Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
24 companii din judetul Timis activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Masura & Control & Automatizare & Simulatoare.

Sisteme si echipamente pt. automatizari. Convertizoare statice. Producator de componente electrotehnice. Echipamente si aparatura electrica. Instalatii electrice si automatizari. Echipamente pt. software industrial. Productie si comercializare motoare electrice.

www.beespeed.ro

Sisteme de alarma, paza si securitate. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Retele de calculatoare. Sisteme video de supraveghere. Instalare si intretinere de centrale telefonice.

www.protexpert.ro

 

Instalatii electrice si automatizari. Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice. Plase sudate pt. constructii. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Energetica. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

www.bielectro.ro

Indicatoare si automatizari pt. panouri de comanda industriale. Automatizari. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii electrice si automatizari. Echipamente si aparatura electrica. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Instalatii electrice si automatizari. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Retele de calculatoare.

www.comandor.ro

Furnizor ceasuri. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Achizitie de date pt. automatizari. Automatizari. Panouri cu led-uri pt. reclama stradala si indoor.

www.cores.ro

Electrotermie industriala. Regulatoare automate. Instalatii electrice si automatizari. Masini si echipamente din mase plastice. Rezistente electrice.

Sisteme de captare si transformare a energiei solare. Sisteme de alarma, paza si securitate. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Usi si porti automate. Automatizari mecano-electrice pt. porti.

www.defon.ro

Echipamente pt. sudura si automatizari. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Automatizari. Produse de electronica industriala. Componente si subansamble.

Sisteme si echipamente pt. automatizari.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Analize pt. conducte si cabluri electrice. Sisteme de comanda, protectie si control a energiei electrice. Producator electronice.

www.eee.ro

Instalatii electrice si automatizari. Echipamente de electroeroziune. Tablouri si panouri electrice. Furnizor pt. industria energetica. Instalatii electrice si retele.

www.eee.ro

Integrator si distribuitor automatizari industriale Omron, Nais, Tele, Toho.

www.automatizaritm.ro

Echipamente pt. software industrial. Automatizari. Echipamente si aparatura electrica.

www.geautomation.ro

Cantare si echipamente de precizie. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare. Service si intretinere dispozitive de masurat.

www.pamy-metrologic.ro

Cantare si echipamente de precizie.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Instalatii electrice si automatizari.

www.specs.ro

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii.

Calculatoare. Achizitie de date pt. automatizari. Software. Tehnica de calcul. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Proiectare asistata de calculator.

Automatizari. Software si solutii informatice personalizate. Prestari de servicii. Software.

www.ssi-schaefer.ro

Automatizari.

www.starautomation.biz

Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Sisteme informationale.

www.stksystem.com

Produse de electronica industriala. Componente si subansamble. Automatizari.

www.timteh.com

Sisteme si echipamente pt. automatizari. Achizitie de date pt. automatizari.


Recomandari: 10 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Masura & Control & Automatizare & Simulatoare din judetele invecinate ( Arad, Caras-Severin, Hunedoara ).

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Cantare si echipamente de precizie. Stingatoare.

Instalatii electrice si automatizari. Echipamente si aparatura electrica. Cabluri electrice si accesorii de legatura.

Servicii de transmisii de date radio. Servicii si retele de telecomunicatii. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Instalatii electrice si automatizari. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Limitatoare de viteza, tahografe, vitezometre.

Instalatii electrice si retele. Instalatii de incalzire electrice. Instalatii electrice si automatizari. Constructii civile si industriale. Consultanta industriala in proiecte de anvergura. Echipamente si aparatura electrica.

Automatizari. Instalatii electrice si automatizari. Produse de electronica industriala. Componente si subansamble. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Constructii pt. industria energetica. Echipamente si aparatura electrica.

Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aranjamente si amenajari interioare. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Productie mobila.

Servicii de transmisii de date radio. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii.

Constructii edilitare si anexe. Instalatii electrice si automatizari. Constructii civile si industriale.

Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Cantare si echipamente de precizie. Sisteme de alarma, paza si securitate.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web