Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
24 companii din judetul Timis activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Protectie & Paza & Alarma & Interventie.

Agentie profesionista de investigatii. Supravegheri. Filaje. Contrafilaje. Obtinere probe audio-video. Foto. Teste de fidelitate/loialitate. Alte servicii detectivistice la cerere.

www.prodetective.ro

Servicii transport.

 

Servicii de paza si protectie.

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Comercializarea si instalarea sistemelor: de alarma antiefractie si antiincendiu; video (de televiziune in circuit inchis); de control acces; de interfonie si videointerfonie.

www.anansi.ro

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Substante PSI, spuma carbonica, stingatoare. Stingatoare.

www.stingatoare-tm.ro

Instaleaza sisteme de securitate pentru spatii industriale, comerciale, banci, depozite, sedii de firme, locuinte. Asiguram proiectare, instalare, service.

www.avbsisteme.ro

Marca K1 SECURITY, ofera servicii de: paza, protectie si supraveghere a obiectivelor economice, comerciale si bancare de orice profil, a institutiilor, depozitelor si a terenurilor.

www.k1security.ro

Sisteme de alarma, paza si securitate. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Retele de calculatoare. Sisteme video de supraveghere. Instalare si intretinere de centrale telefonice.

www.protexpert.ro

Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Instalatii electrice si automatizari. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Retele de calculatoare.

www.comandor.ro

Sisteme de alarma, paza si securitate. Dispecerat de supraveghere, paza si protectie. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Retele de calculatoare. Instalatii electrice si automatizari.

www.comandor.ro

Producator electronice. Aranjamente si amenajari interioare. Sisteme de alarma, paza si securitate. Import de echipamente si aparatura pt. telecomunicatii.

Sisteme de captare si transformare a energiei solare. Sisteme de alarma, paza si securitate. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Usi si porti automate. Automatizari mecano-electrice pt. porti.

www.defon.ro

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Radiotelefonie. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Instalatii electrice si automatizari.

www.interelectonic.ro

Sisteme de alarma, paza si securitate. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Reparatii si instalari de sisteme de interfonie.

Sisteme video de supraveghere. Instalatii in constructii. Sisteme de alarma, paza si securitate. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Instalare si intretinere de centrale telefonice. Montator profesionist de alarme auto diferite.

www.textel.ro

Sisteme de alarma, paza si securitate.

www.logimaetics-security.ro

Va oferim servicii de investigatii complete si profesioniste, la preturi competitive. Accesul nostru la toate bazele de date va ofera siguranta si cunoastere.

www.detectivtm.ro

Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Instalatii electrice si automatizari.

www.specs.ro

Sisteme de alarma si securitate, monitorizare video, aparate de aer conditionat, automatizari pentru porti de acces si usi de garaj, calculatoare si componente IT.

www.smartsecurity.ro

Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Sisteme de alarma, paza si securitate. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

www.interfoane-service.ro

Comercializam intreaga gama de accesorii PSI si stingatoare portabile si transportabile cu pulbere, spuma aeromecanica si CO2 (service), hidranti interiori si exteriori, cutii hidrant, pichete PSI.


Recomandari: 21 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Protectie & Paza & Alarma & Interventie din judetele invecinate ( Arad, Caras-Severin, Hunedoara ).

Proiectare, montaj si mentenanta predictiva si corectiva la sisteme complexe de securitate, telecomunicatii digitale, cablaje structurate. Avize: MIRA, ISU, MCTI.

Paza, protectie, audit si evaluari de risc in securitate. Instalare sisteme de securitate.

Proiectare, import, instalare, integrare, mentenanata sisteme complexe de securitate si supraveghere digitala. Telecomunicatii digitale. Licente MIRA-DOP, IGSU, MCTI, ISO9001.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Cantare si echipamente de precizie. Stingatoare.

Servicii de paza si protectie. Servicii de escortare si paza a transporturilor de valori. Sisteme de alarma, paza si securitate. Dispecerat de supraveghere, paza si protectie.

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Sisteme de captare si transformare a energiei solare. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Sisteme de alarma, paza si securitate.

Servicii de transmisii de date radio. Servicii si retele de telecomunicatii. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Instalatii electrice si automatizari. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie.

Servicii de paza si protectie.

Servicii de paza si protectie.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Montator profesionist de alarme auto diferite grade de securitate. Transport rutier intern si international de marfa.

Servicii de paza si protectie.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Servicii de paza si protectie.

Servicii de paza si protectie.

Servicii de paza si protectie.

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Politie comunitara.

Servicii de paza si protectie. Sisteme de alarma, paza si securitate. Furnizor de echipamente pt. paza, protectie si supraveghere.

Alarme antiefractie. Supraveghere video. Control acces. Automatizari.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web