Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
10 companii din judetul Olt activeaza in domeniul Chimic, sectiunea Produse & Derivate.

Comert cu produse de uz general. Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare ciment. Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului. Masini si utilaje pt. agricultura.

Comercializare en-detail de produse chimice. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

 

Productie cauciuc. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Comercializare en-detail de produse chimice. Agentie de turism.

Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Comercializare en-detail de produse chimice.

Produse din cauciuc.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Comercializare en-detail a materialelor plastice. Comercializare de produse chimice si petrochimice. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic.

Magazin metalo-chimice. Comercializare de produse chimice si petrochimice. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Comercializare en-detail de produse chimice.


Recomandari: 40 companii cu activitate in domeniul Chimic, sectiunea Produse & Derivate din judetele invecinate ( Dolj, Teleorman, Valcea, Arges ).

Producem si comercializam spuma poliuretanica (burete) de cea mai buna calitate la cele mai mici preturi de pe piata.

Productie piese fibra sticla, cazi baie, cadite dus, WC turcesti, scaune stadion, executam matrite din fibra pentru diverse piese.

Productia diverselor articole realizate din rasini armate cu fibra de sticla si materiale compozite, articole care sunt realizate in matrite deschise.

Comercializare en-detail de produse chimice. Productie si comercializare en-gros de produse chimice.

Produse din cauciuc. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Etansare si servicii de etansare mecanica.

Transportator international de marfa. Productie/furnizare materiale plastice. Import/export de produse chimice. Transport de marfa in regim international. Comercializare de produse chimice si petrochimice.

Produse din cauciuc.

Comercializare en-detail de produse chimice. Distributie de produse in domeniul electric si electronic. Izolatori si materiale izolante. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Furnizor pompe. Hidrofoare. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionala.

Comert cu materiale de constructie. Magazin metalo-chimice. Comercializare en-detail de produse chimice. Articole pt. uz casnic si gospodaresc. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Statie de carburant pt. autovehicule. Discoteca. Jocuri de lumini. Bar de zi. Atmosfera relaxata.

Produse din cauciuc.

Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare echipament sportiv.

Import/export de produse chimice. Producator incaltaminte. Productie cauciuc.

Comercializare en-detail de produse chimice. Conducte si accesorii din materiale plastice. Comercializare en-detail de articole sanitare. Instalatii in constructii. Cabluri electrice si accesorii de legatura.

Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Mobilier de dimensiuni reduse. Spuma poliuretanica. Matrite pt. stantat.

Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Comercializare en-detail de produse chimice.

Magazin metalo-chimice. Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare en-detail pt. produse de cosmetica/galanterie.

Agentie de turism. Comercializare en-detail de produse chimice.

Producator de detergenti. Comercializare en-gros de detergenti. Furnizor sapun. Detergenti industriali.

Spuma poliuretanica.

Magazin metalo-chimice. Articole pt. uz casnic si gospodaresc. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Produse chimice de uz industrial. Chimie. Prelucrare de materiale plastice.

Materie prima pt. industria materialelor plastice. Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Produse chimice de uz industrial. Erbicide, insecticide, substante pt. combaterea daunatorilor. Import/export de produse chimice.

Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Imprimerie pe suport textil. Poliester.

Comercializare en-detail a produselor industriale. Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Comercializare en-detail produse alimentare. Comert en-detail de bauturi racoritoare. Producator de bauturi racoritoare. Comercializare en-detail de produse chimice.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti.

Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Produse chimice de uz industrial.

Mobilier de dimensiuni reduse. Produse chimice de uz industrial. Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Comercializare en-detail produse alimentare.

Produse din cauciuc. Service auto general. Toate marcile de masini. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Prestari de servicii. Salon de coafura si frizerie. Service si reparatii pt. aparatura electronica. Magazin de artizanat si arta populara.

Poliester.

Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare en-detail produse alimentare.

Produse din cauciuc. Valturi cauciucate. Productie cauciuc. Servicii de cauciucare valturi.

Decoratiuni interioare. Comercializare en-detail de produse chimice. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Produse industriale. Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Chimie. Cercetare in domeniul chimic.

Produse sodice. Detergenti pt. uz casnic. Comercializare en-gros de detergenti.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Produse chimice de uz industrial. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Productie de adezivi si derivate ale acestora. Fatade si finisaje in constructii.

Comercializare en-detail de produse chimice. Transport de marfa specializat.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comert cu diluanti, lichid frana, parbriz, antigel, consumabile. Produse sodice.

Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Mobila. Productie mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie. Mobilier tapitat. Scaune.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web