Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
4 companii din judetul Suceava activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Speciale.

Magazin de obiecte de arta. Comercializare produse din ceramica. Scoala populara de arta. Arta populara, etnografie si folclor.

Producator de ceramica. Comercializare produse din ceramica. Arta populara, etnografie si folclor.

 

Productie stiplex. Placi din policarbonat pt. constructii. Prelucrare de materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Materiale publicitate.

www.pleximet.ro

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.


Recomandari: 15 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Speciale din judetele invecinate ( Neamt, Botosani, Bistrita-Nasaud, Iasi ).

Fabricarea placilor, foliilor, tuburilor, profilurilor din material plastic. produse prelucrate de polietilena (PEJD, PEID ) prin extrudare, injectie, suflare, confectionare si granulare.

Producator canale turnate din fonta pt. instalatii canalizare stradala si gradina, pt. inst. gaz, borne stradale pt inst. electrice, borduri stradale cu scurgere in reteaua de canalizare.

Cel mai mare importator de oteluri inoxidabile din Romania. Asiguram calitate, preturi negociate corect, transport direct la client.

Materiale compozite pt. utilizari industriale.

Prelucrare de materiale plastice. Mortar preambalat.

Comercializare cu amanuntul produse electronice. Comercializare componente pt. produse electronice.

Placi din policarbonat pt. constructii. Izolatori hidro, termici si fonici.

Servicii de prelucrare a marmurei. Cariera de exploatare materiale de constructie. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comert cu materiale de constructie.

Servicii de prelucrare a marmurei.

Placi din policarbonat pt. constructii.

Conducte si accesorii din materiale plastice. Elemente din materiale plastice pt. constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Productie/furnizare materiale plastice. Instalatii in constructii.

Bitum si materii prime pt. asfalt. Materiale compozite pt. utilizari industriale.

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Cariera de exploatare materiale de constructie.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comert cu materiale de constructie. Importator de materiale de constructii. Pietris si nisip pt. constructii. Materiale pt. finisaje in constructii.

Producator tamplarie PVC marca REHAU cu feronerie Roto. Executam ferestre si usi din PVC cu 3, 5 si 6 camere de aer intr-o gama variata de culori. Pachetul standard include: inchidere multipunct antiefractie; piesa anti-actionare gresita; sistem microventilatie; sticla Float+Low-E cu gaz argon; transport si montaj gratuit. Oferim garantie 5 ani pentru profile, feronerie, sticla si montaj.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web