Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
14 companii din judetul Suceava activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Prefabricate & Boltari & Caramida & Tigla & Pavele & B.C.A..

Producator de pietre pt. pavaj. Betoane si agregate de balastiera. Pavaj; pavele beton.

Betoane si agregate de balastiera. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie.

 

Productie pavele vibropresate si boltari.

Furnizare de materiale de constructii. Azbociment. Furnizor otel-beton. Comert cu materiale de constructie. Comercializare cartofi/alte plante tehnice.

Servicii de proiectare pt. constructii. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Rent-a-car, inchiriere auto pt. toate gusturile si bugetele. Servicii in constructie.

Furnizare de materiale de constructii. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Comert en-gros a materialelor de constructie. Caramida pt. constructii. Transport rutier intern de marfa.

Producator de pietre pt. pavaj.

www.pavimentesrl.ro

Furnizare de materiale de constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie. Placi de teracota pt. sobe. Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern.

Producator pavele, borduri si elemente din beton vibropresat. Capacitate mare de productie (~ 400mp/zi). Gama variata de modele si culori.

www.pavimentesrl.ro

Betoane si agregate de balastiera. Exportator de lemn. Produse din piatra de rau pt. constructii. Transport rutier intern de marfa. Transport rutier intern si international de marfa. Cherestea. Constructii din lemn. Echipamente pt. realizare canalizari. Transport cherestea.

Caramida pt. constructii. Tigla de constructie. Panificatie. Comercializare en-detail produse alimentare.

Pavaj; pavele beton. Furnizare de materiale de constructii. Arhitectura peisagistica.

www.symmetrica.ro

Betoane si agregate de balastiera. Pietris si nisip pt. constructii. Exploatare de piatra. Materiale de constructie pt. drumuri. Constructii civile si industriale.

www.topconstruct-suceava.ro

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Produse chimice de uz industrial. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.


Recomandari: 31 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Prefabricate & Boltari & Caramida & Tigla & Pavele & B.C.A. din judetele invecinate ( Neamt, Botosani, Bistrita-Nasaud, Iasi ).

Firma producatoare de pavele, borduri, rigole si boltari de cea mai buna calitate cu executie in doua tipuri de tehnologii: vibrocomprimate si vibropresate.

Constructii civile si industriale. Instalatii de incalzire electrice. Furnizare de materiale de constructii.

Tigla de constructie. Caramida pt. constructii. Comert cu materiale de constructie.

Caramida pt. constructii.

Servicii de pavaj. Pietris si nisip pt. constructii. Constructii civile si industriale. Furnizare de utilaj terasier.

Furnizare de materiale de constructii. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Caramida pt. constructii. Comercializare ciment. Comert cu materiale de constructie. Tigla de constructie. Furnizor otel-beton.

Caramida pt. constructii. Mobilier de dimensiuni reduse. Salopete de lucru, halate, manusi. Prelucrare lemn. Producator de confectii textile diverse. Producator de materiale de constructii. Productie si comercializare de plasa de sarma.

Furnizare de materiale de constructii. Producator de pietre pt. pavaj.

Comert en-gros a materialelor de constructie. Placi de teracota pt. sobe. Comercializare de produse din industria metalurgica. Produse tehnico-sanitare.

Betoane si agregate de balastiera. Constructii civile si industriale.

Producator de pietre pt. pavaj. Design gradini. Arhitectura peisagistica. Decoratiuni pt. gradini. Servicii de pavaj.

Betoane si agregate de balastiera. Autoutilitare pt. transport specializat de marfa. Constructie de drumuri si poduri. Transport specializat si agabaritic. Transport de materiale de constructii. Asfaltari si reasfaltari de drumuri.

Betoane si agregate de balastiera. Pietris si nisip pt. constructii. Aditivi pt. betoane.

Caramida pt. constructii.

Placi din fibrociment. Producator de materiale de constructii. Boltari pt. constructii. Comert cu materiale de constructie. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Izolatii termice a locuintelor.

Producator de pietre pt. pavaj.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Produse din piatra de rau pt. constructii. Betoane si agregate de balastiera.

Pavaj; pavele beton. Comert cu materiale de constructie.

Boltari pt. constructii. Acoperiri sindrila si bituminoase. Pavaj; pavele beton.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Furnizor otel-beton. Comert cu materiale de constructie.

Pavaj; pavele beton. Caramida pt. constructii. Boltari pt. constructii.

Comert cu materiale de constructie. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Cabluri si materiale izolante. Caramida pt. constructii. Comercializare ciment. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Tevi si imbinari din cupru.

Caramida pt. constructii.

Constructii civile si industriale. Instalatii exterioare pt. constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Betoane si agregate de balastiera.

Caramida pt. constructii. Produse din piatra de rau pt. constructii. Utilaje pt. materiale de constructii. Benzi transportoare. Producator de materiale de constructii.

Boltari pt. constructii.

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Produse din piatra de rau pt. constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Producator de materiale de constructii.

Producator de faianta. Pavaj; pavele beton. Boltari pt. constructii.

Placi de teracota pt. sobe. Aranjamente si amenajari interioare.

Conducte si accesorii din materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Aranjamente si amenajari interioare. Placi de teracota pt. sobe. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Distribuitor national de tractoare si utilaje agricole. Betoane si agregate de balastiera. Transport specializat si agabaritic. Constructii civile si industriale. Mecanizare pt. constructii. Utilaje.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web