Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul Timis activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Drumuri & Poduri & Retele & Intretinere.

Proiectare in domeniul infrastructurii, solutii informatice cu aplicatie in domeniul ingineriei si infrastructurii, auto turn, aero turn, parkcad, cad&pillar, civil design.

www.sitinfra.ro

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Transport specializat si agabaritic.

www.drumurisipoduri.ro

 

Proiectare poduri. Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de consultanta in constructii.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

www.drdptm.ro

Constructie de drumuri si poduri.

www.officeconstruct.ro

Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Betoane si agregate de balastiera. Pietris si nisip pt. constructii. Constructii. Servicii de constructie. Constructii si amenajari pt. cai rutiere.


Recomandari: 25 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Drumuri & Poduri & Retele & Intretinere din judetele invecinate ( Arad, Caras-Severin, Hunedoara ).

Infiintata in 1992, cu o indelungata experienta in producerea si comercializarea de echipamente pentru protectia muncii. Distribuitori autorizati pt. semnalizare rutiera.

Inchiriere de utilaje pt. constructii cu operator, excavatii, demolari, terasamente, instalatii sanitare si electrice, confectii metalice, lucrari de drumuri, canalizari, retele de apa, transport.

Companie de prestari servicii, inchirieri utilaje si transporturi rutiere, ne bazam pe o calitate deosebita a serviciilor.

Constructie de drumuri si poduri. Constructie civila.

Drumuri si poduri - constructie si intretinere.

Constructii civile si industriale. Constructii agricole; sere; depozite. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Tamplarie din lemn si aluminiu.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructii civile si industriale. Drumuri si poduri - constructie si intretinere. Constructie de drumuri si poduri. Finisaje pt. constructii civile.

Drumuri si poduri - constructie si intretinere. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri.

Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Intretinere si reparatii in constructii.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Betoane si agregate de balastiera. Produse din piatra de rau pt. constructii.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii forestiere; amenajari de drumuri si poduri. Comert cu materiale de constructie. Materiale prefabricate din beton pt. constructii.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Instalatii in constructii. Servicii de demolare constructii. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Constructii agricole; sere; depozite.

Transport rutier intern si international. Exploatare si industrializarea lemnului. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Transport rutier intern si international de marfa. Constructii forestiere; amenajari de drumuri si poduri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Betoane si agregate de balastiera. Produse din piatra de rau pt. constructii. Activitati de exploatare zacaminte minerale. Producator de materiale de constructii. Minereuri neferoase. Producator de faianta.

Produse din zgura de furnal.

Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri.

Constructii civile si industriale. Material rulant. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii si confectii metalice de gabarit.

Montare si furnizare parapet metalic. Montare si furnizare panouri solare si proiect tehnic panouri solare. Experienta in domeniu din 2006.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web