Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Valcea activeaza in domeniul Industrial, sectiunea Prelucrare & Matritare & Galvanizare.

Prelucrare de metale. Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrare de produse metalurgice. Reparatii utilaj forestier. Reparatii pt. utilaj greu. Reparatii ale utilajelor metalurgice. Reparatii de utilaj pt. constructii. Reparatii de utilaje pt. transport.

Prelucrare/confectionare chei. Atelier de ascutire obiecte casnice. Chei si subansamble, mecanisme pt. autovehicule.

 

Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrare de metale. Operatiuni de zincare la cald.

Prelucrare/confectionare chei. Chei si subansamble, mecanisme pt. autovehicule. Atelier de ascutire obiecte casnice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Prestari de servicii. Prelucrari mecanice prin aschiere. Prelucrare de metale.

Mobilier de dimensiuni reduse. Prelucrare de metale. Prelucrare lemn. Confectii si profile din aluminiu. Furnizor de balustrade de protectie. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Producator de usi pt. locuinte.


Recomandari: 20 companii cu activitate in domeniul Industrial, sectiunea Prelucrare & Matritare & Galvanizare din judetele invecinate ( Dolj, Arges, Olt, Gorj ).

Produse de baza; piese auto stantate din tabla si accesorii; matrite si accesorii industriale; accesorii pentru mobilier; productie de accesorii pt tamp. din AL; Popi extensibili constructii.

Prelucrari mecanice si executie de repere la tema clientului.

Va ofera servicii de proiectare, executie, lapatura-slefuire matrite, turnare sub presiune, matrite mase plastice, matrite PET. Nu ezitati sa ne contactati.

Tabla perforata.

Instalator sisteme de incalzire teracota.

Servicii de creare carti de vizita.

Prelucrari mecanice prin aschiere. Prelucrare de metale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Confectii, profile si armaturi metalice.

Reparatii de uz casnic - tinichigerie.

Instalator sisteme de incalzire teracota.

Instalator sisteme de incalzire teracota.

Instalator sisteme de incalzire teracota.

Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare.

Instalator sisteme de incalzire teracota. Teatru pt. copii. Placi de teracota pt. sobe. Productie de seminee, obiecte de decor de gradina. Producem si instalam seminee pt. toate gusturile. Restaurare si reconditionare a obiectelor de arta.

Utilaje pt. industria de constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Bijuterii din materiale ne-pretioase, gablonzuri. Bijuterii din materiale ne-pretioase, gablonzuri. Bobinaj si service pt. motoare electrice. Optica. Acoperiri metalice pt. constructii.

Masini si utilaje pt. agricultura. Materiale si produse refractare. Fonta si produse turnate din fonta. Activitati de import-export de bunuri si produse. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Comercializare de mobila. Materii prime si materiale pt. constructii.

Prelucrari mecanice prin aschiere. Prelucrare de metale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Confectii, profile si armaturi metalice.

Furnizor de containere. Operatiuni de de presare la rece a tablei. Containere din metal. Prelucrare de metale. Proiectare asistata de calculator. Mobilier industrial. Producator de europaleti metalici.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Prelucrare de metale. Confectii, profile si armaturi metalice.

Servicii de fotografiere. Studio si laborator de fotografie. Produse fotografice. Filme. Substante de developare. Laborator fotografic - developare/procesare de filme si imagini. Centru de fotocopiere. Servicii de inregistrare audio/video pt. evenimente.

Produce o serie de produse, pentru institutiile de exploatare si pentru constructorii de retele electrice moderne de medie si joasa tensiune. In mare sunt prezentate urmatoarele grupe: cleme pentru retelele de joasa si medie tensiune; armaturi pentru retelele de joasa si medie tensiune; lanturi cu izolatori siliconici. La cerere societatea noastra este dispusa sa execute si alte produse prin adaptarea tehnologiilor de executie in functie de solicitari.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web