Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
17 companii din judetul Olt activeaza in domeniul Casa, sectiunea Mobila & Produse & Accesorii & Tapiterie.

Comercializare de mobila. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Mobilier pt. banci si conferinte. Comercializare mocheta diferite grade de rezistenta.

Produse pt. paza si securitatea contra incendiilor. Productie mobila. Mobilier impletit pt. terase, gradini, sufragerie. Comercializare de mobila. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Tamplarie din aluminiu.

 

Fabrica de mobila Slatina produce mobilier din PAL si MDF de cea mai buna calitate. Termoformam MDF si material compozit, aplicam furnir, infoliem MDF.

www.bremo.ro

Productie mobila. Comercializare de mobila.

Tamplarie clasica din lemn. Mobilier de dimensiuni reduse.

Productie mobila. Tamplarie din aluminiu.

www.decoraprod.ro

Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Comercializare mocheta diferite grade de rezistenta. Comercializare de faianta si gresie. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Producator de jaluzele si rulouri.

www.decorastil.ro

Productie mobila. Comercializare de mobila.

Productie mobila. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Mobilier de bucatarie. Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera. Mobilier pt. hotel. Mobila pt. uz didactic.

Depozit de mobila.

Tamplarie din aluminiu. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Accesorii de feronerie pt. industria mobilei. Accesorii din plastic pt. mobila.

Importator de aparatura medicala si echipamente. Productie mobila. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu. Mobilier pt. copii si tineret. Tamplarie clasica din lemn. Usi de interior.

Geamuri - furnizare si servicii. Prelucrare si finisare sticla. Geamuri securizate pt. constructii. Activitati de prelucrare a sticlei - sablare. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Productie mobila. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Mobila pt. uz didactic.

Comercializare de mobila.

Productie mobila.

Servicii de proiectare pt. constructii. Productie mobila. Aranjamente si amenajari interioare.


Recomandari: 33 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Mobila & Produse & Accesorii & Tapiterie din judetele invecinate ( Dolj, Teleorman, Valcea, Arges ).

Producem mobila din lemn masiv. In prezent realizam usi, scaune, mese, mese birou, canapele. Realizam orice produs (unicate sau serii mici la comanda clientului). Vindem lemn uscat si uscam lemn.

Producator mobilier din PAL melaminat numai la comanda. Producem orice tip sau model de mobilier. Proiectare pe calculator, transport si montaj gratuit.

Firma producatoare de mobilier la comanda, personalizat, pentru orice spatiu pe care doriti sa-l amenajati, astfel incat sa va creeze o ambianta placuta. Noi facm totul posibil!

Societatea noastra executa la comanda mobilier (pal melaminat) de calitate; mobilier de gradina; usi din lemn masiv, scari de interior; mobilier pentru baruri si restaurante; tamplarie PVC.

Comert cu mobila import sau indigena! Avem un numar de trei expozitii in Rm.Valcea, Slatina si Pitesti!

Productie mobilier.

Mobilier SOGAL de calitate: mobila, dressing, usi glisante, jaluzele. Lasati-va imaginatia libera si alegeti-va stilul fatadei culisante sau a separatiei culisante dorite.

Produce si comercializeaza orice tip de mobilier din pal melaminat si lem masiv, pentru locuinte si hoteluri, mobilier pentru birouri si banci, mobilier scolar precum si pentru gradina.

Producator de mobilier, lemn masiv si PAL.

Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Subansamble pt. industria mobilei.

Producator de canapele, coltare, fotolii si tabureti care utilizeaza la realizarea acestora tapiterii din materiale textile.

Productie mobila.

Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Accesorii din plastic pt. mobila. Accesorii de feronerie pt. industria mobilei. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare.

Productie mobila. Prelucrare lemn.

Prelucrare lemn. Exportator de mobila. Productie mobila.

Mobila second-hand. Comercializare en-gros produse electrocasnice uzate.

Birotica. Comert cu materiale de constructie.

Comercializare de mobila. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

Producator de ceramica. Produse artistice din sticla. Productie de globuri de sticla si accesorii pt. sarbatori.

Organizatie non-guvernamentala cu scopuri umanitare. Mobilier de dimensiuni reduse.

Producator de tricotaje. Producator de confectii textile diverse.

Mobilier tapitat.

Productie de vin. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Comercializare de mobila. Mobilier de dimensiuni reduse. Mobilier de bucatarie.

Mobilier pt. gradina. Confectii, profile si armaturi metalice. Mobilier urban.

Cherestea. Parchet si scandura pt. constructie. Prelucrare lemn. Mobilier de dimensiuni reduse. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Exportator de lemn.

Productie mobila. Mobilier de dimensiuni reduse. Mobila pt. biblioteci. Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera. Mobilier de bucatarie. Mobilier pt. copii si tineret. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

Confectii si profile din aluminiu. Mobilier de dimensiuni reduse. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Tamplarie din aluminiu. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Productie mobila.

Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Produse din lemn - import/export. Produse din lemn stratificat. Subansamble pt. industria mobilei. Accesorii de feronerie pt. industria mobilei. Accesorii din plastic pt. mobila. Furnir.

Colegiu de invatamant superior. Mobila pt. uz didactic. Scoala profesionala.

Productie mobila.

Comert cu materiale de constructie.

Constructii din lemn.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web