Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul Salaj activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special.

Constructii la cheie. Finisaje pt. constructii civile.

Constructor piscine - AQUABLUE. Realizam piscine din prefabricate, placate cu PVC Liner, rezidentiale si publice, interioare sau exterioare, orice forma si marime. Specialistii in placat piscine cu PVC liner si montaj instalatii electrice si de filtrare pentru piscine.

Http://aquablue.freewb.ro

 

Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie.

Constructii civile si industriale.

Constructii. Servicii de constructie.

Constructii civile si industriale. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Constructii la cheie.

Constructii civile si industriale. Instalatii electrice si retele.


Recomandari: 43 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special din judetele invecinate ( Cluj, Bihor, Satu-Mare, Maramures ).

Executie si montaj case de lemn, imbinand traditia existenta in Bucovina cu tehnologiile moderne de prelucrare, uscare, tratare.

Comercializeaza usi de garaj industriale tip. Ghunter-Tore Germania prin parteneriat cu Ghunter-Tore Romania.

Specializata in cercetarea, dezvoltarea si aplicarea de materiale industriale de constructie. Suntem producatori de materiale pentru pardoseli industriale.

Proiectare instalatii si retele electrice, sanitare, incalziri, climatizare - executie electrice pana la 20 kv, sanitare, incalziri, canalizari, montaj utilaj, confectii metalice, antreprenoriat.

Firma de constructii speciale autorizata in domeniul termoprotectiei (antifoc) a structurilor metalice si alpinism utilitar.

Constructii si instalatii pentru cladiri si geniu.

Executam tencuieli mecanizate si turnam sape mecanizat. Executam structuri si finisaje.

Executie si proiectare hale metalice prefabricate. Lucrari la cheie!

Executam constructii complete de in domeniul civil sau industrial. Societatea are 20 angajati. Experienta in constructia si amenajarea de case si hale industriale.

Proiectare si cercetare in constructii, instalatii, termotehnica.

Constructii de case, vile, constructii industriale, amenjari interioare. Constructii in rosu, constructii la cheie, finisaje, acoperisuri, pardoseli, pardoseli industriale, pardoseli de cuart.

Constructie case si cabane din lemn. Va oferim: case lemn, cabane, ferestre din lemn stratificat, scari interioare.

Constructie civila. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Statie de carburant pt. autovehicule.

Constructii civile, case si mansardari.

Lucrari de constructii. Case/vile la comanda. Comert cu materiale de constructii, instalatii termice si sanitare.

Producem: pavele din beton vibropresat; o gama larga de palisade, rigole, borduri si elemente pt. garduri; tuburi colectoare cu diametrul cuprins intre 10 si 80 cm; racorduri de apa; straturi de beton.

Lucrari speciale in constructii: pardoseli industriale continue din beton si pe baza de rasini, conforme HACCP si GMP, vopsitorii si protectii anticorosive. Experienta pe un milion mp.

Finisaje de exceptie, case in rosu, finisaje totale inclusiv design, muncitori fara cazier, ordonati, non-alcoolici, recomandari, cerem si oferim seriozitate.

Societate cu experianta de lucru internationala in domeniul constructiilor civile, lucrari de canalizare si lucrari de drumuri si poduri. Calitate, stil, competenta.

Societate de constructii specializata in domeniul hidroizolatiilor. Domeniul de activitate al societatii cuprinde livrari si montaje complete ale sistemelor de hidroizolatii.

Societate cu experianta de lucru nationala si internationala in domeniul constructiilor civile, constructii de hale (ne/industriale), renovari, CCA. Contactati-ne cu incredere!

Transport materiale constructii, executie in constructii, drumuri, poduri, civile, industriale, case, hale, amenajari exterioare, inchirieiri utilaje constructii.

Proiectare structuri de rezistenta la constructii civile, industriale si agricole, metalice, din beton, lemn, complexe.

Executam si montam tamplarie P.V.C. de calitate (Brugmann, C.C.G, Saphir), confectionata in atelierele proprii. Gama variata de profile si culori. Pretul tamplariei include toate cheltuielile.

Executam pardoseli industriale din beton, slefuite mecanic cu masini rotative (elicoptere) simple si duble. Turnarea se face folosind metode moderne, care pot satisface cele mai exigente cerinte.

Experienta de peste 18 ani in domeniul fatadelor din aluminiu, pereti cortina, tamplarie PVC si sticla termoizolanta. Lucrari realizate: Hotel Novotel Bucuresti, HJ Hotel Grand Plaza.

Firma de constructii cu sediul central in Zaragoza, Spania, cu sucursala in Cluj Napoca, Romania. Are experienta deosebita in: statii de epurare a apelor, infrastructuri rutiere.

Firma de arhitectura si antreprenoriat. Experienta de peste 20 de ani in Germania si in Romania. Proiectari, studii de fezabilitate, consultanta technica. Corturi industriale, instalatii biogaz.

Producem cele mai ieftine sisteme prefabricate de locuit si de vacanta din lume. Detalii pe site. Case de locuit de la 14900 euro. Case de vacanta de la 5900 euro, la cheie, TVA inclus.

Companie specializata in lucrari de constructii civile si industriale. Compania isi desfasoara activitatea si pe pietele internationale in special in Franta si Belgia.

Constructii si amenajari pt. cai rutiere si de acces. Instalatii pt. constructii - montaj. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii - montaj.

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructii civile si industriale. Constructii edilitare si anexe.

Constructii civile si industriale.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Mobilier din fier forjat - productie.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii edilitare si anexe.

Constructie civila. Transport rutier intern. Zootehnie - ferma ovine.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice.

Produse din cauciuc. Servicii de constructie si amenajare terenuri practicare sporturi. Activitati de recuperare a deseurilor neferoase. Materiale de constructie pt. drumuri. Echipamente si produse pt. parcuri de distractii.

Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Instalatii in constructii. Constructii civile si industriale.

Servicii de cioplire in piatra.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web