Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
25 companii din judetul Prahova activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Evaluari & Expertize & Studii.

Societate abilitata de Ministerul Muncii ofera servicii de consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca si organizeaza cursuri de formare profesionala la nivel national.

www.hseqcons.ro

Evaluator imobiliar pt. terenuri si constructii. Studii de fezabilitate; analize tehnice. Consultanta juridica si reprezentare.

www.alomontan.fx.ro

 

Evaluari si expertize.

Executor judecatoresc. Executari silite, puneri sub sechestru.

Executor judecatoresc. Executari silite, puneri sub sechestru.

Executor judecatoresc. Executari silite, puneri sub sechestru.

Executor judecatoresc. Executari silite, puneri sub sechestru.

Executorul judecatoresc Musat Ioan este competent sa efectueze acte de executare silita pe raza Curtii de Apel Ploiesti, care are in compunere judetele Prahova, Buzau si Dambovita.

www.executorploiesti.ro

Executor judecatoresc. Executari silite, puneri sub sechestru.

Executor judecatoresc. Executari silite, puneri sub sechestru.

Executor judecatoresc. Executari silite, puneri sub sechestru.

Executor judecatoresc. Executari silite, puneri sub sechestru.

www.executor-judecatoresc.ro

Executor judecatoresc. Executari silite, puneri sub sechestru.

Expert criminalist.

Consultanta in sisteme de management ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, HACCP. Consultanta in protectia mediului, studii de impact de mediu, bilanturi de mediu, memorii tehnice pentru obtinere acord.

www.hexon.ro

Inginerie; proiectare.

www.ilf.com

Activitati de consultanta pentru afaceri si management. Consultanta certificare sisteme calitate ISO 9001, 14001, intocmire planuri de afaceri, web design, consultanta IT&C.

www.infolink.com.ro

Evaluari si expertize.

Inginerie; proiectare. Consultanta industriala in proiecte de anvergura. Centru de documentare, informare, studii. Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Servicii pt. industria petroliera.

www.petroconsult.ro

Servicii de audit financiar/contabil. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Evaluari si expertize. Contabilitate si servicii de contabilitate. Consultanta fiscala pt. impozite si taxe datorate statului.

www.rbc-audit.ro

Evaluari si expertize. Control calitate si expertiza produse.

Contabilitate si servicii de contabilitate. Evaluari si expertize.

Executor judecatoresc. Executari silite, puneri sub sechestru.

www.executoruljudecatoresc.ro

Evaluator imobiliar pt. terenuri si constructii.

Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Servicii de audit financiar/contabil. Evaluari si expertize.


Recomandari: 25 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Evaluari & Expertize & Studii din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Brasov, Dambovita ).

Certificarea sistemelor de management in conformitate cu cerintele standardelor international ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, HACCP. Organizam cursuri de instruire pentru auditori interni.

Contabilitate, revizie contabila, contabilitate pentru asociatii de bloc, consultanta.

Consultanta si studii.

Consultanta fiscala * Contabilitate * Bilant * Evaluari * Audit * Analiza diagnostic * Divizare * Fuziune * Merger&Aquisitions * Expertiza * Alte servicii financiar-contabile si de consultanta.

Expertiza tehnica, expertiza judiciara, asistenta in instante de judecata. Evaluari imobiliare, evaluari intreprinderi, active. Autorizatii de constructii, avize. Lichidator judiciar. Constructii case.

Servicii consultanta.

Popriri - urmariri silite imobiliare; urmariri silite mobiliare; notificari; evacuari; proteste de neplata a cambiilor, biletelor la ordin; predarea silita a bunurilor mobile si imobile.

Servicii: studii de fezabilitate, evaluari ale societatilor comerciale si active, planuri de afaceri, analize si diagnoze tehnico - economice, consultanta, studii de piata.

Organism international de certificare si instruire: certificari ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000 / HACCP.

Evaluari proprietati imobiliare si bunuri mobile. Evaluari imbunatatiri locuinte.

Inregistrare ISO 14001, asistenta tehnica pentru obtinerea autorizatiilor de mediu, monitorizarea emisiilor de gaze cu efect de sera, validarea si verificarea creditelor de carbon.

Gama completa de evaluari ANEVAR. Evaluare: proprietati imobiliare, intreprinderi, active financiare, bunuri mobile. Detinem competenta in evaluarea activelor cu grad ridicat de specializare.

Studii si foraje geotehnice si geologice: constructii civile, industriale; verificari proiecte, expertize si asistenta tehnica, avizare teren fundare. Investigatii geofizice si seismologice, GEORADAR.

Companie de teambuilding fondata de specialisti in teambuilding din tara si strainatate. Peste 20 de module de teambuilding.

Societate atestata ANEVAR. Ne punem la dispozitia dumneavoastra pentru evaluari bunuri imobiliare, bunuri mobile, societati comerciale, evaluare pentru asigurari, evaluare pentru garantii bancare.

Experienta acumulata in cei 6 ani de cand suntem membri ai ANEVAR ne recomanda ca evaluatori de intreprinderi, imobiliare, bunuri mobile, active necorporale, acreditati de: BRD, CNVM, OPSPI, ANRP.

Executor judecatoresc. Executari silite, puneri sub sechestru.

Executare silita, executare mobiliare, imobiliarea, contracte imprumut, CEC, cambie, bilet la ordin, evacuari, popriri, partaje, granituiri, inventare, sechestre, vizitare minori, notificari.

Evaluari imobiliare, bunuri mobile, afaceri si intreprinderi, evaluari fondul Proprietatea, evaluari banci, evaluari exproprieri prin evaluator atestat ANEVAR si Ministerul Agriculturii.

Consultanta pentru afaceri si management. Planuri de afaceri. Studii de fezabilitate. Accesare finantari nerambursabile, credite bancare. Asistenta implementare proiecte cu finantare europeana.

Obtinere autorizatie de mediu, autorizatie de gospodarirea apelor, accept de evacuare ape uzate. Elaborare studii de impact bilanturi de mediu studii de fezabilitate. Monitorizare emisii. Raport de mediu.

Societate de contabilitate, expertiza contabila si servicii de consultanta in domeniul financiar contabil. Societatea membra a CECAR.

Management de proiect. Selectie de tehnologii & parteneri. Managementul schimbarii. Planificarea recuperarii in caz de dezastru. Expertiza in recrutarea IT. Sfaturi in cariera IT. Sisteme ERP, CRM, DM.

Filiala firmei germane de consultanta industriala Jacobi & Partner Industrieberatung GmbH. Pentru detalii cu privire la serviciile oferite de noi, va rugam sa vizionati website-ul.

Intocmire devize pentru instalatii termice, sanitare, montaj utilaje, ventilatii, electrice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web