Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
4 companii din judetul Tulcea activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare.

Unitate protejata de ANPH. Ofera: evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala; instructiuni proprii de securitate si sanatete in munca, PSI, acordare prim ajutor.

Recrutare de personal pt. nave.

www.freewebs.com/petrimar

 

Consultanta specializata in domeniul selectiei si recrutarii personalului. Intocmirea planului de personal. Selectia si recrutarea candidatilor in functie de planul de personal intocmit de companie sau de consultanti. Managementul resurselor umane. Intocmire fise de post. Intocmire Regulament Intern. Servicii externalizate in domeniul resurselor umane. Intocmire studii de piata (piata fortei de munca, piata ofertelor de munca). Publicitate prin afisarea de banere pe site.

www.angajarioriunde.ro

Agent de ocupare, avand capital integral privat. Suntem inregistrati la ITM Tulcea in calitate de agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate.

www.rentacred.webs.com


Recomandari: 33 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare din judetele invecinate ( Constanta, Braila, Galati ).

Main contracting, management consulting and engineering services for refineries and gas plants, chemical and petrochemical plants, offshore installations, onshore and subsea pipelines, infrastructures.

I.M.R.A. Ltd. - Companie de recrutare in domeniul petrolier, gaz, industria petrochimica si de rafinare.

Consultanta psihologica pentru firmele cu 50-300 de angajati: evaluarea primara a firmei; evaluarea organigramei/elaborarea organigramei de cercetare (compartimente, fluxuri inf.).

Consultanta ISO 9001, 14001, HACCP, organizare cursuri calificare auditori interni.

Recrutare si selectie personal, administrare resurse umane, salarii, intocmiri dosare somaj si pensii, consiliere in cariera, consultanta juridica.

Servicii de consultanta in resurse umane si marketing, formare profesionala, evaluare de personal, normarea muncii.

Resurse umane.

Freight forwarding, shipping agency & crew management.

Cabinet individual de psihologie realizam examinari psihologice in vederea eliberarii avizului psihologic pentru: obtinere permis conducere; angajare.

Compania noastra va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii: administrarea personalului, intocmirea si inregistrarea la ITM a contractelor de munca, actelor aditionale, etc.; recrutare personal.

Servicii recrutare/alte activitati de resurse umane pt. toate categoriile de post in toate domeniile de activitate.

Cursuri de calificare, perfectionare, specializare: constructii, SSM, PSI, protectie civila, RU, IT, comert, contabilitate, calitate, mediu, manager proiect. Consultanta in afaceri si management.

Ofera solutii de externalizare totala sau partiala a activitatilor de salarizare, administrare a personalului si recrutare pentru companiile mici si mijlocii.

Societate de selectie si plasare forta de munca internationala.

Consultanta resurse umane, administrare personal, contabilitate.

Recrutare, executive search. Evaluarea riscului prezentat de angajati prin intermediul verificarilor si a testelor de loialitate si integritate se realizeaza de personal cu experienta in intelligence.

Selectie si plasare forta de munca in strainatate. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Servicii de traducere. Consultanta juridica si reprezentare. Consultanta personala. Servicii de emigrare si consultanta.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Sisteme de management. Consultanta pt. management. Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

Recrutare de personal pt. nave. Agenturare si navoslire. Expertize maritime.

Recrutare si plasare profesionala. Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

Recrutare de personal pt. nave. Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Servicii de consultanta in domeniul naval.

Agenturare si navoslire. Expertize maritime. Recrutare de personal pt. nave.

Consultanta protectia muncii, distributie autorizata echipamente si materiale protectia muncii. Securitatea&sanatatea muncii. Echipamente si materiale de protectia muncii. Productie de echipamente de protectie. Comercializare de echipamente de protectie.

Navigatie. Agenturare si navoslire. Pilotaj nave.

Recrutare de personal pt. nave.

PFA Inspector Resurse Umane, autorizat ITM. Consultanta managementul resurselor umane, recrutare si selectie, headhunting, administrare de personal si completare REVISAL.

Ofera servicii de selectare, recrutare si plasare forta de munca in vederea angajarii navigatorilor romani. Servicii de crewing / manning in Romania.

Societate specializata in recrutarea de personal de cea mai inalta calitate profesionala pentru angajatorii din Marea Britanie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web