Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
15 companii din judetul Prahova activeaza in domeniul Electronice, sectiunea Aparate & Echipamente & Sisteme.

Firma specializata in domeniul telecomunicatiilor, tehnologia informatiei, sisteme de securitate, sisteme de control al accesului si ticketing, va ofera mijloace si tehnologii moderne si inovative.

www.teamaxess.ro

Comert IT, periferice, electrice, electronice.

concordiacom.ro

 

Comercializare electrocasnice en-detail. Comercializare cu amanuntul produse electronice.

Consultanta si implementare sisteme de management al calitatii ISO 9001, consultanta si auditare sisteme informatice, comert cu materiale electrice, centrale termice si tehnica de calcul.

www.eutelgroup.ro

Monitorizare auto si personala prin GPS. Avantaje: economie carburant, reducerea uzurii vehiculelor, optimizare rute, cresterea eficientei operationale, generare automata de rapoarte.

www.evogps.ro

Telecomunicatii mobile. Comercializare cu amanuntul produse electronice. Comercializare de telefoane mobile.

Telecomunicatii mobile. Comercializare cu amanuntul produse electronice. Comercializare de telefoane mobile.

Servicii de reparare si service pt. electrocasnice.

Comert en-gros electrocasnice. Comercializare en-gros produse electronice.

Import de echipamente industriale. Electrocasnice - import si distributie de produse electrocasnice marca Philadelphia.

www.neptuntrading.ro

Producem utilaje pentru mortare spumate: generatoare spuma, malaxoare-pompa, incarcatoare betoniere, cofraje, necesare la fabricarea BCU (Beton Celular Usor) pt. sape termoizolante, caramizi, pereti.

www.netzone-consult.go.ro

Cantare electronice, cantare industriale, cantare auto, cantare rutiere, cantare platforma, poduri bascula, cantare dozare, cantare atex, cantare macara, cantare europaleti.

www.cantarescaleit.ro

Comercializare cu amanuntul produse electronice.

Comercializare electrocasnice en-detail. Comercializare produse electrotehnice. Comercializare cu amanuntul produse electronice.

Comercializare de aparate electronice - radio, TV.


Recomandari: 35 companii cu activitate in domeniul Electronice, sectiunea Aparate & Echipamente & Sisteme din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Brasov, Dambovita ).

Lider de piata in domeniul procesarii automate a documentelor, reprezentant pentru Romania al celor mai prestigioase firme din domeniu.

Servicii si comert in domeniul IT, electric, electronice, sisteme si automatizari, grafica si web.

DVD, Home-Cinema, Amplificatoare, Incinte acustice, detectoare radar.

Aparatura industriala de masura si control. Unic producator de sesizoare universale de nivel pe baza de rezonator piezoceramic in Romania.

Comert cu aparatura de electroalimentare, grupuri electrogene, UPS, redresoare, stabilizatoare, invertoare, actionari motoare electrice, economizor de energie pentru camere si vitrine frigorifice.

Integrator sisteme si instalatii electrice de joasa tensiune si curenti slabi.

Import si comercializare sisteme de securitate si contraspionaj.

Distributie alarme auto, alarme imobil, sisteme antiincendiu, camere de supraveghere CCD, placi de captura, videointerfoane.

Vanzari/Service: Aparatura electronica: Audio-Video-TV-GSM-DVD-PC; componente PC, calculatoare; componente electronice; baterii; conectica (toata gama cabluri conexiuni audio-video).

Asiguram service calculatoare si retele de calculatoare in timp util si la calitate fara concurenta.

Echipamente supraveghere video, incendiu, efractie, gaz, sonorizare, date.

Proiectare, executie, asistenta tehnica, consultanta in domeniile: electronica; actionari electrice; automatizari conventionale; automatizari cu microcontrolere; webdesign.

Supraveghere video. Importator direct. Cele mai mici preturi!

Sisteme de alarma efractie imobile, auto, CCTV, interfoane, automatizari porti, audio auto Kenwood, Sony.

Sisteme de pardoseli industriale pe baza de rasini sintetice. Instalatii si echipamente vopsire. Aparate de masura. Lacuri si vopsele. Acoperiri speciale PTFE. Freze beton. Unelte si scule finisaj.

Importator telefoane mobile: Nokia, Samsung, Siemens, Sony-Ericsson, Motorola, Alcatel. En-gros terminale gsm.

Import si distributie de echipamente audio si video Hi-Fi. Producatori de renume din Anglia si Italia.

Comert cu aparatura electronica, programatoare de memorii si microcrocontrolere service.

Achizitie de date, monitorizarea si controlul proceselor. Integrator de sisteme National Instruments. Proiectare configuratii, dezvoltare software, instruire LabVIEW, cooperare in proiecte.

Unic importator Omron Japonia-lider mondial in domeniul componentelor si sistemelor de automatizari industriale: automate/terminale programabile, regulatoare, invertoare, relee, senzori, numaratoare.

Comert produse electronice marca Sony: camere video; camere foto; minicombine; DVD; televizoare.

JVC in Romania. Importa si distribuie intreaga gama de echipamente audio/video, TV, multimedia si accesorii ale renumitului producator japonez JVC. Asigura service garantie si postgarantie in tara.

Sisteme supraveghere video. Sisteme antiefractie imobile. Sisteme control acces-pontaj. Sisteme interfonie-videointerfonie. Automatizari porti. Sonorizare. Retele date-voce.

Productie echipamnte de pontaj si control acces - 10 ani experienta; sisteme RFID - proximitate; sisteme carduri magnetice; R&D in RFID; oferire solutii la cele mai bune preturi pt. reselleri.

Comercializarea de echipamente industriale de marcare cu jet de cerneala marca Linx.

Sistem de localizare si urmarire vehicule-GPS. Vizualizarea traseelor masinilor se face pe hartile digitale ale Romaniei si tuturor oraselor resedinta de judet, cu detalii la nivel de nume de strada.

Productie de kit-uri si echipamente electronice in serie si la comanda. Proiectare la cerere in domeniul analogic si digital.

Intretinerea si montarea sistemelor de control acces, interfonie si videointerfonie, automatizari porti batante si glisante, bariere auto.

Societate specializata in distribuirea, instalarea si intretinerea echipamentelor de birou, prezenta pe piata brasoveana inca din anul 1991.

Firma noastra produce: automatizari pentru reclame luminoase (de la 4 la 1280 canale!); cruci de farmacii cu leduri; prolighturi; dimmere digitale; reflectoare cu leduri; module cu senzori.

En gross electronice - aparate masura, telecomenzi, boxe, microfoane, mufe, transformatore, cabluri import & export.

Proiecteaza, produce echipamente electronice de putere si electrotehnice, ofera solutii complete de modernizare si automatizare ale proceselor tehnologice, asigura asistenta tehnica PIF si service.

Automatizari neon leduri. Dimmere. Leduri. Proiectare electronica. Ledshop. Led.

Reprezentant in Romania a firmelor poloneze: FARO Electric Links, ASSA Poland si Malik&Malik. Instalare si PIF retele de date, cablare strucutrata, sisteme de telefonie, interfonie, paza si alarmare.

Ofera solutii I.T. de supraveghere video in timp real cu ajutorul telefonului mobil a locuintelor, birourilor, caselor de vacanta, magazinelor..., din orice locatie, in orice locatie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web