Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Olt activeaza in domeniul Comert, sectiunea Comert Ridicata & Amanuntul.

Societate infiintata in 2001, cu punct de lucru in Slatina, Olt. Efectuam lucrari de dezafectare si dezmembrare obiective industriale in toata tara.

Comert en-gros si en-detail. Comercializare en-detail.

 

Comert en gross si en detail cu materiale de constructii, ingrasaminte chimice, azotat, uree, complexe, detergenti, cosmetice. Transport auto 1-16t de marfuri generale inclusiv periculoase, balast.

Comert en-gros si en-detail. Comert en-gros cu bauturi alcoolice. Depozit. Comercializare en-gros bere. Comercializare en-gros de bauturi racoritoare.

Comert en-gros si en-detail. Constructii-montaj.

Comert cu produse de uz general. Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros si en-detail. Comercializare electrocasnice en-detail. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Echipamente electrice de incalzire centrala. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

Comert en-gros si en-detail. Prestari de servicii. Servicii de turism.


Recomandari: 31 companii cu activitate in domeniul Comert, sectiunea Comert Ridicata & Amanuntul din judetele invecinate ( Dolj, Teleorman, Valcea, Arges ).

Comert produse de birotica, papetarie, tipizate contabile, jucarii si alte produse nealimentare. Lucram cu bugetarii in conditii lejere de plata.

Societatea noastra are ca principal domeniu de activitate comercializarea rulmentilor indigeni si de import.

Comercializeaza materiale textile netesute utilizate in industria mobilei (tapiterie) si confectii. Calitatea este garantata! Preturi de producator!

Import / comercializare instalatii pt. receptionarea prin satelit a programelor radio-TV. Receptoare/convertoare/antene satelit. Cabluri coaxiale/fibra optica. Conectoare, splittere si distribuitoare.

Firma comercializeaza materiale electrice (cabluri, corpuri de iluminat, prize, intrerupatoare), electroizolante (tuburi electroizolante, prespan, textolit). Comanda online produsele dorite!

Realizam lumanari decorative intr-o gama variata de forme, culori si mirosuri: lumanari ambientale, lumanari rustice, lumanari festive si lumanari de gradina.

Infiintata in anul 2005, are ca obiect de activitate comert cu amanuntul in magazine nespecializate, intermedieri in comertul cu materii prime agricole, material lemnoase si constructii.

Card, interfoane, senzori, lampi.

Distributie alimentara in Teleorman.

La noi iti poti face cumparaturile cele mai ieftine. Nu-ti mai pierde timpul prin magazine cand esti la un singur click distanta de preturile mult mai mici. Viziteaza-ne si ai sa te convingi!

Morarit si panificatie. Comert cu produse de uz general. Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros si en-detail. Centru comercial.

Comert en-gros. Prestari de servicii. Comert en-gros si en-detail.

Distributie de produse si materiale tehnice. Comert en-gros. Comert en-gros si en-detail. Cofraje si schele pt. constructii. Finisaje pt. constructii civile. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Materii prime si materiale pt. constructii.

Productie si comercializare articole de pescuit. Comert en-gros si en-detail.

Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri. Unitate de alimentatie. Prestari de servicii. Restaurant.

Constructii. Servicii de constructie. Comert en-gros si en-detail. Betoane si agregate de balastiera. Distribuitor exclusiv de bauturi. Comercializare en-gros de bauturi racoritoare. Comercializare en-detail produse alimentare.

Comert en-gros si en-detail.

Cofetarie si patiserie. Comert en-gros si en-detail. Comert cu produse de uz general. Inghetata. Patiserie. Unitate de alimentatie.

Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Comert en-gros si en-detail. Comert cu produse de uz general. Servicii de serigrafie si tampografie. Cutii din carton pt. ambalare produse finite.

Comert en-gros si en-detail.

Departament Fabrica de Matrite si Scule. Comert en-gros si en-detail. Transport rutier intern de marfa. Matrite pt. stantat. Scule si matrite pt. industrie.

Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros si en-detail. Produse de patiserie - productie. Producator de dulciuri.

Comert en-gros si en-detail.

Comercializare en-gros produse alimentare. Comercializare en-detail produse alimentare. Comert en-gros si en-detail. Produse alimentare preambalate. Produse preambalate.

Comert en-gros si en-detail. Comercializare en-gros produse alimentare. Panificatie. Produse de patiserie - productie.

Companie specializata pe vanzarea de anvelope marcile Barum, Viking, Semperit, Continental cu ridicata si cu amanuntul. Preturi de distribuitor agreat de Concernul Continental. Cele mai bune preturi!

Infiintata in anul 2005, a devenit un important furnizor de scule electrice, unelte si produse pentru industrie si constructii, oferind o gama completa in acest domeniu, cu cel mai bun raport calitate/pret.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web