Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
4 companii din judetul Olt activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente.

Utilaje pt. industria de constructii.

Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

 

Cazane si recipieni din metal. Scule electrice. Echipamente pt. realizare canalizari. Echipamente si instalatii de incalzire centrala.

Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Turnatorie metale. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Tamplarie din aluminiu. Confectii si profile din aluminiu. Geamuri tip termopan pt.


Recomandari: 23 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente din judetele invecinate ( Dolj, Teleorman, Valcea, Arges ).

Distribuitor autorizat: Bosch, Gaz Industrie, Geko, Georg Fischer, Zass, Wacker, Rothenberger, Lincoln Electric, Maer Tools, Agent Trade.

Importator: masini de taiat si fasonat fier beton; betoniere 140-350 litri; transpaleti hidraulici; electropalane; roabe. Se asigura transport.

Vinzari si inchirieri schele metalice de orice tip.

Producem si comercializam WC ecologic / WC-uri ecologice; toaleta ecologica / toalete ecologice; cabina ecologica / cabine ecologice din materiale compozite. Cele mai mici preturi.

Dealer ALFA Gru in Romania, va ofera spre cumparare sau inchiriere macarale turn noi fabricate in Italia.

Vindem piese de schimb pentru utilaje de ridicat si utilaje de constructii: Balkancar, BT, Caterpillar, Clark,Crown, Daewoo, Datsun, Doosan, Hyster, JCB, Kalmar, Komatsu, Linde, Nissan.

Unic distribuitor al utilajelor Strong. Mototivuitoare, electrostivuitoare transpalete si buldozere. Piese si utilaje Balkancar si TCM. Distribuitor autorizat instalatii solare si izolatii pexal.

Infiintata in anul 1991. Specializata in prelucrarea de constructii metalice mecano-sudate.

Vindem toata gama de indicatoare rutiere si elemente de semnalizare stradala.

Echipamente de ridicat si manipulat sarcini. Formare profesionala pt. macaragii, stivuitoristi. Autorizare. Prelungiri autorizare. Formare profesionala pentru masinist terasamente.

Betoane si agregate de balastiera. Transport rutier intern si international de marfa. Service auto general. Toate marcile de masini. Reparatii de utilaje pt. transport/ridicat.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Betoane si agregate de balastiera. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Reparatii de utilaj pt. constructii. Confectii, profile si armaturi metalice.

Servicii de recuperare hartie uzata. Transport rutier intern de marfa. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Utilaje si echipamente pt. industria chimica. Instalatii electrice si automatizari. Compresoare de aer. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Recipienti si conducte pt. transport/depozitare lichide/gaze. Masini pt. industria chimica si petrochimica.

Utilaje pt. industria de constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Bijuterii din materiale ne-pretioase, gablonzuri. Bijuterii din materiale ne-pretioase, gablonzuri. Bobinaj si service pt. motoare electrice. Optica. Acoperiri metalice pt. constructii.

Utilaje pt. industria de constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Echipamente si instalatii pt. producere de energie electrica. Comercializare utilaje si prese hidraulice. Utilaje.

Echipamente de ridicat. Activitati de import-export de bunuri si produse. Utilaj pt. transport si ridicat greutati.

Echipamente si instalatii de producere a energiei nepoluante. Instalatii pt. constructii - montaj. Echipamente pt. realizare canalizari. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Servicii funerare.

Constructii civile si industriale. Mecanizare pt. constructii. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Utilaje pt. industria de constructii. Cazane si recipieni din metal. Confectii, profile si armaturi metalice. Productie de cazane si recipienti din metal.

Constructii. Servicii de constructie. Transport rutier intern de marfa. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Intretinere si reparatii in constructii. Constructii-montaj.

Productie de cazane si recipienti din metal. Utilaje pt. industria de constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Prelucrare de metale.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web