Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
12 companii din judetul Sibiu activeaza in domeniul Plastic, sectiunea Materiale Plastice & Produse & Prelucrare.

Firma cu capital privat integral roman. Domeniu de activitate: prelucrari mase plastice prin injectie si suflare. Producem repere specifice industriei auto.

www.m4.ro

Producator de matrite/accesorii pt. injectie materiale plastice. Prelucrare de materiale plastice. Piese de schimb pt. utilaje de injectie/extrudare.

 

Injectii mase plastice; accesorii baie; accesorii perdele; materiale uz gospodaresc; accesorii sanitare; unelte zidarie; unelte dulgherie; accesorii electrice; accesorii diverse; inele perdele plastic

www.cosmaprod.ro

Productie/furnizare materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice. Birotica. Servicii de serigrafie si tampografie. Producator de articole de papetarie. Articole de uz casnic din materiale plastice. Servicii de inregistrare electromagnetica si pe suport optic. Producator de articole de unica folosinta.

www.flaro.com

Prelucrare de materiale plastice.

Productie/furnizare materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice.

Producator/furnizor de articole sanitare. Prelucrare de materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice. Conducte si accesorii din materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice.


Recomandari: 37 companii cu activitate in domeniul Plastic, sectiunea Materiale Plastice & Produse & Prelucrare din judetele invecinate ( Brasov, Alba, Mures, Hunedoara ).

Produse in plastic prin injectie la standarde calitative ridicate, cu tehnologie moderna.

Producem/livram matrite si piese prin injectie. Mase plastice pentru industria berii, farmaceutica, textila.

Achizitionare, macinare, comercializare deseuri PET, HDPE, PS, PA.

Articole din poliesteri armati cu fibra de sticla: rezervoare de uz alimentar (avizate de Ministerul Sanatatii) si industrial; fose septice; elici si pale agitator; instalatii de neutralizare noxe.

Flacoane, PE, PP, PET, capace.

Producem si livram teflon si poliamida precum si alte plastice tehnice. Produsele din teflon sunt de o gama si dimensiuni f. variate, acoperiind toate domeniile industriale.

Importator si producator de coroane, suporti de coroane din brad artificial, flori artficiale si accesorii, intr-o variata gama de forme si dimensiuni.

Productie ambalaje din polietilena, din stoc si la comanda: pungi LDPE si HDPE, pungi rotunjite, saci LDPE pt. haine, saci HDPE, saci navete, folie termocontractibila, folie pantalon si semipantalon.

Injectie mase plastice masini si utilaje, extrudere mase plastice masini si utilaje, injectie cauciuc masini si utilaje, masini si utilaje prelucrare mase plastice, alimentare, uscare, dozare plastic.

Producator de reclame luminoase, distribuitor de materiale plastice placi, producator diverse materiale in scop de reclama, producator de piese industriale din materiale plastice; placi.

Materiale compozite pt. utilizari industriale. Servicii si retele de telecomunicatii. Mase plastice armate cu fibre de sticla. Echipamente pt. telecomunicatii. Furnizor de containere.

Preforme si flacoane PET - productie.

Productie/furnizare materiale plastice. Prelucrare de materiale plastice. Conducte si accesorii din materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Productie de materie prima pt. realizare lenjerie intima. Prelucrare de materiale plastice. Materiale promotionale.

Furnizor de ambalaje. Prelucrare de materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice.

Furnizor de ambalaje. Prelucrare de materiale plastice.

Mase plastice armate cu fibre de sticla.

Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic.

Centru de recuperare hartie si deseuri din carton. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Activitati de recuperare de deseuri metalice. Deseuri textile. Servicii de recuperare hartie uzata.

Prelucrare de materiale plastice.

Producator de jaluzele si rulouri. Marochinarie. Prelucrare de materiale plastice.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Comercializare en-detail a materialelor plastice. Prelucrare de materiale plastice. Furnizor de ambalaje. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Depozit de materiale plastice.

Productie/furnizare materiale plastice. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu.

Prelucrare de materiale plastice. Software si solutii informatice personalizate.

Prelucrare de materiale plastice.

Preforme si flacoane PET - productie. Ambalaje realizate din materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice. Matrite de injectie mase plastice.

Productie/furnizare materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice.

Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Prelucrare de materiale plastice. Prelucrare de metale. Matrite de injectie mase plastice. Prelucrari mecanice prin aschiere.

Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrare de materiale plastice.

Productie/furnizare materiale plastice.

Comercializare en-detail a produselor industriale. Prelucrare de materiale plastice.

Preforme si flacoane PET - productie.

Productie/furnizare materiale plastice. Matrite de injectie mase plastice. Prelucrare de materiale plastice. Prelucrari mecanice prin aschiere. Ambalaje realizate din materiale plastice.

Mase plastice armate cu fibre de sticla. Constructii din fibra de sticla. Prelucrare de materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Poliester. Mobilier din materiale plastice. Conducte si accesorii din materiale plastice.

Productie sigilii de securitate din plastic pentru imbracaminte, incaltaminte, ceasuri, bijuterii, in parteneriat cu o firma din Italia.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web