Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
21 companii din judetul Timis activeaza in domeniul Publicitate, sectiunea A.T.L. & Outdoor.

Firma specializata pe productie publicitara de mari dimensiuni indoor si outdoor pe diverse suporturi: mesh, banner, autocolant, hartie. Punctul forte il reprezinta calitatea deosebita a printurilor.

www.fastanota.ro

Agentie de publicitate full-service - divizie dezvoltata de outdoor pe zona de vest prin panotaj multidimensional extraurban si panotaj fix, mobil, bannere, mesh, roof-top.

westside.rental.go.ro

 

Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime.

Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime. Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Constructie civila. Finisaje pt. constructii civile. Servicii de demolare constructii.

www.alpconstruct.ro

Productie panouri si casete luminoase, bannere, volumetrie cu sau fara iluminare interioara. Print digital de mari dimensiuni. Inchirieri panouri publicitare pe drumurile nationale. Transfer termic.

www.amulette.ro

Furnizor ceasuri. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Achizitie de date pt. automatizari. Automatizari. Panouri cu led-uri pt. reclama stradala si indoor.

www.cores.ro

Productie de firme luminoase. Signalectica ne/luminoasa. Design.

www.cores.ro

Productie de firme luminoase. Agentie de publicitate. Servicii de serigrafie si tampografie. Copertine si parasolare personalizate. Materiale promotionale. Standuri pliabile si modulare pt. reclama.

www.eurosign.ro

Furnizor de consumabile pt. imprimerii serigrafice.

www.europrint.ro

Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale.

www.maralp.ro

Productie de firme luminoase. Electrotehnica. Panouri electrice. Comercializare accesorii si aparate electrice. Becuri, iluminat stradal si particular.

www.neontim.ro

Servicii publicitare utilizand suporturi publicitare outdoor proprii: panouri, mesh, banner, unipol, proiecte speciale.

www.premium-media.ro

Materiale promotionale.

Inscriptionari cu folie autoadeziva auto, vitrine, reclame, bannere, textile. Soft la crere, soft pt controlere, site-uri web profesionale, de orice complexitate.

www.publiserv.ro

Personalizare textile. Infoliere masini (si taxi). Executare bannere si panouri. Casete luminoase, litere volumetrice luminoase. Personalizare obiecte promotionale. Web design.

www.redx.ro

Furnizor ceasuri. Aparate electrice pt. puncte de transformare energie electrica. Produse de electronica industriala. Componente si subansamble. Panouri electrice. Automatizari.

Productie publicitara outdoor/indoor de mari dimensiuni: banner-e, mesh-uri, folie caseta, panouri stradale cu echipament de 320 cm latime, marca HP.

www.satimpex.ro

Companie de publicitate full-services.

Agentie de publicitate outdoor, ofera servicii de publicitate, productie publicitara, tiparituri, print, activitati de sampling, activitati dropmail, media buying, tampografie, serigrafie, gravura.

www.smile-advertising.ro

Producator de tuburi modelate cu neon.

www.starneon.ro

Servicii publicitare. Montari /demontari mesh-uri, panouri, bannere. Decorari/neutralizari BKL, panouri. Diverse lucrari la inaltime.

www.verticalarop.3x.ro


Recomandari: 19 companii cu activitate in domeniul Publicitate, sectiunea A.T.L. & Outdoor din judetele invecinate ( Arad, Caras-Severin, Hunedoara ).

Productie si comercializare materiale publicitare Indoor&Outdoor. Campanii publicitare - management si promovare.

Suntem atat o agentie de publicitate cat si o firma de outdoor. Avem locatii panouri si mesh atat in Arad cat si in Timisoara.

Productie reclama si advertising, inchirieri de locatii de publicitate, executie litere volumetrice, copertine, reclame luminoase, structuri metalice, totemuri, imprimari digitale, promotionale, mesh.

Societate comerciala infiintata la inceputul anului 2006 care se ocupa cu distributia de materiale publicitare pe raza municipiului si localitatilor din judetul Arad.

Activeaza pe piata publicitatii outdoor din partea de sud-vest a Romaniei, detinand o retea de locatii publicitare: panouri tip billboard, tip backlit, mesh, unipol.

Artificii - prestator de servicii. Productie de explozivi de uz civil.

Agentie de publicitate. Publicitate stradala. Panouri. Mesh. Copertine. Materiale publicitate. Materiale promotionale. Furnizor ceasuri. Strategie de imagine.

Artificii - prestator de servicii.

Unitate de salvare Salvamont. Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime.

Productie si distributie de filme, casete video si DVD. Materiale promotionale. Productie de firme luminoase. Editura. Agentie de publicitate.

Imprimerie pe suport textil.

Productie de firme luminoase. Instalare si intretinere de centrale telefonice. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale.

Copertine si parasolare personalizate. Productie de firme luminoase. Servicii de serigrafie si tampografie. Agentie de publicitate. Design. Signalectica ne/luminoasa. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice.

Artificii - prestator de servicii.

Agentie full de publicitate. Publicatii mass-media. Publicitate stradala. Panouri. Mesh. Copertine.

Artificii - prestator de servicii.

Artificii - prestator de servicii. Decoratiuni cu baloane.

Publicitate stradala. Panouri. Mesh. Copertine.

Imprimerie pe suport textil.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web