Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
11 companii din judetul Olt activeaza in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design.

Decoratiuni restaurante pt.nunti, botezuri.

www.decomariaj.com

Echipamente frigorifice. Servicii de apa si canalizare. Aranjamente si amenajari interioare. Materiale pt. decoratiuni interioare. Reparatii, service si intretinere pt. instalatii frigorifice.

 

Servicii de proiectare pt. constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Proiectare poduri.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Servicii de proiectare pt. constructii. Finisaje pt. constructii civile. Servicii de consultanta in constructii. Constructii si arhitectura. Plafoane false, placari, servicii de amenajare.

Importator de aparatura medicala si echipamente. Productie mobila. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu. Mobilier pt. copii si tineret. Tamplarie clasica din lemn. Usi de interior.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Jaluzele din aluminiu. Confectii, profile si armaturi metalice. Arhitectura peisagistica.

Confectii si profile din aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Servicii de proiectare pt. constructii. Productie mobila. Aranjamente si amenajari interioare.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din aluminiu. Plafoane false, placari, servicii de amenajare. Producator de jaluzele si rulouri. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii si profile din aluminiu.

Servicii complete de amenajari interioare: placare rigips, pereti despartitori, tavane false, tavane casetate, gresie, faianta, parchet, proiectare design interior, mobilier la comanda.


Recomandari: 39 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design din judetele invecinate ( Dolj, Teleorman, Valcea, Arges ).

Seminee(semineuri) din piatra si marmura in toata tara, la preturi si calitate fara concurenta. Factura si garantie.

Materiale de constructi si amenajari interioare, instalatii termice (autorizat ISCIR) si sanitare, tamplarie aluminiu si PVC, gresie si faianta.

Societatea prelucreaza marmura granit, executa cruci monumente funerare, placaje, placari morminte, obiecte de arta si arta funerara.

Amenajari interioare. Montaj profesional termo-sistem, rigips, montaj gresii, faiante, parchet. Activitate secundara: Salon Roxstyle (frizerie-coafor-cosmetica).

Constructii civile si industriale, amenajari interioare si exterioare, instalatii, curetenie, baby-siter, ingrijire batrini.

Importator de materiale si componente pentru jaluzele verticale, usi armonice, aluminiu si PVC, rolete, jaluzele din PVC. Masini si utilaje pentru jaluzele, rolete, jaluzele din PVC.

Prestam servicii de curatenie profesionala pentru persoane juridice si fizice. Servicii: curatenii generale, dupa constructor, de intretinere, spalari covoare, mochete si tapiterii.

Proiectare de arhitectura, structuri constructii civile si industriale.

Realizare piscine. Furnizor dezinfectanti pt. activitati de deratizare/dezinsectie.

Va propunem solutii simple si eficiente pentru prelungirea sezonului "la terase". Oferim solutii inovative in cel mai scurt timp de la lansarea pe piata mondiala.

Realizam modele deosebite de balustrade si scari din inox. Material de cea mai buna calitate, import Italia. Montaj in toata tara.

Tablouri printate, tablouri canvas, tablouri multicanvas, tablouri pictate, tablouri personalizate, postere hartie fotografica, poster format mare, parchet, adeziv, parchet masiv, parchet bambus.

Aranjamente si amenajari interioare. Design.

Decoratiuni interioare. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Finisaje pt. constructii civile. Servicii de turism.

Comercializare en-detail a produselor industriale. Prestari de servicii. Aranjamente si amenajari interioare.

Tamplarie din aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare. Montaj jaluzele. Servicii de proiectare pt. constructii.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aranjamente si amenajari interioare. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Aranjamente si amenajari interioare. Constructii civile si industriale.

Decoratiuni interioare. Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie.

Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Instalatori parchet lemn si laminat. Servicii de zidarie. Servicii de zugravire si vopsitorie.

Aranjamente si amenajari interioare. Materiale pt. finisaje in constructii. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii si echipamente.

Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii in constructii. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii in constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii de climatizare prin pardoseala. Pardoseli pt. constructii.

Arhitectura peisagistica. Decoratiuni pt. gradini.

Aranjamente si amenajari interioare. Constructie civila. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Accesorii pt. faianta si gresie. Aranjamente si amenajari interioare. Parchet si scandura pt. constructie. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Instalatii de incalzire locuinte. Tamplarie din aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare.

Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Comert en-detail. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comert cu materiale de constructie.

Reprezentanta comerciala. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de incalzire si climatizare. Aranjamente si amenajari interioare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aranjamente si amenajari interioare. Usi de interior. Usi si porti pt. garaje. Jaluzele.

Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Comercializare de mobila si lemn. Productie mobila. Constructii din lemn. Instalatii in constructii. Comert cu materiale de constructie. Tigla de constructie.

Aranjamente si amenajari interioare. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Sisteme de alarma, paza si securitate.

Boltari pt. constructii. Pavaj; pavele beton. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Realizare piscine. Obiecte de arta. Statuete si figurine.

Aranjamente si amenajari interioare. Materiale pt. finisaje in constructii. Monumente si cruci funerare.

Parchet si scandura pt. constructie. Realizam scari de interior din lemn. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web