Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul Vaslui activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Distributie.

Distribuitor autorizat de rulmenti, vaseline (Timken, Torrington, Nadella, Fafnir, URB, KRS), abrazive (Abrom), garnituri si componente hidraulice (Simrit), manom, termomanom, manom cu cont.electrice).


Recomandari: 33 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Distributie din judetele invecinate ( Iasi, Galati, Bacau, Neamt ).

Firma de distributie carne si produse din carne, acoperim judetele Dolj, Olt, Mehedinti, Valcea, Gorj, cu un portofoliu de 220 de clienti.

Distributie articole party, agentie full-service organizare nunti si petreceri, executie focuri de artificii, decoratiuni cu baloane.

 

Curierat rapid, coletarie door-to-door Romania - UK, Gemania.

Specializata pe distributia de echipamente si consumabile pt. sudura(invertoare; aparate oxiacetilena; sarme tubulare si pline 0,8; 1,0;1,2 mm; electrozi rutilici si bazici).

Lider traditional in vanzarea de echipamente, accesorii si consumabile pentru igiena si curatenia profesionala. Mai mult de 500 de produse furnizate de renumiti producatori europeni.

Distribuitor sisteme de securitate Satel, Paradox, sisteme de supraveghere video Avermedia, Fulicom, Viewse, sisteme semnalizare incendiu, interfonie, automatizari, surse, acumulatori si cablu.

Societate distributie dulciuri prin automate de vanzare.

Distribuitie accesorii, unelte de mana pentru constructii.

Prelucrarea, ambalarea si distributia produselor din hartie: hartie igienica, servetele la preturi f.f.f. mici. Livrari in tara la depozite, retele de magazine.

Vanzari stingatoare de incendiu, materiale, accesorii si echipamente PSI certificate in Romania. Verificare, incarcare si reparare stingatoare de incendiu.

Va ajutam sa va personalizati afacerea prin imprimarea ambalajelor (sacose, pungi de hartie, cutii). Distribuim si sare pastilata pentru dedurizarea apei.

Comert furaje concentrate si produse agricole. Distributie echipament de lucru si protectie la preturi de producator. Inscriptionam la comanda orice produs.

Intermediere distributie produse alimentare, nonalimentare si igienico-sanitare.

Distributia de echipamente si consumabile necesare generarii si mentinerii curateniei in locurile publice; uscatoare de maini, dispensere de sapun si prosoape pliate, detergenti, odorizante incaperi.

Firma distribuitoare uleiuri auto, piese si accesorii si service auto multimarca.

Distributie si furnizare energie termica pentru apa calda de consum si incalzire. Reparatii instalatii sanitare si termice.

Distributie si promovare pt. produse de cosmetica. Comert en-gros cu produse de toaleta, galanterie si igiena. Distributie de produse diverse.

Distributie de produse diverse.

Distributie de produse diverse.

Distributie de produse diverse.

Distribuitor exclusiv de bauturi. Distribuitor de cafea. Comercializare en-gros de bauturi racoritoare. Distributie de produse diverse. Comercializare en-gros produse alimentare. Distributie de produse alimentare.

Trabucuri. Pipe. Accesorii. Distributie de produse si articole din tutun. Comercializare de cadouri si suvenire.

Distributie de produse diverse. Comercializare en-gros tigarete. Distribuitor de cafea. Depozit pt. comercializare en-gros de bauturi racoritoare. Distribuitor exclusiv de bauturi. Comercializare en-gros de bauturi racoritoare.

Distributie de produse diverse. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Transport rutier intern si international de marfa. Intermediere de transporturi.

Distributie bauturi. Distribuitor exclusiv de bauturi. Comert en-gros cu bauturi alcoolice. Depozit. Distributie de produse diverse.

Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului. Comercializare en-detail de produse chimice. Distributie de produse si articole din tutun. Prestator de servicii pt. ambalare.

Distributie de produse diverse. Distributie si promovare pt. produse de cosmetica. Distributie de produse alimentare. Distributie de produse de unica folosinta. Comercializare en-gros de detergenti. Comercializare produse de papetarie.

Distributie de produse alimentare. Comercializare en-detail produse alimentare. Distributie de produse diverse.

Distributie de produse diverse.

Distributie de produse de unica folosinta. Comercializare produse de unica folosinta. Distributie de produse diverse. Distributie si promovare pt. produse de cosmetica.

Societatea este una din cele mai vechi firme de distributie din zona avand reprezentante la diferite firme cu traditie din Romania si din strainatate, logo-ul "smart electrical solutions" spunand tot.

Cea mai mare companie de vanzari si service pentru masini unelte de inalta precizie din Europa de Est.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web