Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
27 companii din judetul Timis activeaza in domeniul Electrice, sectiunea Aparate & Motoare & Componente.

Comercializarea produselor electrice si electronice ale unor firme de renume pe plan mondial (IPF Electronic Germania, BSL Loadcells China, Schrack Austria).

www.acsinstal.com

Sisteme si echipamente pt. automatizari. Convertizoare statice. Producator de componente electrotehnice. Echipamente si aparatura electrica. Instalatii electrice si automatizari. Echipamente pt. software industrial. Productie si comercializare motoare electrice.

www.beespeed.ro

 

Productie si comercializare motoare electrice. Aparate electrice pt. puncte de transformare energie electrica. Scule de mana profesionale. Producator de produse elctrocasnice, subansamble si componente. Masini electrice. Reparatii si intretinere motoare electrice.

www.electromotor.ro

Instalatii electrice si automatizari. Echipamente de electroeroziune. Tablouri si panouri electrice. Furnizor pt. industria energetica. Instalatii electrice si retele.

www.eee.ro

Echipamente si aparatura electrica. Furnizor si distribuitor de aparatura electrica. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Pardoseli si materiale sintetice pt. constructii. Carcase pt. aparatura electronica. Conectori/subansamble de conectica.

www.eee.ro

Bobinaj si service pt. motoare electrice.

Rebobinari motoare electrice, transformatoare, diverse/service instalatii electrice si automatizari/productie, rezistente spiralate 220/380v-100-3000w.

www.egon.3x.ro

Comert en-gros cu aparate electrice. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Accesorii electrice - coronamente, cleme, armaturi. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Instalatii electrice si retele. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Comercializare accesorii si aparate electrice. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii in constructii. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre.

www.electro-expert.ro

Tablouri si panouri electrice. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Comercializare produse electrotehnice. Instalatii electrice si retele.

www.eig.ro

Echipamente si aparatura electrica. Comert en-gros cu aparate electrice. Instalatii electrice si retele.

Comercializare accesorii si aparate electrice. Echipamente si aparatura electrica. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Comert en-gros cu aparate electrice. Instalatii electrice si retele.

Comert en-gros cu aparate electrice. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Echipamente si aparatura electrica. Comercializare cu amanuntul produse electronice. Instalatii electrice si retele.

Produse electrocasnice. Comercializare accesorii si aparate electrice. Comert en-detail.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Echipamente si aparatura electrica. Comercializare accesorii si aparate electrice. Comert en-gros cu aparate electrice. Izolatori si materiale izolante.

Comercializare electrocasnice en-detail. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Motoare electrice. Mecanica fina. Productie si comercializare motoare electrice.

www.faulhaber.de

Echipamente pt. software industrial. Automatizari. Echipamente si aparatura electrica.

www.geautomation.ro

Comercializare accesorii si aparate electrice. Instalatii si echipamente. Retele electrice de tensiune. Instalatii pt. aer comprimat. Tablouri si panouri electrice. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii in constructii.

www.invest-tm.ro

Productie de ventilatoare. Echipamente si aparatura electrica.

www.lumelectric.ro

Echipamente pentru iluminat stradal. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Echipamente si aparatura electrica. Comercializare/distributie corpuri iluminat. Becuri, iluminat stradal si particular.

www.lumilux.ro

Productie de firme luminoase. Electrotehnica. Panouri electrice. Comercializare accesorii si aparate electrice. Becuri, iluminat stradal si particular.

www.neontim.ro

Sisteme de captare si transformare a energiei solare. Acumulatori pt. autoturisme, baterii auto, componente.

www.octali.ro

Automatizari industriale "la cheie", sisteme de automatizare cu PLC si SCADA; dezvoltare software PLC si SCADA pentru aplicatii din domeniul automatizarilor; proiectare si executie de tablouri.

www.octech.ro

Echipamente si aparatura electrica.

Decoratiuni interioare. Comercializare accesorii si aparate electrice. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Comercializare obiecte si articole din portelan chinezesc. Bijuterii din aur si argint - comercializare. Bijuterii din materiale ne-pretioase.

Rezistente electrice.

www.zoppas-industries.ro


Recomandari: 23 companii cu activitate in domeniul Electrice, sectiunea Aparate & Motoare & Componente din judetele invecinate ( Arad, Caras-Severin, Hunedoara ).

Productie, reparatii si rebobinari masini electrice; motoare, electromotoare, alternatoare auto, electrocasnice.

Comert en-gros cu aparate electrice. Articole de papetarie.

Instalatii electrice si automatizari. Echipamente si aparatura electrica. Cabluri electrice si accesorii de legatura.

Tablouri si panouri electrice.

Bobinaj si service pt. motoare electrice.

Bobinaj si service pt. motoare electrice. Reparatii, service si intretinere pt. instalatii frigorifice.

Sisteme de captare si transformare a energiei solare. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Sisteme de alarma, paza si securitate.

Bobinaj si service pt. motoare electrice. Servicii de reparare si service pt. electrocasnice.

Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Instalatii electrice si retele. Instalatii de incalzire electrice. Instalatii electrice si automatizari. Constructii civile si industriale. Consultanta industriala in proiecte de anvergura. Echipamente si aparatura electrica.

Comercializare accesorii si aparate electrice. Instalatii electrice si retele. Constructii civile si industriale.

Instalatii electrice si retele. Comert en-gros cu aparate electrice.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Comert en-detail. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Comert en-detail. Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Producator de componente electrotehnice. Echipamente si aparatura electrica. Furnizor pt. industria energetica. Echipamente si instalatii pt. producere de energie electrica. Tablouri si panouri electrice. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii pt. constructii.

Sisteme de captare si transformare a energiei solare. Instalatii electrice si automatizari.

Bobinaj si service pt. motoare electrice. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare.

Comert en-gros si en-detail. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Comercializare cu amanuntul produse electronice. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Comercializare en-detail pt. produse de cosmetica/galanterie.

Comert en-gros a materialelor de constructie. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Scule de mana. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic.

Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Comercializare en-detail de produse chimice. Usi/porti/sisteme de inchidere.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web