Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
13 companii din judetul Prahova activeaza in domeniul Utilaje, sectiunea Sudura & Vopsire & Lipire & Etansare.

Aliaje speciale de cupru pentru sudura prin puncte: bare sectiune rotunda patrata dreptunghiulara, placi, role, mize. Lame de ferastrau industriale pt. metal: banda, alternative, bomfaiere, discuri.

www.baraian.ro

Se preocupa in permanenta de progresul tehnologic si dezvoltarea dinamica in domeniul sudarii si al taierii.

www.binzel-abicor.ro

 

Sudura traditionala si oxiacetilenica.

Sudura traditionala si oxiacetilenica. Materiale, echipamente si produse abrazive. Masini si accesorii pt. sudura. Comercializare de produse din industria metalurgica.

www.kjellberg-welding.ro

Servicii pt. industria petroliera. Reparatii echipamente si utilaje industriale. Servicii industriale. Sudura traditionala si oxiacetilenica. Furnizor pompe. Etansari. Compresoare de aer.

www.dinafit.ro

Masini si accesorii pt. sudura.

Sudura traditionala si oxiacetilenica. Productie de echipamente de protectie. Materiale, echipamente si produse abrazive. Organe de asamblare.

www.borsacom.ro

Sudura traditionala si oxiacetilenica. Echipamente pt. sudura si automatizari.

Sudura traditionala si oxiacetilenica.

www.electrodalfa.ro

Etansari. Etansare si servicii de etansare mecanica. Etansare pt. pompe si armaturi industriale. Garnituri de etansare din cauciuc. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Prestari de servicii.

www.grafex.ro

Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrari de metale in vederea sudarii. Prelucrari mecanice prin aschiere. Vopsitorie in camp electrostatic.

Spalatorie auto.

Aranjamente si amenajari interioare. Etansare si servicii de etansare mecanica.


Recomandari: 37 companii cu activitate in domeniul Utilaje, sectiunea Sudura & Vopsire & Lipire & Etansare din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Brasov, Dambovita ).

Realizam sisteme de monitorizare, control si inregistrare pentru industria alimentara.

Sisteme de pardoseli industriale pe baza de rasini sintetice. Instalatii si echipamente vopsire. Aparate de masura. Lacuri si vopsele. Acoperiri speciale PTFE. Freze beton. Unelte si scule finisaj.

Comert cu utilaje pentru sudare, accesorii pentru sudare si taiere (pistolete WIG/TIG, MIG-MAG, plasma), consumabile (electrozi, sirme, baghete) - Rezervoare aer comprimat omologate CE.

Vanzare de pistolete si piese de schimb/consumabile pentru sudare MIG/MAG si TIG/WIG si de taiere cu plasma si/sau laser, precum si de accesorii pentru sudare&taiere. Consultanta gratuita.

Magazinul nostru ofera cele mai diverse scule electrice (marca Bosch, Makita, AEG), scule de mana pentru ateliere mecanice, auto, electrice si de instalatii, aparate si accesorii de sudura.

Comert cu echipamente de sudare si taiere electrice si oxigaz, consumabile aferente, electrozi, sarme de sudare, echipamente de protectie pt. sudori.

Gaze tehnice, gaz de sonda. Oxigen imbuteliat. Materiale pt. sudura si gaze folosite in procesele industriale.

Echipamente pt. sudura si automatizari.

Gaze tehnice, gaz de sonda. Producator de bauturi racoritoare. Oxigen imbuteliat. Materiale pt. sudura si gaze folosite in procesele industriale.

Tehnica si aparatura militara. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Sudura pt. acoperiri metalice si hale.

Masini-unelte. Masini si echipamente din mase plastice. Utilaje pt. prelucrare metale prin aschiere. Garnituri de etansare din cauciuc. Etansari.

Sudura traditionala si oxiacetilenica. Service auto general. Toate marcile de masini.

Furnizor pompe. Echipamente pt. sudura si automatizari. Aparatura si echipamente pt. protectia mediului. Import de produse stomatologice. Ambarcatiuni pt. agrement (barci, salupe). Productie si furnizare motorizari pt. nave. Import/export de produse industriale.

Masini si accesorii pt. sudura.

Echipamente de vopsire. Instalatii pt. vopsitorii. Masini si echipamente pt. vopsire, vopsire in camp electrostatic.

Sudura traditionala si oxiacetilenica.

Masini si accesorii pt. sudura.

Furtunuri cauciuc si PVC. Instalatii hidraulice. Echipamente hidraulice. Garnituri de etansare din cauciuc. Cilindri pneumatici. Produse din cauciuc. Utilaje. Echipamente si utilaje hidraulice.

Echipamente pt. sudura si automatizari.

Garnituri de etansare din cauciuc. Producator de materiale de constructii. Etansari. Cofraje si schele pt. constructii.

Scule de mana. Organe de asamblare.

Masini si accesorii pt. sudura. Echipament de taiere si sudura cu plasma. Echipament medical pt. spitale, policlinici, cabinete medicale. Generatoare pt. acetilena. Robinete industriale, vane, supraplin. Confectii, profile si armaturi metalice.

Echipamente pt. sudura si automatizari.

Echipamente de vopsire. Dotare cu echipamente si utilaje pt. service auto.

Masini si accesorii pt. sudura. Scule electrice. Echipament de taiere si sudura cu plasma. Echipamente si aparatura electrica. Sudura traditionala si oxiacetilenica.

Sudura traditionala si oxiacetilenica.

Masini si accesorii pt. sudura. Sudura traditionala si oxiacetilenica. Echipamente pt. sudura si automatizari. Materiale pt. sudura si gaze folosite in procesele industriale. Servicii de reparatii diverse prin sudare.

Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Furnizor pompe. Echipamente pt. sudura si automatizari. Masini si accesorii pt. sudura.

Masini si accesorii pt. sudura. Robinete industriale, vane, supraplin. Instalatii si utilaje pneumatice. Echipamente pt. sudura si automatizari. Regulatoare automate.

Echipamente si utilaje hidraulice. Garnituri de etansare din cauciuc. Tamplarie din aluminiu.

Echipamente de vopsire.

Mobilier de bucatarie. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Robinete, garnituri, supape. Echipamente de vopsire.

Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Echipamente de vopsire. Echipamente de vopsire. Vopsitorie in camp electrostatic. Instalatii pt. vopsitorii. Masini si echipamente pt. vopsire, vopsire in camp electrostatic.

Sudura traditionala si oxiacetilenica.

Echipamente pt. sudura si automatizari. Masini si accesorii pt. sudura. Sudura traditionala si oxiacetilenica. Scule electrice. Scule si accesorii.

Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Scule pt. prelucrari prin aschiere. Etanseizari. Scule electrice. Rulmenti cu aplicatii diverse. Scule si accesorii. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Grupuri electrogene, generatoare.

Etansare si servicii de etansare mecanica.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web