Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul Suceava activeaza in domeniul Electrice, sectiunea Energie Distributie & Retele & Echipamente.

Productie de energie electrica si termica. Distribuitor de energie electrica. Producator si distribuitor de energie termica.


Recomandari: 18 companii cu activitate in domeniul Electrice, sectiunea Energie Distributie & Retele & Echipamente din judetele invecinate ( Neamt, Botosani, Bistrita-Nasaud, Iasi ).

Instalatii electrice integrate de curenti slabi si tari; Alimentare cu energie electrica; Alimentare de siguranta; Retele de calculatoare, telefonie si TV; Alarmare efractie si incendiu; Sonorizare.

Societate privata care are preocupari in domeniul surselor energetice regenerabile, in special al producerii energiei electrice in microhidrocentrale, amplasate pe raurile de munte.

 

Comercializare elemente de masura si control: contoare de energie electrica Elster Rometrics, Actaris, AEM, transformatoare de curent. Blocuri de masura, protectie si control. Statii de pompare.

Societate autorizata proiectare si executie retele electrice de pana la 20kV. Comert si servicii echipamente electrice si de automatizare. Iluminat public stradal.

Se adreseaza proiectantilor, instalatorilor si distribuitorilor ca furnizor calificat pentru Surse Neintreruptibile - UPS, stabilizatoare de tensiune, variatoare de tensiune, alimentatoare.

Partenerul unor mari producatori de echipamente industriale din Europa. Relatii deosebit de bune cu partenerii nostri.

Activati de import, distributie echipamente de protectie impotriva trasnetelor. Importam si distribuim terminale paratrasnet cu descarcare controlata PDA - made in France.

Intermedieri si consultanta financiara.

Distribuitor de energie electrica.

Producator de componente electrotehnice. Constructii pt. industria energetica. Sisteme de comanda, protectie si control a energiei electrice. Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice. Tablouri si panouri electrice. Service si reparatii.

Distribuitor de energie electrica.

Echipamente si aparatura electrica. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Producator de componente pt. aparate si retele electrice.

Instalatii electrice si retele. Comercializare accesorii si aparate electrice. Retele electrice de tensiune.

Echipamente de inalta tensiune. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii pt. industria energetica. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Servicii de furnizare a energiei electrice.

Producator de componente electrotehnice. Tablouri si panouri electrice. Cercetare in domeniul electronic si electrotehnic. Producator de piese de schimb pt. aparate electrocasnice. Sisteme de comanda, protectie si control a energiei electrice.

Constructii si reparatii pt. industria energetica.

Automatizari. Servicii de conservare a energiei electrice. Sisteme de alarma, paza si securitate. Echipamente pt. transmisii de voce si date. Instalatii electrice si automatizari. Instalare de retele pt. transmisii de voce si date. Echipamente de control.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web