Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul Vaslui, in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare.

Recomandari: 41 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare din judetele invecinate ( Iasi, Galati, Bacau, Neamt ).

Servicii de consultanta si asistenta pentru realizarea de proiecte si obtinerea de finantari europene, servicii de recrutare si selectie la nivel de middle si top management.

Serviciile noastre se adreseaza celor care stiu ca timpul inseamna bani; noi va ajutam sa castigati timp!

 

Societate de asistenta tehnica si consultanta de specialitate, recrutare, selectie si plasare de personal calificat in strainatate, in domeniile: petrol si gaze, constructii civil/industriale.

Training si consultanta - dezvoltare organizationala - diagnostic organizational - resurse umane - coaching - pregatirea echipei de vanzare; teambuilding; evaluarea performantelor.

Consultanta ISO 9001, 14001, HACCP, organizare cursuri calificare auditori interni.

Brainer promoveaza un management modern si participativ al resurselor umane, bazat pe convergenta culturii organizationale cu aspiratiile angajatilor.

Recrutare si selectie personal, administrare resurse umane, salarii, intocmiri dosare somaj si pensii, consiliere in cariera, consultanta juridica.

Servicii de consultanta in resurse umane si marketing, formare profesionala, evaluare de personal, normarea muncii.

Primul site de recrutare online din Moldova, servicii specilizate de recrutare pentru firme, editarea de anunturi, posibiltatea de a viziona CV potentialilor angajati online.

Recrutare, selectie, mediere, evaluare psihologica si plasare de personal.

Daca aveti nevoie de consultanta in resurse umane in Iasi, atunci Mondrian SRL ar putea fi solutia la problemele dumneavoastra. Suntem specializati in consultanta si recrutare de personal.

Consultanta in resurse umane, intocmirea si gestionarea documentelor de resurse umane, asistenta in recrutarea si selectia de personal.

Serviciile oferite de firma noastra: consultanta si asistenta in management; formare profesionala; mediere si recrutare forta de munca; scrierea de proiecte cu finantare interna si externa.

Aveti un buget mic pentru recrutare, si doriti sa va scuteasca cineva complet de efortul gasirii unor angajati noi, dar cu rezultate profesioniste pentru afacerea dvs.?

Protectia muncii. Oferim consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca. Realizam instructajul personalului si toata documentatia necesara. Societate atestata de Ministerul Muncii.

Training, cursuri deschise, resurse umane, consultanta, vanzari.

Cursuri de calificare, perfectionare, specializare: constructii, SSM, PSI, protectie civila, RU, IT, comert, contabilitate, calitate, mediu, manager proiect. Consultanta in afaceri si management.

Ofera solutii de externalizare totala sau partiala a activitatilor de salarizare, administrare a personalului si recrutare pentru companiile mici si mijlocii.

Calitate deosebita a serviciilor. Companie recunoscuta in Bacau pe piata serviciilor aferente activitatii de protectia muncii si PSI.

Consultanta RU si legislatia muncii: contracte colective de munca, regulamente interioare, contracte munca, acte aditionale, decizii, fise post, calcul salarii, relatia cu ITM, recrutare personal.

Companie specializata in selectia si plasarea fortei de munca, administrarea si evaluarea rersurselor umane, precum si servicii complete de salarizare.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

Constructii civile si industriale. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Sisteme de management. Consultanta pt. management. Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

Consultanta in afaceri. Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Recrutare si plasare profesionala. Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Servicii de consultanta in domeniul naval.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Consultanta protectia muncii, distributie autorizata echipamente si materiale protectia muncii. Securitatea&sanatatea muncii. Echipamente si materiale de protectia muncii. Productie de echipamente de protectie. Comercializare de echipamente de protectie.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Securitatea&sanatatea muncii. Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala. Substante PSI, spuma carbonica, stingatoare. Inspectorat Judetean pt. Situatii de Urgenta. ISCIR.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Consultati psihologice.

Securitatea&sanatatea muncii. Stingatoare. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile.

PFA Inspector Resurse Umane, autorizat ITM. Consultanta managementul resurselor umane, recrutare si selectie, headhunting, administrare de personal si completare REVISAL.

Locuri de munca in strainatate si Romania, consultanta CV gratuita, sfaturi si informatii in vederea angajarii si plecarii la munca in strainatate pentru cetatenii romani.

Agentie de munca temporara ofera: personal in leasing (diverse meserii); servicii complete de resurse umane.

Oferim locuri de munca in strainatate. Suntem autorizati de Ministerul Muncii pentru locuri de munca in strainatate, servicii de mediere in deplina legalitate si siguranta.

Societate specializata in recrutarea de personal de cea mai inalta calitate profesionala pentru angajatorii din Marea Britanie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web