Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul Satu-Mare activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructii & Montaj Instalatii & Retele.

Instalatii pt. constructii - montaj.

Morarit. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Instalatii pt. constructii - montaj. Productie de cereale.

 

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii.

Activitati de protectie la foc.

www.sesamprotect.ro

Servicii de proiectare pt. constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii si echipamente. Servicii de distributie si transport gaze naturale. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Utilaje pt. industria de constructii. Constructii-montaj.

www.trumcarei.go.ro


Recomandari: 13 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Constructii & Montaj Instalatii & Retele din judetele invecinate ( Bihor, Maramures, Salaj ).

Firma specializata in constructia, instalarea, reconditionarea, modernizarea si acoperirea piscinelor rezidentiale, hoteliere, olimpice. Comercializam saune finlandeze, infracabine si jacuzzi.

Constructii civile si industriale. Productie industriala in domeniu constructiilor. Confectii metalice. Antreprenoriat general in domeniul constructiilor.

Agentie imobiliara Romania. Consultanta imobiliara, financiara si asistenta pe parcursul derularii tranzactiei pana la incheierea acesteia.

Infiintata in 2001, cu domeniu de activitate constructii civile, iar in vara lui 2006 s-a luat decizia de a patrunde pe piata sistemelor de incalzire, protectie la inghet si zapada.

Constructii-montaj. Constructii civile si industriale. Amenajare de santier de constructie si imprejmuiri. Constructii edilitare si anexe. Instalatii pt. constructii - montaj. Constructii socio-culturale. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructii civile si industriale. Constructii edilitare si anexe.

Constructii-montaj.

Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri. Constructii-montaj.

Instalatii electrice si retele. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii.

Instalatii electrice si retele. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Retele electrice de tensiune. Tablouri si panouri electrice.

Statie de carburant. Constructii civile si industriale. Constructii-montaj. Servicii de proiectare pt. constructii. Constructie civila.

Constructii-montaj. Constructii civile si industriale. Finisaje pt. constructii civile. Constructii speciale.

Instalatii electrice si retele. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web