Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Prahova activeaza in domeniul Vehicule, sectiunea Piese Auto Productie.

Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Piese de schimb pt. utilaje agricole.

 

Prelucrare/confectionare chei. Chei si subansamble, mecanisme pt. autovehicule.


Recomandari: 30 companii cu activitate in domeniul Vehicule, sectiunea Piese Auto Productie din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Brasov, Dambovita ).

Producator deflectoare vant, ce intra in componenta autoturismelor decapotabile. Producem si importam acceste accesorii pentru majoritatea autoturismelor cabrio produse in lume.

Societatea comerciala a fost creeata datorita cererii mari de piese auto de origine, produsele noastre beneficiind de garantie timp de 12 luni de la data cumpararii, pentru toate piesele.

Magazin de piese, toate categorile acumulatori, lubrifianti filtre piese de motor si electrice, stergatoare, accesorii auto.

Executam integral din aluminiu sau cupru, dupa model sau desen, orice tip de radiator (apa, aer, clima, intercooler, ulei, termoflot). Executam inlocuire de fagure la radiatoarele din cupru si aluminiu.

Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Copertine si parasolare personalizate. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Prestari de servicii. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Realizam corturi industriale.

Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

Producator de tehnica militara. Producator echipamente/subansamble pt. utilaje agricole. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Reparatii de material rulant - locomotive, vagoane. Masini si utilaje pt. agricultura. Proiectare si executie piese schimb.

Intermediar in vanzarea/cumpararea de autoturisme si autovehicule.

Chei si subansamble, mecanisme pt. autovehicule.

Comercializare anvelope autoturisme si utilitare. Comercializare filtre aer si piese auto. Uleiuri si lubrifianti auto - comercializare. Auto de transport in comun - autobuze, microbuze si autocare.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Constructii civile si industriale.

Producator de autovehicule de transport in comun si autobuze.

Comerciant si distribuitor autovehicule si autoturisme. Intermediar in vanzarea/cumpararea de autoturisme si autovehicule. Service auto general. Toate marcile de masini.

Prelucrari mecanice prin aschiere. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

Proiectare si cercetare pt. industria auto. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule. Verificari si reglari motoare Benz sau Diesel.

Interpret, translator. Transport rutier de autoturisme cu autotren.

Chei si subansamble, mecanisme pt. autovehicule.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare.

Gravura artistica. Chei si subansamble, mecanisme pt. autovehicule. Matrite pt. stantat. Echipamente de electroeroziune.

Chei si subansamble, mecanisme pt. autovehicule.

Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Ferodouri auto si garnituri pt. o gama larga de autoturisme. Sisteme de franare, placute de frana, componente si subansamble.

Transport rutier de autoturisme cu autotren.

Transport rutier de autoturisme cu autotren.

Producator de materiale de constructii. Prelucrari mecanice prin aschiere. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Materiale prefabricate din beton pt. constructii.

Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Produse de cosmetica pt. industria auto. Productie/furnizare materiale plastice. Tuning auto si ornamente. Praguri, masti.

Echipamente si materiale de protectia muncii. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Prelucrare de materiale plastice. Benzi pt. legat ambalaje. Panouri, placi, semnalizare pt. drumuri. Producator de materiale promotionale.

Producem prelate camioane (prelate auto) si prelate diverse, precum si corturi industriale si expozitionale de mici si mari dimensiuni.

Producator de bride si diverse piese auto pentru automobile romanesti si straine.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web