Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
4 companii din judetul Sibiu activeaza in domeniul Chimic, sectiunea Lacuri & Vopsele.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Uleiuri ne-alimentare si lubrifianti.

Aranjamente si amenajari interioare. Materiale pt. finisaje in constructii. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

 

Producator de lacuri, vopsele, diluanti, grund, antigel, lichid de parbriz.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

www.vopsea-lavabila.ro


Recomandari: 29 companii cu activitate in domeniul Chimic, sectiunea Lacuri & Vopsele din judetele invecinate ( Brasov, Alba, Mures, Hunedoara ).

Producator de rasini fenol-formaldehidice pentru turnatorii si elemente presate tip Novolac, Novodur pentru placaj,Tego, izolatii vata minerala, PFL, vopsele lavabile, adezivi tip aracet.

Vanzare gaze tehnice, comercializare en-gros si en-detail de lacuri si vopsele, intermedieri, consultanta.

Distribuitor national Kober Profesional, pentru constructori. Producator nuantari computerizate Kober. Tencuieli: decorative.

Materiale pt. finisaje in constructii. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Pigmenti anorganici pt. vopsele si geluri. Oferim produse din aluminiu si produse conexe. Pulberi metalice.

Comercializare de produse chimice si petrochimice. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Produse de cosmetica pt. industria auto.

Comercializare de produse chimice si petrochimice. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Comercializare en-detail a materialelor plastice.

Comert en-gros si en-detail. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Productie de adezivi si derivate ale acestora.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comert cu materiale de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Furnizare de materiale de constructii.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Lacuri, kituri si vopsele auto. Cosmetica/intretinere auto. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Uleiuri si lubrifianti auto - comercializare. Produse de cosmetica pt. industria auto.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare suruburi si accesorii metalice.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Furnizor de ambalaje.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare de produse chimice si petrochimice. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern si international de marfa.

Mobilier de bucatarie. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Robinete, garnituri, supape. Echipamente de vopsire.

Lacuri, kituri si vopsele auto. Cosmetica/intretinere auto. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial.

Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Organe de asamblare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Consultanta pt. management. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Scule de mana profesionale.

Vopsele Tikkurila-Finlanda, Vopsele JUB-Slovenia. Magazin de vopsele: tencuieli decorative, sisteme de protectii anticorozive, grunduri cu uscare rapida, finisaje pentru lemn, uleiuri, chit de lemn.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web