Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
9 companii din judetul Timis activeaza in domeniul Electrice, sectiunea Cabluri & Izolatoare & Accesorii.

Firma de prestigiu din Irlanda care comercializeaza cu succes de 4 ani in Romania articole, echipamente, scule pentru diferite industrii - cu precadere in cea electronica.

productionequipment.ie

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Analize pt. conducte si cabluri electrice. Sisteme de comanda, protectie si control a energiei electrice. Producator electronice.

www.eee.ro

 

Echipamente si aparatura electrica. Furnizor si distribuitor de aparatura electrica. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Pardoseli si materiale sintetice pt. constructii. Carcase pt. aparatura electronica. Conectori/subansamble de conectica.

www.eee.ro

Comert en-gros cu aparate electrice. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Accesorii electrice - coronamente, cleme, armaturi. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Instalatii electrice si retele. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Comert en-gros cu aparate electrice. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Echipamente si aparatura electrica. Comercializare cu amanuntul produse electronice. Instalatii electrice si retele.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Echipamente si aparatura electrica. Comercializare accesorii si aparate electrice. Comert en-gros cu aparate electrice. Izolatori si materiale izolante.

Cabluri pt. transmisii de voce si date.

Producator de cablu si sarma. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Subansamble pt. automobile. Cabluri si cablaje. Cabluri pt. transmisii de voce si date.

www.ks-hatzfeld.com

Depozit si distributie cabluri electrice, aparataj electric, corpuri iluminat, sisteme antiefractie, supraveghere video. Solutii in domeniul electric, instalatori autorizati electric si antiefractie.


Recomandari: 8 companii cu activitate in domeniul Electrice, sectiunea Cabluri & Izolatoare & Accesorii din judetele invecinate ( Arad, Caras-Severin, Hunedoara ).

Principalele domenii de activitate sunt comercializarea echipamentelor electrice si a sculelor (uneltelor) en-gros si en-detail, precum si consultanta in domeniu.

Instalatii electrice si automatizari. Echipamente si aparatura electrica. Cabluri electrice si accesorii de legatura.

Importator de baterii si acumulatori casnici. Conectori/subansamble de conectivitate pt. industria electronica. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Banda electrica izolanta.

Cabluri pt. transmisii de voce si date.

Cabluri pt. transmisii de voce si date.

Lanturi de transmisie, portcabluri. Ghidaje liniare cu bile. Produse industriale. Piese si accesorii pt. masini-unelte. Burdufuri de uz industrial. Furnizor pompe. Garnituri de etansare din cauciuc. Lagare de alunecare pt. rulmenti.

Comert metal. Produse metalurgice neferoase. Cabluri pt. transmisii de voce si date. Laminari de metale. Import/export de produse neferoase.

Comercializare accesorii si aparate electrice. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii electrice si retele. Comercializare produse electrotehnice. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web