Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul Vaslui, in domeniul Calculatoare, sectiunea Proiectare & Software.

Recomandari: 50 companii cu activitate in domeniul Calculatoare, sectiunea Proiectare & Software din judetele invecinate ( Iasi, Galati, Bacau, Neamt ).

Dezvoltator software. Programe utilitare si aplicatii web folosind tehnologii care nu depind de sistemul de operare.

Software legislativ LEGIS; software economic; WebDesign.

 

Realizare de produse software de gestiune, contabilitate si evidenta a firmei. Realizare de site-uri de prezentare/promovare on-line. Realizare de materiale publicitare.

Productie software orientata in special catre domeniul educatie-invatamant.

Proiectare si dezvoltare aplicatii software; servicii de resurse umane; consultanta software; promovare si comercializare produse si servicii software.

Consultanta IT; proiectare si realizare de sisteme informatice complexe; dezvoltare de programe. Prin parteneriate puternice - solutii viabile.

Software, sisteme informatice, baze de date, site-uri web, aplicatii intranet, aplicatii internet, baze de date on-line, design de identitate, prezentari grafice.

Dezvoltator de programe pentru: sedii, supermarket-uri, depozite, distributie (PALM-uri), restaurante si hoteluri. Echipamente: PALM-uri, calculatoare, cantare, imprimante, scannere coduri de bare.

Societate specializata in oferirea de servicii integrate.

Lead Soft va ofera posibilitatea de a va face publicitate pe internet prin intermediul unui site web. Va punem la dispozitie cei mai buni programatori.

Consultanta & proiectare software, solutii adecvate nevoilor clientului.

Compania The Red Point este specializata in dezvoltarea de solutii complexe B2B - sisteme de solutii software client-server generice si dedicate, precum si aplicatii web. The Red Point ofera servicii.

Program pentru evaluarea, ofertarea si decontarea lucrarilor in constructii. Windoc Deviz creat pentru a usura munca evaluatorilor de lucrari in constructii (executanti, proiectanti, beneficiari).

Dezvoltare aplicatii software, baze de date, web hosting si design web.

Centru de excelenta european in proiectarea si dezvoltarea de solutii software cu resurse alese si pregatite pentru a garanta pe termen lung inalte standarde calitative.

Solutii software pentru afaceri.

Firma din Iasi, a carei obiect de activitate este web designul, promovarea on-line, conceperea materialelor publicitare (pliante, brosuri, fluturase, afise, logo firme), CD multimedia.

Societate specializata in prestarea serviciilor de software & hardware, dezvoltare de aplicatii pentru internet/intranet, web design, servicii hosting, retelistica, consultanta.

ERP, Arcadia Financial Suite, Arcadia Pharma Suite.

Dincolo de strategii si obiective, tot ce am realizat si tot ce vom realiza se datoreaza relatiilor speciale cu partenerii de afaceri.

Oferim servicii de consultanta, outsourcing si body rental in domeniul informatic pentru dezvoltarea de aplicatii web realizate cu tehnologii Java.

Dezvoltare software si consultanta in vederea certificarii ISO 9001:2000.

Producator sisteme inregistrare convorbiri telefonice, sisteme de monitorizare-alarma inteligente, software pt aplicatii internet, retele de comunicatii date complexe, sisteme de cablare structurata.

Solutii eficiente si rapide pentru promovarea afacerii dvs pe internet. Webdesign & webhosting, optimizare web, internet marketing, template design, dezvoltare de aplicatii web.

Solutiile oferite de compania noastra sunt din domeniul IT&C, solutii pentru securitate si comunicatii, solutii industriale, solutii fiscale pentru retail si HoReCa si solutii educationale.

Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client). Editare programe contabile, informatice. Gestionare baze de date, aplicatii soft. Consultanta si furnizare soft.

Dezvoltarea de aplicatii software alaturi de oferirea de consultanta in domeniul IT.

Primul site de licitatii publice din Romania!

LicitatiiPublice.ro, PremierLegislatie.ro, PremierCompanii.ro si PremierOportunitati.ro

Dezvoltare aplicatii mobile iOS, Android, BlackBerry, Windows Mobile, Symbian.

Producator software de monitorizare, software utilitar si alte solutii software la cerere.

Calculatoare. Componente hardware pt. calculatoare. Software. Retele de calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Tehnica de calcul. Telecomunicatii mobile. Comercializare de telefoane mobile. Service si reparatii de telefoane mobile.

Calculatoare. Software si solutii informatice personalizate.

Producator software contabilitate: aplicatii comerciale. Software utilitar: biblioteci si resurse informatice. Software. Software si solutii informatice personalizate. Software pt. contabilitate si relatia cu fiscul. Servicii hardware si software.

Software. Componente hardware pt. calculatoare.

Producator software personalizat financiar, contabil, management. Software pt. contabilitate si relatia cu fiscul. Consultanta pt. management. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Software. Software si solutii informatice personalizate. Retele. Consultanta in ingineria calculatoare.

Producator software standardizat financiar-contabil. Software pt. contabilitate si relatia cu fiscul. Software. Software si solutii informatice personalizate. Servicii informatice. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Evaluator imobiliar.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Comert cu calculatoare. Software si solutii informatice personalizate. Proiectare asistata de calculator. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Software development company. Software. Software si solutii informatice personalizate. Componente hardware pt. calculatoare. Servicii informatice. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Internet service provider.

Calculatoare. Software. Service, depanare, reparatii calculatoare.

Tipografie si servicii de editare. Software. Studio si laborator de fotografie. Agentie de publicitate.

Consultanta juridica si reprezentare. Software. Consultanta. Cabinet de avocatura, avocat, consultatii juridice.

Consultanta juridica si reprezentare. Software. Servicii informatice.

Parc de soft. Software si solutii informatice personalizate. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Servicii informatice.

Software si solutii informatice personalizate. Proiectare asistata de calculator.

Software si solutii informatice personalizate.

Consultanta in afaceri. Software. Contabilitate si servicii de contabilitate. Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Consultanta pt. management.

Proiectare asistata de calculator. Consultanta.

Proiectare software in domeniul constructiilor. Software. Software si solutii informatice personalizate. Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie.

Calculatoare. Retele de calculatoare. Componente hardware pt. calculatoare. Software. Service, depanare, reparatii calculatoare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web