Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
4 companii din judetul Neamt activeaza in domeniul Industrial, sectiunea Prelucrare & Matritare & Galvanizare.

Servicii de creare carti de vizita. Studio si laborator de fotografie. Echipament sportiv.

www.kittershop.ro

Produse din cauciuc. Comert cu materiale de constructie. Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera. Transport rutier intern.

 

Fonta si produse turnate din fonta. Confectii, profile si armaturi metalice. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

www.feromet.ro

Producem piese de schimb prin aschiere, sudare si forjare. Executam reparatii diverse la orice tip de utilaj mecanic. Executam servicii de dezinsectie, deratizare si dezinfectie.

www.technic.ro


Recomandari: 12 companii cu activitate in domeniul Industrial, sectiunea Prelucrare & Matritare & Galvanizare din judetele invecinate ( Bacau, Iasi, Suceava, Harghita ).

Comercializam: tabla decapata; platbanda rulou; stalpi; teava. Producem: cornier, profil U. Oferim servicii de debitare tabla pana 10.

Proiectarea, producerea si comercializarea de utilaje si echipamente pentru lucrari de constructie si intretinere a drumurilor, pentru constructii civile si industriale.

Prelucrari mecanice de mare precizie si matrite pe centru de prelucrare Okuma MB-46VAE, repere unicat conform desenului tehnic sau dupa model.

Scule, portscule si accesorii pentru masini unelte. Lanturi de transmisie. Piese de schimb pt. vagoane de calatori si infrastructura caii ferate.

Servicii de emigrare si consultanta.

Prelucrari mecanice prin aschiere. Prelucrare de metale.

Mobilier din fier forjat - productie. Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare. Impletiri din metal. Confectii metalice ornamentale, garduri, fier forjat. Decoratiuni. Mobilier pt. gradina. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre.

Produse de metalurgie feroasa. Piese turnate din aliaje neferoase. Mobilier de dimensiuni reduse. Piese turnate si forjate.

Servicii de creare carti de vizita.

Servicii de creare carti de vizita. Servicii de inregistrare electromagnetica si pe suport optic. Servicii de inregistrare audio/video pt. evenimente diverse.

Servicii de creare carti de vizita. Servicii de inregistrare electromagnetica si pe suport optic. Servicii de inregistrare audio/video pt. evenimente diverse.

Debitare (tabla si teava). Presare (stantare, ambutisare, indoire). Curbare teava. Sudura prin presiune si sudura in mediu de gaz protector (MIG – MAG). Protejarea suprafetelor prin grunduire si vopsire in camp electrostatic, realizate pe utilaje performante.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web