Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Sibiu activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Drumuri & Poduri & Retele & Intretinere.

Panouri, placi, semnalizare pt. drumuri. Constructii civile si industriale.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

 

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

www.dpc.ro

Servicii de administrare si gospodarire locala. Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Marcare drumuri. Prestari de servicii.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Producator de materiale de constructii. Cuverturi, plapumi, paturi, perne.

Panouri, placi, semnalizare pt. drumuri. Placute si benzi auto reflectorizante de identificare.


Recomandari: 27 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Drumuri & Poduri & Retele & Intretinere din judetele invecinate ( Brasov, Alba, Mures, Hunedoara ).

Intretinere, reparatii, constructii drumuri, poduri, producere mixturi asfaltice, emulsii bituminoase, betoane, produse de balastiere.

Infiintata in 1992, cu o indelungata experienta in producerea si comercializarea de echipamente pentru protectia muncii. Distribuitori autorizati pt. semnalizare rutiera.

Inchiriere de utilaje pt. constructii cu operator, excavatii, demolari, terasamente, instalatii sanitare si electrice, confectii metalice, lucrari de drumuri, canalizari, retele de apa, transport.

Productie din PE a caminelor pt. apometre, camine de vizitare si control. Import capace canalizare din fonta ductila. Proiectare/import structuri flexibile din PE si otel ondulat pt. poduri si podete.

Companie de prestari servicii, inchirieri utilaje si transporturi rutiere, ne bazam pe o calitate deosebita a serviciilor.

Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Articole sanitare din materiale feroase.

Constructie de drumuri si poduri. Constructie civila.

Asfaltari si reasfaltari de drumuri.

Constructie de drumuri si poduri.

Drumuri si poduri - constructie si intretinere. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Asfaltari si reasfaltari de drumuri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Marcare drumuri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Servicii de proiectare pt. constructii. Constructie de drumuri si poduri.

Panouri, placi, semnalizare pt. drumuri.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii forestiere; amenajari de drumuri si poduri. Comert cu materiale de constructie. Materiale prefabricate din beton pt. constructii.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Constructii civile si industriale.

Panouri, placi, semnalizare pt. drumuri. Marcare drumuri. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri.

Constructii civile si industriale. Constructii-montaj. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Intretinere si reparatii in constructii. Constructii speciale.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Asfaltari si reasfaltari de drumuri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Pietris si nisip pt. constructii.

Proiectare poduri. Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare de constructie cai ferate. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Proiectare asistata de calculator. Proiectare de constructii pt. locuit.

Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Materiale de constructie pt. drumuri. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Produse din zgura de furnal.

Reparatii echipamente si utilaje industriale. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Constructii edilitare si anexe. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta.

Montare si furnizare parapet metalic. Montare si furnizare panouri solare si proiect tehnic panouri solare. Experienta in domeniu din 2006.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web