Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
10 companii din judetul Prahova activeaza in domeniul Imbracaminte, sectiunea Protectie & Munca & Siguranta.

Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Benzi avertizoare pt. diferite intrebuintari. Perii, pensule si bidinele pt. vopsitorii si zugraveli. Furnizor de ambalaje. Perii, pensule si bidinele pt. vopsitorii si zugraveli.

www.crisco.ro

Comercializare de echipamente de protectie.

 

Productie si furnizare echipamente de munca si protectie.

Unitate protejata. Comercializam: echipamente de protectie a muncii (import), birotica si papetarie, consumabile de birou, consumabile IT si apa imbuteliata.

Producator de confectii textile diverse. Drapele si steaguri pt. comemorari si sarbatoriri. Productie si furnizare echipamente de munca si protectie. Confectii de uniforme pt. hoteluri si restaurante.

Cabluri pt. transmisii de voce si date. Chingi si centuri pt. ridicare si ancorare.

Productie de echipamente de protectie. Imbracaminte de protectie.

Productie si furnizare echipamente de munca si protectie.

Productie si furnizare echipamente de munca si protectie.

Producator de confectii textile diverse. Productie de echipamente de protectie. Producator de tricotaje din bumbac. Producator de materiale promotionale publicitare. Producator de articole de imbracaminte din bumbac.


Recomandari: 40 companii cu activitate in domeniul Imbracaminte, sectiunea Protectie & Munca & Siguranta din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Brasov, Dambovita ).

Echipamente de protectie a muncii; Calitate; Confort; Raport excelent calitate pret.

Produce/comercializeaza echipamente/sisteme de protectie: salopete, halate, manusi, bocanci, ochelari, viziere, cizme electroizolante, centuri, opritoare, saltele, echipamente ignifuge, lavete, tricou.

Producatori de articole sport din material textile - geaca, vesta, tricouri; echipament de lucru - halat, salopeta, combinezon, articole promotionale diverse - manusi, sorturi, bandane, saci.

Salopete, halate, veste, pufoaice, uniforme pt. vinzatori, ospatari, agenti de paza, dotari restaurante (fete masa, servete, naproane) hoteluri (seturi de lenjerie), tesaturi BBC, captusala, accesorii.

Producator si importator de echipamente individuale de protectie si lucru (costume salopeta, halate, costume macelari, costume bucatari, costume patiseri, sorturi PVC, pelerina ploaie).

Firma specializata in protectia muncii. Gama de produse foarte variata, preturi atractive, posibilitati de personalizare produse, recomandari de specialitate pentru dotare conform cerintelor legale.

Producator halate medicale si echipamente de protectie si lucru.

Protectie, siguranta, uniforme toata gama. Preturi mici. Personalizare. Livrare gratuita. Salopete. Pufoaice. Protectia capului.

Confectionare de echipamente de protectie textile la serie.

Producator echipamente de lucru si protectie, uniforme de lucru, confectii diverse, tricouri. Personalizam la cerere cu sigla sau logo-ul clientului.

Produce si comercializeaza la preturi avanajoase o gama variata de echipamente de lucru, salopete, manusi, costume vatuite. Marfurile pot fi livrate din stoc sau la comanda.

In afara de producerea de incaltaminte de productie va putem oferi toata gama de produse din piele.

Firma specializata in distributia produselor de igiena profesionala si protectia muncii. Gama noastra de furnizori detine nume ca: Tana, Kimberly Clark, Tennant, Tork, P&G, Skydda, Gojo-Purell, 3M.

Consultanta in afaceri si management. Dezvoltare afaceri in sistem franciza - francizor "Uniforme HILL". Uniforma Hill = uniforma personalizata de lucru pentru angajati.

Importator de echipament de lucru de unica folosinta: bonete, botosei, cotiere, sorturi, masti de fata, etc. Preturi fara concurenta, afisate pe site.

Proiectare, productie si comercializare articole din piele si inlocuitori, marochinarie, harnasament, voiaj. Confectii articole tehnice din material textil pentru uz militar si civil. Saci de bani.

Producator de confectii textile diverse. Salopete de lucru, halate, manusi.

Productie de echipamente de protectie.

Productie si furnizare echipamente de munca si protectie.

Producator de articole de imbracaminte din bumbac. Confectii si tesaturi - productie. Tesaturi textile. Salopete de lucru, halate, manusi.

Productie si furnizare echipamente de munca si protectie.

Productie si furnizare echipamente de munca si protectie.

Productie de echipamente de protectie.

Productie de echipamente de protectie. Securitatea&sanatatea muncii. Productie si furnizare echipamente de munca si protectie. Echipamente si materiale de protectia muncii. Comercializare de echipamente de protectie. Service pt. echipamente de protectia mediului.

Productie de echipamente de protectie. Salopete de lucru, halate, manusi.

Productie si furnizare echipamente de munca si protectie. Imbracaminte de protectie.

Producator de incaltaminte de protectie/munca. Productie de echipamente de protectie. Furnizor manusi. Producator incaltaminte. Confectionare fete pt. incaltaminte.

Organe de asamblare. Scule de mana profesionale. Masini si utilaje de ridicat marfuri si lucru la inaltime. Masini-unelte. Mobilier pe structura metalica. Comercializare de echipamente de protectie. Materiale, echipamente si produse abrazive.

Comercializare de echipamente de protectie. Productie si furnizare echipamente de munca si protectie.

Productie de echipamente de protectie.

Producator de confectii textile diverse. Produse din piatra de rau pt. constructii. Salopete de lucru, halate, manusi.

Productie de echipamente de protectie. Productie si furnizare echipamente de munca si protectie. Imbracaminte de protectie.

Salopete de lucru, halate, manusi. Producator de confectii textile diverse.

Producator de confectii textile diverse. Cooperatie mestesugareasca si obiecte artizanale. Productie si furnizare echipamente de munca si protectie. Export de confectii textile. Confectii de uniforme pt. hoteluri si restaurante. Costume barbati si dama.

Productie si furnizare echipamente de munca si protectie. Imbracaminte de protectie.

Productie de echipamente de protectie. Instalatii de incalzire centrala.

Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Productie si furnizare echipamente de munca si protectie. Echipamente antiglont.

Podele, pardoseli, materiale si servicii, placare gresie.

Productie de echipamente de protectie.

Productie si furnizare echipamente de munca si protectie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web