Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
12 companii din judetul Valcea activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Prefabricate & Boltari & Caramida & Tigla & Pavele & B.C.A..

Betoane si agregate de balastiera. Transport rutier intern si international de marfa. Service auto general. Toate marcile de masini. Reparatii de utilaje pt. transport/ridicat.

Furnizare de materiale de constructii. Comercializare ciment. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Furnizor otel-beton. Caramida pt. constructii. Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului. Comert cu materiale de constructie.

 

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Constructie civila. Confectii, profile si armaturi metalice.

Produse alimentare expandate. Tigla de constructie. Boltari pt. constructii. Importator de faianta si gresie.

Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera. Boltari pt. constructii. Producator de pietre pt. pavaj. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Mortar preambalat.

Boltari pt. constructii. Pavaj; pavele beton. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Realizare piscine. Obiecte de arta. Statuete si figurine.

Betoane si agregate de balastiera. Pietris si nisip pt. constructii.

Tigla de constructie. Boltari pt. constructii. Materiale prefabricate din beton pt. constructii.

Armaturi industriale. Productie si comercializare de plasa de sarma. Furnizare de materiale de constructii.

Mortar preambalat. Betoane si agregate de balastiera.

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Morarit si panificatie.

Tigla de constructie. Transportator international de marfa. Producator de pietre pt. pavaj. Pavaj; pavele beton.


Recomandari: 28 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Prefabricate & Boltari & Caramida & Tigla & Pavele & B.C.A. din judetele invecinate ( Dolj, Arges, Olt, Gorj ).

Producem si comercializam caramida normala plina, fabricata industrial, ardere pe gaze, calitate deosebita la un pret exceptional.

Executam garduri din beton armat, planseu monolitizat de beton armat de tip RADIAL, pavele de mai multe tipuri si prefabricate din beton armat.

Importator si distribuitor de piatra naturala, clinker (klinker) si teracota, piatra decorativa, usi lemn masiv, bucatarii lemn masiv, seminee fara fum, gazon artificial.

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Constructie civila. Constructii-montaj.

Comert cu materiale de constructie. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Comercializare ciment. Furnizor otel-beton. Comert metal. Constructie civila.

Caramida pt. constructii.

Betoane si agregate de balastiera. Confectii si profile din aluminiu. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Pietris si nisip pt. constructii. Transport de marfa specializat. Transport de materiale de constructii. Utilaje pt. materiale de constructii.

Betoane si agregate de balastiera. Transport de materiale de constructii.

Import si export de mobila. Comercializare de mobila. Mobilier de bucatarie. Caramida pt. constructii. Importator de materiale de constructii. Hidroizolanti profesionali pentru constructii. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel.

Betoane si agregate de balastiera.

Betoane si agregate de balastiera. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Constructii civile si industriale.

Producator de pietre pt. pavaj. Pavaj; pavele beton. Boltari pt. constructii. Servicii de pavaj.

Masini si materiale pt. minerit. Betoane si agregate de balastiera. Constructii civile si industriale.

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii si echipamente. Betoane si agregate de balastiera. Transport rutier intern de marfa. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Materiale de constructie pt. drumuri. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Betoane si agregate de balastiera. Pietris si nisip pt. constructii.

Transport rutier intern de marfa. Boltari pt. constructii. Comert cu materiale de constructie. Comercializare produse legumicole. Comercializare de produse alimentare derivate din agricultura.

Betoane si agregate de balastiera. Pietris si nisip pt. constructii. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Transport de marfa specializat. Transport de materiale de constructii. Utilaje pt. materiale de constructii. Confectii si profile din aluminiu.

Materiale de constructie pt. drumuri. Boltari pt. constructii. Caramida pt. constructii. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Tigla de constructie. Foraje si amenajari pt. alimentare cu apa.

Constructii pt. industria energetica. Confectii, profile si armaturi metalice. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Constructii civile si industriale. Servicii de apa si canalizare. Drumuri si poduri - constructie si intretinere.

Instalator sisteme de incalzire teracota. Teatru pt. copii. Placi de teracota pt. sobe. Productie de seminee, obiecte de decor de gradina. Producem si instalam seminee pt. toate gusturile. Restaurare si reconditionare a obiectelor de arta.

Constructii civile si industriale. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Producator de materiale de constructii.

Producator de pietre pt. pavaj. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Betoane si agregate de balastiera.

Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri. Targuri si expozitii - organizare manifestari expozitionale. Productie mobila.

Placi de teracota pt. sobe.

Furnizare de materiale de constructii. Furnizor otel-beton. Comert en-gros a materialelor de constructie. Comert cu materiale de constructie. Importator de materiale de constructii.

Comert cu materiale de constructie. Tigla de constructie. Pavaj; pavele beton. Comercializare ciment. Furnizare de materiale de constructii.

Boltar zidarie vibropresat (Model: 40 X 20 X 20) cu utilizare in construirea de zidarii de inchidere si compartimentare pentru constructii civile sau industriale. Pavele dublu T, gri sau colorate, grosime 7 cm, trafic greu, pana la 24t. Sunt realizate prin tehnologia de vibro-presare, tehnologie care impreuna cu utilizarea aditivilor speciali le asigura un comportament conform standardelor de fabricatie, la toate incercarile la care acestea sunt supuse.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web