Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
2 companii din judetul Vaslui activeaza in domeniul Lemn, sectiunea Tamplarie Lemn & P.V.C..

Producem la comanda, pe orice dimensiuni ale golului de zidarie, usi de interior din lemn stratificat placat cu furniruri naturale, intr-o gama variata de modele.

www.carp-company.ro

Intretinere si reparatii in constructii.

www.scir.ro

 

Recomandari: 48 companii cu activitate in domeniul Lemn, sectiunea Tamplarie Lemn & P.V.C. din judetele invecinate ( Iasi, Galati, Bacau, Neamt ).

Curbari profile PVC. Tamplarie PVC Salamander.

Tamplarie PVC cu geam termopan, jaluzele orizontale si verticale, rulouri exterioare, plase contra insectelor tip rulou, usi garaj, mobila din pal melaminat.

Case, casute din lemn chertat, saune, piscine, usi, ferestre termopan cu tamplarie din lemn triplu stratificat, feronerie, garnituri pentru etanseizare, accesorii, lambriuri, PVC; tabla, panouri, vata.

Usi de interior - import si distributie.

Profile din aluminiu cu si fara bariera termica. Pereti cortina. Utilaje pentru aluminiu si PVC. Toate sunt marca italiana Esedra si Tekna.

Producator specializat de profile lamelare din lemn de molid - Picea Abies, pentru tamplarie, ferestre si usi. Profile lamelare din specii deosebite.

Avand peste 150 angajati, firma noastra produce o gama larga de: mobilier de hotel, dormitoare, sufragerii, birouri, bucatarii, mic mobilier, mobilier la comanda.

Societate cu domeniu larg de activitate: comert, transport intern si international, prelucrarea si comercializarea materialelor lemnoase - tamplarii termopane din lemn, sarpante, mic mobilier.

Servicii de curbare. Dispunem de instalatie pe baza de aer cald pentru curbarea oricarui tip de profil PVC cu 3, 4, 5, 6 camere de izolare termica.

Lucram cu profile din PVC cu 3 si 5 camere VEKA si 4 si 6 Extruplast.

Producatori de tamplarie din lemn stratificat, usi de interior si de exterior, ferestre cu geam termopan, lambriuri din lemn, grinzi ornamentale. Producem si mobilier din PAL, personalizat.

Tamplarie din lemn stratificat Holz Meister. Ferestre, usi intrare, usi interior.

Producem ferestre si usi din lemn stratificat cu geam termopan, usi de interior. Case si cabane din lemn, case de vacanta.

Producem la comanda, tamplarie de exterior si interior din lemn stratificat din esente diverse, molid, pin, meranti mahon, stejar, frasin.

Oferim cherestea de rasinoase in toata specificatia (scandura, dulap, sipci, rigle, grinzi), la pret de producator!

Executam amenajari interioare complete HORECA - hoteluri, restaurante, pensiuni - parchet/dusumele, lambrisari lemn si matase, mobilier clasic si rustic, scari interioare.

Productie mobila. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Exportator de mobila.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Producator de jaluzele si rulouri. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie clasica.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu. Tamplarie clasica din lemn. Comert cu materiale de constructie. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de proiectare pt. constructii. Binale si sarpante.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Usi metalice, usi de interior. Accesorii, profile PVC, tamplarie PVC, armaturi profile PVC. Producator de usi din metal. Usi anti-incendiu. Producator de usi pt. locuinte. Depozit cu vanzare usi si accesorii gospodaresti. Tamplarie din profile PVC armate.

Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Prelucrare lemn. Tamplarie clasica din lemn.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Constructii civile si industriale. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din PVC si lemn. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Productie tamplarie PVC: Veka, Salamander, Ramplast, rulouri exterioare, draperii verticale. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Jaluzele. Usi si porti pt. garaje. Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

Certificare ISO 9001:2001. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Producator de jaluzele si rulouri. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele din aluminiu.

Constructii civile si industriale. Tamplarie clasica din lemn. Constructie civila.

Tamplarie Alumil, Gealan. Pereti cortina. Placari cu alucobond. Geam termoizolator. Certificare SR EN ISO 9001:2001. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Geamuri tip termopan.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Productie mobila. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Utilaj pt. exploatatii forestiere. Tamplarie clasica din lemn. Utilaje forestiere.

Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Jaluzele.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Producator de usi pt. locuinte.

Uscare lemn. Produse din lemn stratificat. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Jaluzele. Jaluzele din aluminiu. Usi de interior. Placi din policarbonat pt. constructii.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. SR EN ISO 9001:2001. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Confectii si profile din aluminiu.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web