Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
9 companii din judetul Tulcea activeaza in domeniul Comert, sectiunea Comert Ridicata.

Comert en-gros.

Comert en-gros. Comert en-detail.

 

Comert en-gros. Transport naval. Aviatie utilitara.

Antrepozit, depozitare de stocuri de marfuri si materiale. Comercializare carne. Productie de conserve din legume si fructe. Antrepozit/depozit frigorific pt. marfuri alimentare perisabile.

Comert cu ridicata a metalelor; import-export.

Comert en-gros si en-detail.

Comert cu produse de uz general. Comert en-detail. Comert en-gros. Confectii textile. Incaltaminte. Cosmetica, parfumerie, galanterie. Comercializare accesorii si aparate electrice. Produse electrocasnice. Articole pt. uz casnic si gospodaresc.

www.telena.ro

Comert en-gros si en-detail. Comert en-detail. Comert en-gros.

Comert cu produse de uz general. Intermediere comerciala de produse diverse. Comert en-gros. Comert en-detail.


Recomandari: 34 companii cu activitate in domeniul Comert, sectiunea Comert Ridicata din judetele invecinate ( Constanta, Braila, Galati ).

Comert En-Gross marfuri alimentare si nealimentare. Comert cu bucata.

Asiguram transport de marfuri cu masini de 20to. la preturi convenabile. Vindem produse metalurgice.

Distributie cosmetice, detergenti.

Comercializare de echipamente de protectia muncii, masini de sudura tip Thermadyne si accesorii de sudura. Reprezentant al firmei Vlamboog din Olanda.

Importa, vinde materiale echipamente Signode, banda metalica, PP, PET, textila, sigilii, catarame, folie stretch, masini manuale, automate de ambalat. Service specializat, consultanta tehnica.

Comert cu deterg, cosm, papetarie, mercerie, electrice. Retea de distributie in Braila, Galati, Vrancea, Tulcea. Ambalam acetona si hipoclorit. Transp. rutier cu 4 tir Mercedes, 40to prelata.

Aprovizionarea si desfacarea en-gros a materiilor prime, a materialelor si a produselor industriale catre toti agentii economici din judetul Constanta si judetele limitrofe.

Importa si comercializeaza (pt. domeniul industrial si naval) produsele urmatoarelor marci consacrate: Untel, DEIF, Victron Energy, Tyco, Aqua Signal, Karl-Dose, DHR, Zenitel.

Comert cu ridicata al produselor din material plastic.

Grupul nostru de firme desfasoara activitati multiple: comertaul cu ridicata al ingrasamintelor chimice pentru agricultura; sare alimentara, industriala si pastile dedurizarea apei.

Achizitii si comert cereale. Certificata ISO 9001:2000. Comercializare de cereale. Comert exterior. Import-export. Activitati de import-export de bunuri si produse. Achizitii de stocuri si marfa.

Servicii portuare fluviale. Docuri si antrepozite. Antrepozit, depozitare de stocuri de marfuri si materiale. Prestari de servicii in agricultura. Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului.

Achizitii, vanzari si restaurari obiecte de arta, antichitati si mobila veche. Magazin de obiecte de arta. Restaurare si reconditionare a obiectelor de arta. Reparatii si restaurari de antichitati si obiecte de arta. Achizitii de stocuri si marfa. Intermedieri si consultanta financiara.

Comert en-gros si en-detail. Comert en-gros.

Import/export de produse alimentare. Distributie de produse alimentare. Comercializare en-gros produse nealimentare. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Aprovizionare tehnico-materiala - importator si distribuitor. Certificata ISO 9001. Autorizata ISCIR. Distributie de produse si materiale tehnice. Instalatii de incalzire centrala. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Sisteme de captare si transformare a energiei solare. Schimbatoare de caldura - furnizare. Legaturi si imbinari mecano-pneumatice.

Prelucrare si conservare piei crude. Tabacarie. Productie si furnizare de piele. Achizitii de stocuri si marfa.

Inghetata. Comert en-gros.

Comert en-gros.

Distributie de produse diverse. Comert en-detail. Comert en-gros.

Minereuri feroase. Comert en-gros. Comercializare de cereale. Reparatii nave.

Comercializare en-gros produse nealimentare. Tricotaje din bumbac. Incaltaminte - comercializare en-gros. Comerciant de produse textile si incaltaminte.

Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri. Comert en-gros. Intermediere comerciala de produse diverse. Comercializare en-gros produse alimentare.

Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului. Intermediere comerciala de produse diverse. Comert en-gros. Producator de legume pt. alimentatie.

Comert en-gros. Comercializare de produse petroliere.

Comert en-gros.

Comert en-gros.

Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile. Comert en-gros.

Tabacarie. Productie si furnizare de piele. Prelucrare si conservare piei crude. Achizitii de stocuri si marfa.

Comert en-gros.

Comert en-gros. Comert en-gros si en-detail. Comert en-detail. Furnizare de materiale de constructii. Antrepozit, depozitare de stocuri de marfuri si materiale. Galvanizare si tratamente speciale pt. articole din metal.

Comert en-gros.

Companie de renume in domeniul distributiei de produse alimentare si nealimentare.

Societatea este una din cele mai vechi firme de distributie din zona avand reprezentante la diferite firme cu traditie din Romania si din strainatate, logo-ul "smart electrical solutions" spunand tot.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web