Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
2 companii din judetul Vrancea activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Proiectare & Design.

Furnizarea serviciilor de proiectare in domeniul ingineriei civile si infrastructurii rutiere la cele mai inalte standarde de calitate.

www.capitalvision.ro

Proiectare constructii civile, industriale si agricole, structuri din lemn, metal, beton, mixt. Parcuri de agrement si casute de vacanta.

 

Recomandari: 15 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Proiectare & Design din judetele invecinate ( Buzau, Bacau, Galati, Braila ).

Specialized in design, manufacture and trade of naval and dredging equipments. The manufacturing of our equipment is carried out in cooperation with the factories from Romania and Ukraine.

Pentru ca evenimentul Dvs. sa fie unic, plin de viata si culoare puteti apela la noi. Pentru nunti, botezuri sau aniversari, oferim servicii deosebite, realizate cu profesionalism!

Consultanta tehnica, proiectare, reparatii si productie in domeniul utilaje de constuctii si domeniul naval.

Arhitectura, urbanism, amenajari interioare.

Servicii de consultanta si proiectare, arhitectura, topografie.

Proiectare si consultanta in domeniul gospodaririi apelor, constructii hidrotehnice, ingineriei mediului, alimentari apa, canalizari, documentatii tehnice necesare obtinerii avizelor/autorizatiilor.

Proiectam site-uri web profesiniste, va rezervam un domeniu ".ro" si va oferim gazduire pe unul din serverele noastre. Preturi minime, calitate maxima!

Companie de webdesign si webhosting care ofera solutii pentru organizatii, afaceri sau persoane fizice. Fie ca doriti conceperea unui site nou sau refacerea unuia existent, noi avem solutia.

Proiectare si consultanta in domeniul electric: instalatii interioare; bransamente electrice; linii electrice aeriene si subterane pana la 20 kV; posturi de transformare; iluminat public.

Proiecte (autorizatii de constructie, detalii de executie) pentru vile, case de vacanta, sedii administrative, biserici, scoli, bazine inot, hale industriale.

Proiectare constructii.

Aranjamente si amenajari interioare. Consultanta. Mobila. Design. Servicii de turism.

Productie de firme luminoase. Design. Gradini. Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate. Publicitate stradala. Panouri. Mesh. Copertine. Fatade si finisaje in constructii. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Ofera servicii de proiectare si dezvoltare tehnologica pornind de la faza de generare idei pana la elaborare documentatie de executie si montaj, pentru o gama larga de domenii ale industriei.

Intabulari terenuri intravilane si extravilane, apartamente, carte funciara, studii topografice pt. obtinerea autorizatiei de construire, garsoniere, introduceri de constructii, dezmembrari, alipiri.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web