Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
4 companii din judetul Tulcea activeaza in domeniul Invatamant, sectiunea Cursuri Calificare & Recalificare & Perfectionare.

Invatamant privat.

Cursuri de calificare/reconversie profesionale/perfectionare.

 

Cursuri de calificare si pewrfectionare: apicultor, apicultor producator de matca, lucrator in cultura plantelor, lucrator in cresterea animalelor, lucrator in mecanica agricole, legumicultor.

Cursuri pt. operatori PC.


Recomandari: 35 companii cu activitate in domeniul Invatamant, sectiunea Cursuri Calificare & Recalificare & Perfectionare din judetele invecinate ( Constanta, Braila, Galati ).

Cursuri de formare profesionala in domeniul comercial maritim si fluvial, evaluare si certificare competente profesionale, elaborare analize profile si standarde ocupationale.

Cursuri de calificare profesionala acreditate: inspector protectia muncii; inspector resurse umane; cadru tehnic PSI; operator calculator; contabilitate; agent (broker) imobiliar.

Formare profesionala a adultilor. Cursuri autorizate de CNFPA, avizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cursuri: coafura, cosmetica, masaj, machiaj, manichiura-pedichiura, bucatar.

Cursuri de calificare/recalificare, perfectionare ospatar, barman, bucatar. Diplome avizate international, valabile si flota.

Centru de evaluare si certificare profesionala autorizat la nivel national de C.N.F.P.A., in ocupatiile: bucatar, ospatar, camerista, receptioner, barman, contabil, auditor calitate, agent de nava.

Centrul de Calificare si Recalificare Profesionala si Centrul de Consultanta si Studii Europene au ca obiect principal de activitate organizarea de cursuri de calificare si specializare.

Operator calculator PC. Programator IT. Administrator retele IT. Autocad 2004. Contabilitate informatizata. Calculatoare second hand. Imprimante SH. Calculatoare noi. Periferice HDD FDD CDW.

Cursuri: operator calculator, formator, mentor, antreprenor, I.P.M., agent asigurari, limba engleza, limba italiana, limba germana, masaj, reflexoterapie, frizer - coafor, manichiurista.

Organizeaza cursuri avizate de calculatoare, web design, contabilitate si limba engleza la cele mai bune preturi. Plata se face in rate la cel mai bun pret din oras. Va asteptam!

Agentie de ocupare a fortei de munca.

Cursuri pt. invatare limbi straine.

Centru de promovare a valorilor culturale traditionale. Asociatie non-guvernamentala socio-culturala. Servicii de organizare de reuniuni si conferinte. Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala. Sala de expozitie. Galerie de arta. Scoala populara.

Cursuri de calificare/reconversie profesionale/perfectionare. Cursuri de contabilitate si contabilitate pe calculator. Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala.

Cursuri de calificare/reconversie profesionale/perfectionare.

Cursuri de calificare/reconversie profesionale/perfectionare. Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala.

Cursuri de calificare/reconversie profesionale/perfectionare. Expertize maritime. Navigatie. Cursuri de navigatie.

Cursuri de navigatie. Cursuri de calificare/reconversie profesionale/perfectionare. Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala.

Cursuri de calificare/reconversie profesionale/perfectionare.

Cursuri de calificare/reconversie profesionale/perfectionare. Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala. Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Centru de informare si documentare.

Cursuri de balet.

Cursuri de calificare/reconversie profesionale/perfectionare. Scoala postliceala. Agenturare si navoslire. Servicii fluviale maritime.

Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala.

Cursuri operare asistata de calculator. Reconversie profesionala.

Cursuri pt. invatare limbi straine. Cursuri pt. operatori PC.

Cursuri pt. operatori PC.

Cursuri pt. invatare limbi straine.

Cursuri pt. invatare limbi straine.

Cursuri de calificare/reconversie profesionale/perfectionare. Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala.

Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala.

Agentie imobiliara ful-service. Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala.

Cursuri pt. operatori PC.

Cursuri si scoala de dans. Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala.

Cursuri de calificare/reconversie profesionale/perfectionare. Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala.

Training-uri gratuite si acreditate prin POSDRU. Proiectul este implementat de Asociatia Romana a Tinerilor cu Initiativa, in parteneriat cu PRO VOBIS.

Centrul de Formare Profesionala Don Bosco Constanta functioneaza din 1999 in cadrul Fundatiei Giovanni Bosco si organizeaza cursuri de pregatire si calificare profesionala acreditate.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web