Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
15 companii din judetul Prahova activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Drumuri & Poduri & Retele & Intretinere.

Vasta experienta in efectuarea constructiilor de drumuri si poduri. Societatea are in dotare o statie de preparat mixturi asfaltice si 2 statii de betoane.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

 

Constructii/reparatii drumuri, poduri, lucrari anexe, constructii civile, canalizari, productie mixturi asfaltice, prestatii cu utilaje de constructie, inchirieri utilaje.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Producator de materiale de constructii. Betoane si agregate de balastiera.

Proiectare poduri. Servicii de consultanta in constructii. Servicii de proiectare pt. constructii.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Marcare drumuri. Placi de teracota pt. sobe.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Betoane si agregate de balastiera.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Marcare drumuri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Executam marcaje rutiere cu vopsea speciala de marcaj si microbile reflectorizante, pe drumuri nationale, judetene, parcari.

Constructie civila. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Constructii civile si industriale. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Servicii de apa si canalizare. Betoane si agregate de balastiera. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.xenia.ro


Recomandari: 35 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Drumuri & Poduri & Retele & Intretinere din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Brasov, Dambovita ).

Compania executa: reabilitari de drumuri si linii de tramvai; montare borduri si refaceri de trotuare; reabilitari de parcuri; constructii incinte industriale; hidroizolatii la cladiri.

Intretinere, reparatii, constructii drumuri, poduri, producere mixturi asfaltice, emulsii bituminoase, betoane, produse de balastiere.

Infiintat inca din anul 2003. Constructiile de drumuri, vanzarile si transportul de agregate, tamplaria PVC si confectiile de echipamente de protectie sunt doar o parte din serviciile oferite.

Executam lucrari de drumuri, terasamente, platforme, edilitare, turnari de asfalt, canalizari, pavaj, constructii civile, instalatii sanitare, alimentari cu apa, inchirieri utilaje pentru constructii.

Infiintata in anul 2005, are ca obiect principal de activitate demolari, terasamente, retele de apa si canal, excavatii terasiere si miniere si este atestata ANRM si AFE.

Depozit materiale de constructii in Baneasa. Inchirere utilaje de constructii: buldoexcavator, stivuitor 3to, etc. Lucrari de pavaje. Lucrari de drumuri. Lucrari edilitare.

Studii geotehnice. Expertizare tehnica. Consultanta si inginerie. Laborator (GTF,MD,D) pt. drumuri, CF, poduri si constr. civile si industriale. Subtraversari foraj orizontal dirijat. Prefabricate.

Companie capital privat, unic importator al produselor Meiller, Faymonville.

Constructii drumuri si poduri.

Avem o gama de produse de prima calitate pe care le oferim spre inchiriere. Experienta internationala de peste 10 ani garanteaza profesionalismul nostru. Detinem automacarale de pana la 500 tone.

Executam drumuri si retele de apa, canal.

Produse din zgura. Materiale de constructie pt. drumuri. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Materii prime si materiale pt. constructii. Furnizare de materiale de constructii. Boltari pt. constructii.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Asfaltari si reasfaltari de drumuri.

Produse din piatra de rau pt. constructii. Pietris si nisip pt. constructii.

Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii - montaj. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii edilitare si anexe. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Instalatii in constructii. Betoane si agregate de balastiera.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Materiale de constructie pt. drumuri. Betoane si agregate de balastiera. Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Transport cu cisterne de produse petroliere.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta. Utilaje pt. constructii.

Constructii edilitare si anexe. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Instalatii exterioare pt. constructii.

Constructii. Servicii de constructie. Servicii de proiectare arhitectonica. Constructii edilitare si anexe. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Utilaje pt. constructii. Utilaje pt. sapat, transport. Constructii-montaj. Transport de materiale.

Constructie de drumuri si poduri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Marcare drumuri.

Servicii de proiectare pt. constructii. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Aparate si echipamente de afisaj luminos. Echipamente pentru iluminat stradal. Panouri, placi, semnalizare pt. drumuri. Productie de firme luminoase. Imprimerie personalizata pe autocolante. Imprimerie pe suport textil. Servicii de serigrafie si tampografie.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Servicii de consultanta in constructii.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Constructii edilitare si anexe.

Furnizare de materiale de constructii. Produse din piatra de rau pt. constructii. Echipamente pt. realizare canalizari. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare.

Scule pt. prelucrari prin aschiere. Piese si accesorii pt. masini-unelte. Utilaje si echpamente pt. vopsire auto. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta. Masini-unelte. Reprezentanta comerciala.

Constructii civile si industriale. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Produse din piatra de rau pt. constructii.

Constructii civile si industriale. Constructii-montaj. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Intretinere si reparatii in constructii. Constructii speciale.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Materiale de constructie pt. drumuri. Betoane si agregate de balastiera. Marcare drumuri.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web