Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Sibiu activeaza in domeniul Chimic, sectiunea Detergenti & Solventi & Adezivi.

Transport rutier intern de marfa. Comercializare en-gros de detergenti.

Producator de detergenti.

 

Cercetare in domeniul chimic. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial.

Comert en-gros si en-detail. Comercializare en-gros de detergenti. Distributie si promovare pt. produse de cosmetica. Comercializare en-detail pt. produse de cosmetica/galanterie.

Comercializare en-gros de detergenti.

Producator: dero lichid, spuma activa auto, sapun lichid, detergent pardoseli, detergent curatat geamuri, lichid parbriz, detergent curatat plite si cuptoare aragaz, solutii profesionale de curatat.

www.prodivex.bizoo.ro

Productie/comercializare de benzi adezive. Birotica. Comercializare produse de papetarie.

www.rosidel.ro

Furnizor sapun. Producator de produse de cosmetica si toaleta. Materiale de uz medical (fase, tifon). Detergenti pt. uz casnic.


Recomandari: 18 companii cu activitate in domeniul Chimic, sectiunea Detergenti & Solventi & Adezivi din judetele invecinate ( Brasov, Alba, Mures, Hunedoara ).

Comercializare produse de curatenie si dezinfectare (detergenti), aspiratoare profesionale, masini de spalat la presiune, masini de spalat mochete si alte produse de igienizare.

Producator de rasini fenol-formaldehidice pentru turnatorii si elemente presate tip Novolac, Novodur pentru placaj,Tego, izolatii vata minerala, PFL, vopsele lavabile, adezivi tip aracet.

Unic importator de detergenti biodegradabili. Oferim clientilor solutii profesionale pentru curatare si degresare, inclusiv tratarea apelor.

Importator si distribuitor produse profesionale pt. curatenie si igiena. Detergenti profesionali, hartie, dozatoare sapun, uscatoare maini, dispensere hartie, cosuri/pubele, mopuri, lavete, carucioare.

Produse de curatenie, autocosmetice, detergenti profesionali.

Firma noastra incearca sa ofere cele mai noi solutii in curatenia profesionala, venind in intampinarea clientilor nostri cu game complete de echipamente si detergenti.

Va oferim tratamente chimice antiderapante pentru suprafete umede alunecoase (gresie, marmura, granit, cazi emailate), solutii lichide antialunecare, benzi autoadezive antialunecare pentru scari.

Comercializare en-gros de detergenti.

Rulmenti cu aplicatii diverse. Lanturi pt. diferite utilitati. Dispozitive pt. rulmenti. Productie de adezivi si derivate ale acestora. Scule de mana. Organe de asamblare. Curele de transmisie.

Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial.

Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial.

Scule de mana. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comert cu materiale de constructie.

Detergenti pt. uz casnic.

Lacuri, kituri si vopsele auto. Cosmetica/intretinere auto. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial.

Comert cu materiale de constructie. Caroserii auto. Masticuri autovehicule. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Aditivi pt. betoane. Hidroizolanti profesionali pentru constructii.

Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Organe de asamblare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Comert cu materiale de constructie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web