Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul Vrancea activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Distributie.

Distributie de produse diverse. Intermediere comerciala de produse diverse. Comercializare en-gros bere.


Recomandari: 30 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Distributie din judetele invecinate ( Buzau, Bacau, Galati, Braila ).

Distributie produse din hirtie pt igiena locuintei: prosoape bucatarie, servetele, hartie igienica, lavete umede si pentru praf, bureti bucatarie, batiste nazale, servetele umede, betisoare pt urechi.

Firma de distributie carne si produse din carne, acoperim judetele Dolj, Olt, Mehedinti, Valcea, Gorj, cu un portofoliu de 220 de clienti.

 

Distributie si intermediere de produse de larg consum si de uz unic, obiecte decorative, finisaje si amenajari, electrice, sanitare, chimice, diferite accesorii si consumabile, echipamente.

Specializata pe distributia de echipamente si consumabile pt. sudura(invertoare; aparate oxiacetilena; sarme tubulare si pline 0,8; 1,0;1,2 mm; electrozi rutilici si bazici).

Societate distributie dulciuri prin automate de vanzare.

Distributie echipamente pentru protectia muncii la cele mai avantajoase preturi. Oferte promotionale!

Distribuitie accesorii, unelte de mana pentru constructii.

Vanzari stingatoare de incendiu, materiale, accesorii si echipamente PSI certificate in Romania. Verificare, incarcare si reparare stingatoare de incendiu.

Abator si fabrica de mezeluri. Distributie carne si mezeluri. Retea de magazine. Carcasa si carne - super calitate. Mezelurile cele mai gustoase din carne 100% proaspata. Standarde UE. Super preturi.

Distribuitor materiale de constructii, gama de cuie si unelte (sape, lopeti, cazmale, burlane, coturi, cuptoare, caldari zincate, mistrii, cancioace, gratare, stropitori, lavoare).

Distribuitor general Romania Core Beer - prima bere din lume din seminte de dovleac.

Comert furaje concentrate si produse agricole. Distributie echipament de lucru si protectie la preturi de producator. Inscriptionam la comanda orice produs.

Distributie papetarie si birotica, in zona Braila - Galati, livrarea gratuita pentru comenzi de minim 150 RON + TVA.

Distributie si furnizare energie termica pentru apa calda de consum si incalzire. Reparatii instalatii sanitare si termice.

Depozite elemente fier forjat in Bacau, Buzau, Focsani, Ploiesti si Ramnicu Sarat, fier forjat Brasov.

Distributie de produse diverse. Comercializare carne. Comercializare produse lactate. Distributie de produse alimentare. Produse alimentare congelate, refrigerate. Antrepozit/depozit frigorific pt. marfuri alimentare perisabile.

Distributie si promovare pt. produse de cosmetica. Comert en-gros cu produse de toaleta, galanterie si igiena. Distributie de produse diverse.

Distributie de produse diverse.

Distributie de produse diverse.

Trabucuri. Pipe. Accesorii. Distributie de produse si articole din tutun. Comercializare de cadouri si suvenire.

Distributie de produse diverse. Comercializare en-gros tigarete. Distribuitor de cafea. Depozit pt. comercializare en-gros de bauturi racoritoare. Distribuitor exclusiv de bauturi. Comercializare en-gros de bauturi racoritoare.

Transport rutier intern si international de marfa. Intermediere de transporturi.

Distributie bauturi. Distribuitor exclusiv de bauturi. Comert en-gros cu bauturi alcoolice. Depozit. Distributie de produse diverse.

Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului. Comercializare en-detail de produse chimice. Distributie de produse si articole din tutun. Prestator de servicii pt. ambalare.

Producator de lapte si produse lactate. Productie branzeturi.

Distributie de produse diverse. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic.

Distributie de produse diverse.

Distributie de produse de unica folosinta. Comercializare produse de unica folosinta. Distributie de produse diverse. Distributie si promovare pt. produse de cosmetica.

Distributie de produse alimentare. Distributie de produse diverse. Inghetata. Comercializare en-gros produse alimentare. Comercializare en-detail produse alimentare. Dulciuri. Produse alimentare preambalate. Supermarket. Preparate din carne.

Societatea este una din cele mai vechi firme de distributie din zona avand reprezentante la diferite firme cu traditie din Romania si din strainatate, logo-ul "smart electrical solutions" spunand tot.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web