Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul Salaj, in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi.

Recomandari: 39 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi din judetele invecinate ( Cluj, Bihor, Satu-Mare, Maramures ).

Producator de piatra ornamentala din calcar de Vistea. Toata gama de placaje din piatra de Vistea pentru interior si exterior, glafuri, trepte, seminee, obiecte ornamentale, obiecte de gradina.

Pavaje si placare piatra, faianta, gresie, amenajari interioare.

 

Societate comerciala cu capital integral privat, fondata in anul 1991, avand ca activitate principala taierea, fasonarea si prelucrarea pietrei si marmurei destinate constructiilor de orice fel.

Placari: gresie, faianta. Rigips, tavan fals, modificari interioare, finisari diverse apartamente si case in Baia Mare si imprejurimi. Oferim seriozitate si lucrari de calitate.

The leading producer of natural stone in Romania, offering a wide range of tiles, special products, for indoor and outdoor walling, flooring and gardens. Blocks and slabs are also available.

Mocheta de trafic intens/extrem pt. hoteluri, restaurante cu design serie/personalizat, mocheta pt. birouri, mocheta dale, stergatoare de picioare, pardoseala PVC si tapet PVC.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Distributie de produse si materiale tehnice. Scule si accesorii. Producator de perii industriale din sarma.

Materiale, echipamente si produse abrazive.

Materiale, echipamente si produse abrazive.

Decoratiuni interioare. Importator de articole si instalatii sanitare. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare de faianta si gresie. Importator de faianta si gresie. Cabine de dus. Materiale pt. decoratiuni interioare.

Materiale, echipamente si produse abrazive.

Comercializare en-detail linoleum.

Materii prime pt. metalurgie. Materiale, echipamente si produse abrazive. Izolatori hidro, termici si fonici.

Accesorii pt. faianta si gresie. Comercializare de faianta si gresie. Importator de faianta si gresie.

Comercializare de faianta si gresie.

Comercializare de faianta si gresie.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de faianta si gresie.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Cariera de exploatare materiale de constructie. Corzi, sfori, franghii. Productie/furnizare materiale plastice. Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice.

Materiale, echipamente si produse abrazive.

Importator de materiale de constructii. Comercializare de faianta si gresie.

Materiale, echipamente si produse abrazive.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii.

Producator de materiale de constructii. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Izolatori hidro, termici si fonici.

Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare marmura pt. constructii.

Comert cu materiale de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comercializare en-detail linoleum. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Comercializare de faianta si gresie.

Materiale, echipamente si produse abrazive.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Acoperiri sindrila si bituminoase. Articole sanitare din materiale feroase.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Utilaje pt. materiale de constructii. Constructii. Servicii de constructie. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare.

Producator de materiale de constructii. Producator de faianta.

Comercializare de faianta si gresie.

Produse tehnico-sanitare. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare de faianta si gresie.

Comercializare en-detail linoleum. Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta.

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Servicii de prelucrare a marmurei.

Importator de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Importator de articole si instalatii sanitare. Comercializare en-gros de articole sanitare. Materie prima si materiale pt. izolatii termice.

Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr.

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Instalator mozaic si gresie. Instalatori parchet lemn si laminat. Servicii de zidarie. Servicii de zugravire si vopsitorie imobile.

Import de usi pt. locuinte. Materiale, echipamente si produse abrazive. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Decoratiuni interioare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web