Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Sibiu activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Tehnica Calcul & Retele.

Calculatoare. Retele de calculatoare. Software si solutii informatice personalizate. Service, depanare, reparatii calculatoare. Software.

Retele de calculatoare.

 

Tehnica de calcul. Software.

www.indsoft.ro

Componente hardware pt. calculatoare. Retele de calculatoare.

www.powercomputer.ro

Oferim servicii: consultanta juridica, imobiliare, advertising & marketing, IT & comunicatii, traduceri si interpretari.

www.primetimegroup.org

Comercializare si service tehnica de calcul, calculatoare, notebookuri, copiatoare, imprimante, software, retele, telecomunicatii, service, partener autorizat Toshiba pentru Sibiu si Hunedoara.

www.toptech.ro

Comercializare componente pt. produse electronice. Instrumente si echipamente electronice. Comercializare cu amanuntul produse electronice. Componente electronice si electrotehnice. Calculatoare. Servicii de inregistrare electromagnetica si pe suport optic.

Servicii mentenanta tehnica de calcul, proiectare si realizare de retele de date si voce, comert calculatoare, web design, dezvoltare software.

www.wbr.ro


Recomandari: 21 companii cu activitate in domeniul Calculatoare, sectiunea Tehnica Calcul & Retele din judetele invecinate ( Brasov, Alba, Mures, Hunedoara ).

Comercializare si service tehnica de calcul, computere, notebook-uri, imprimante, copiatoare, software, retele, consultanta IT&C - Partener autorizat exclusiv Toshiba pentru jud. Hunedoara/Sibiu.

Comerciant si producator tehnica de calcul, comercializare consumabile si birotica, case de marcat, solutii integrate de retail, soft, masini de numarat bani, cantare, balante de precizie si platforme.

Comercializare tehnica de calcul brand si nonbrand, proiectare executie si certificare retele de telefonie date voce, service autorizat DELL, evaluari de imobile terenuri si echipamente de productie.

Solutii informatice bazate pe platforme linux si aplicatii open source, proiectare si implementare retele in standarde CISCO, dezvoltare de aplicatii dupa necesitatile clientilor.

Sisteme PC, componente, service, PC; retele, periferice, consumabile, automatizari, usi si pori garaj, aer conditionat, alarme, supraveghere video.

Administrare retele de calculatoare, pagini web, programare, consultanta IT, securizare retele si servere.

Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Sisteme de alarma, paza si securitate. Consultanta in domeniul turismului. Reparatii si instalari de sisteme de interfonie, sisteme de calcul si retele.

Calculatoare. Comert cu calculatoare. Retele de calculatoare. Accesorii pt. calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Software. Componente hardware pt. calculatoare. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Furnizor si service pt. case de marcat.

Software. Retele de calculatoare.

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Retele de calculatoare.

Calculatoare. Tehnica de calcul.

Tehnica de calcul. Birotica.

Retele de calculatoare.

Retele de calculatoare. Software si solutii informatice personalizate.

Calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Service, depanare, reparatii calculatoare. Retele de calculatoare. Comert cu calculatoare. Componente hardware pt. calculatoare.

Servicii de internet. Software. Retele de calculatoare.

Tehnica de calcul. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul.

Componente hardware pt. calculatoare. Retele de calculatoare. Tehnica de calcul.

Servicii informatice. Tehnica de calcul. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Cursuri operare asistata de calculator. Reconversie profesionala.

Importator de monitoare TFT, calculatoare si servere, imprimante laser, laptopuri si notebook-uri, Dell, HP, IBM Lenovo, Fujitsu Siemens, 50.000 de produse pe stoc!

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web