Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
2 companii din judetul Tulcea activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Funerare.

Servicii funerare. Sicrie. Pompe funebre. Transport funerar.

Servicii funerare: constatator deces, imbalsamare; igienizare, cosmetizare, imbracare; sicrie, cruci, coroane. Magazin servicii funerare - langa spitalul judetean.

 

Recomandari: 25 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Funerare din judetele invecinate ( Constanta, Braila, Galati ).

Administreaza Cimitirul Municipal Constanta.

Servicii funerare complete, acte, transport mortuar, casa mortuara, fotografii pe portelan alb-negru si color, coroane si jerbe.

Servicii funerare in Constanta - Grummberg Funerals Co. Serviciile funerare asigurate de Grummberg Funerals Co. vin in intampinarea nevoilor dvs in momentele in care aveti nevoie de cineva alaturi.

Sub marca ETERNITY MEMORIAL, oferim servicii funerare complete respectand standardele europene in domeniu. Membru FIAT - IFTA (asociatia mondiala a antreprenorilor funerari).

Societatea este reprezentantul societatii Benedetti din Italia, producator de articole funerare si sanitare, in partea de SE si NE a Romaniei.

Publicitate, anunturi gratuite, imobiliare, locuri de munca, auto, news.

Servicii funerare complete in Galati, Braila. Sicrie, cruci, transport funerar national/international, repatriere decedati, coroane, prosoape, batiste, imbalsamari.

Cimitir.

Pompe funebre.

Servicii funerare. Pompe funebre. Lenjerie funerara. Sicrie. Transport funerar. Productie si comercializare en-gros lenjerie de pat. Producator de confectii textile diverse.

Pompe funebre.

Cimitir.

Cimitir. Sicrie. Pompe funebre. Monumente si cruci funerare. Transport funerar.

Pompe funebre.

Servicii funerare.

Monumente si cruci funerare.

Monumente si cruci funerare.

Servicii funerare. Pompe funebre. Transport funerar. Sicrie.

Lucrari funerare de orice tip. Cavouri. Monumente funerare sablate. Accesorii si decoratiuni funerare din bronz. Inscriptii funerare. Fotoceramica. Monumente si cruci funerare. Servicii funerare.

Pompe funebre.

Masini de inchis saci. Masini de cusut saci. Consumabile, accesorii si piese schimb. Masini de imbuteliat in saci. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Masini si utilaje pt. agricultura. Materii prime pt. agricultura. Masini de cusut - furnizare. Utilaje si dotari pt. brutarii. Cuptoare paine.

Servicii de prelucrare a marmurei. Monumente si cruci funerare.

Servicii funerare. Imbalsamari. Consiliere intocmire acte deces. Cosmetizare si igienizare. Monumente. Sicrie si urne. Aranjamente florale. Transporturi.

Servicii funerare complete de la a la z. Transport funerar intern si international.

Firma de servicii funerare cu sediul in Braila, vis-a-vis de Billa de pe soseaua Ramnicu Sarat, va ofera o gama larga de servicii funerare. Scopul nostru este de a va pune la dispozitie o alternativa de servicii oneste si de calitate la cele mai mici preturi. Tratam fiecare caz cu demnitatea cuvenita si incercam pe cat posibil a usura trecerea defunctului in nefiinta pentru familia, rudele si toti cei implicati. Din gama de servicii pe care vi le putem pune la dispozitie se numara: sicrie, transport funerar, aranjamente.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web