Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Prahova activeaza in domeniul Industrial, sectiunea Metalurgie & Siderurgie.

Tevi, fitinguri, flanse (intre DN15 si DN2000) din otel carbon, oteluri aliate si inoxidabile, special pt. industria de petrol si gaze, chimie si petrochimie, constructii si instalatii.

www.steuerinternational.com

Turnatorie metale. Materii prime pt. metalurgie.

 

Prelucrari mecanice prin aschiere. Produse de metalurgie feroasa.

Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Servicii metalurgice.

Turnatorie metale. Servicii metalurgice.

Prelucrari mecanice prin aschiere. Produse de metalurgie feroasa.


Recomandari: 40 companii cu activitate in domeniul Industrial, sectiunea Metalurgie & Siderurgie din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Brasov, Dambovita ).

Pre-loading survey, loading survey for metallurgical products and industrial goods. Quality and quantity certification.

Firma privata cu un scop precis: efectuarea de servicii in domeniul metalurgic, in folosul si spre satisfactia clientilor. Firma a luat fiinta la 01.05.1999.

Bare si tije cifate si cromate, tevi honuite, tevi cromate la exterior, arbori de precizie, pentru industria hidraulica si pneumatica.

Importator direct, vanzare din stoc / la comanda a urmatoarelor produse: fonta noua, tabla cositorita, tabla neagra.

Infiintata prin H.G.31/04.01.1991. Societate comerciala strategica - fabricarea tevi cu profil de cercetare aplicativa si dezvoltare tehnologica si are capital integral privat.

Vanzare instalatii de sablare, vibrofinisare.

Produse plastice, metal, chimic, farmaceutice.

Distributie produse siderurgice. Tevi otel sudate longitudinal. Otel beton. Plase sudate Profile laminate si ambutisate.

Unul dintre cei mai importanti producatori de consumabile de sudura: electrozi, sarme, sarme tubulare, sarme opline si fluxuri.

Producator bare trase din otel.

Importator direct oteluri speciale: otel laminat pentru scule-tras la rece si la cald, otel rapid, otel pentru matrite, otel pentru industria constructiilor de masini, otel forjabil, otel inox.

Firma dezvolta activitati de import-export pentru: materiale de constructii OB, PC, ciment, etc; tevi de PE pentru apa, gaz, telecomunicatii, canalizari; masini unelte, utilaj tehnologic.

Consultanta in domeniul sudarii. Tehnologii executie/reparatie prin sudare. Asistenta tehnica derulare contracte si aut.sudori. WPS-uri, WPAR-uri. Evaluare consum manopera si mat.sudare.

Compania noastra este orientata catre client oferind o gama larga de produse metalurgice si produse pentru curatat: tabla de otel, tabla laminata la rece si la cald, tabla zincata, tabla neagra.

Fabricam piese forjate si matritate la cald, pt. industria auto, petroliera, aeronautica, din oteluri si oteluri specile. Masa maxima a pieselor este de 12kg piese matritate la cald.

Echipamente si solutii avansate pt. testarea/analiza materialelor. Incercari mecanice. Spectrometre, durimetre. Masurare lumina/culoare. Metalografie. Testare materiale plastice.

Import si distributie produselor metalurgice din Republica Moldova, Ucraina si Rusia.

Producator de var. Constructii civile si industriale. Servicii metalurgice. Protectia mediului. Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Constructie de drumuri si poduri.

Servicii metalurgice.

Servicii metalurgice. Siderurgie.

Reparatii siderurgice, montaj si constructie. Confectii, profile si armaturi metalice.

Servicii metalurgice. Cocs din reziduuri petroliere. Import/export de produse metalurgice. Siderurgie. Turnatorie metale. Producator de otel.

Materii prime pt. metalurgie. Import/export de produse metalurgice.

Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Import/export de produse metalurgice. Bare si profile metalice. Laminari de metale. Comercializare produse de metalurgie. Tabla si produse laminate. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Reprezentanta comerciala. Servicii metalurgice. Materiale si produse refractare.

Import/export de produse metalurgice. Materii prime pt. metalurgie. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Servicii metalurgice. Producator de sarma. Import/export de produse metalurgice. Laminari de metale.

Import/export de produse metalurgice.

Servicii metalurgice. Prelucrare de metale. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Laminari de metale. Tabla si produse laminate. Tevi sudate. Import si export de metale. Import/export de produse siderurgice. Depozit de otel.

Import/export de produse metalurgice.

Import/export de produse metalurgice. Produse metalurgice neferoase. Ambalaje metalice, cutii, imbuteliere. Comert exterior. Import-export. Comert cu materiale de constructie.

Import/export de produse metalurgice. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Servicii metalurgice. Piese turnate si forjate.

Import/export de produse neferoase. Import/export de produse metalurgice. Comert metal.

Comert metal. Import si export de metale. Import/export de produse siderurgice. Siderurgie. Prelucrari mecanice prin aschiere.

Import/export de produse metalurgice. Comert metal.

Servicii metalurgice. Carton si produse din carton. Materiale, echipamente si produse abrazive. Materiale si produse refractare.

Comert metal. Export de metal, fier vechi. Activitati de recuperare de deseuri metalice. Servicii metalurgice. Laminari de metale. Comercializare de produse din industria metalurgica. Tabla si produse laminate. Comert cu materiale de constructie.

Servicii metalurgice. Furnizare tevi.

EWK former SULZER este unul dintre cei mai importanti producatori de turnuri de racire si condensatoare evaporative din Europa. Incepand cu data de 1 ianuarie 2005 functioneaza in Bucuresti filiala care furnizeaza turnuri de racire in circuit deschis si inchis, schimbatoare de caldura, chillere, pompe recirculare apa, statii de tratare apa.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web