Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 64 companii din judetul Neamt activeaza in domeniul Casa, sectiunea Mobila & Produse & Accesorii & Tapiterie.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Bacau, Iasi, Suceava, Harghita.

Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comercializare de mobila.

www.acant.ro

Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare.

www.accesoria.eu

 

Mobilier de dimensiuni reduse. Productie mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie.

Productie mobila. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Exportator de mobila.

www.adaterom.com

Servicii de turism.

Exportator de mobila. Mobilier pt. copii si tineret. Mobilier pt. gradina.

www.agetimpact.ro

Mobilier pe structura metalica. Oferim produse din aluminiu si produse conexe. Productie mobila. Comercializare de mobila.

Productie mobila. Mobilier de dimensiuni reduse. Comercializare de mobila. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Jaluzele. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Productie mobila. Comercializare de mobila.

Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Comercializare en-detail linoleum. Echipament medical pt. spitale, policlinici, cabinete medicale.

www.ancroma.ro

Comercializare de mobila. Comercializare de produse apicole: miere, polen. Producator de miere de albine.

Sisteme de receptie prin satelit. Comert cu calculatoare. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Servicii de internet. Furnizor de antene parabolice pt. receptionare semnal TV.

www.bintel.ro

Comercializare de mobila. Comercializare en-detail produse alimentare. Decoratiuni interioare. Comert en-gros si en-detail. Comert en-detail. Comercializare en-detail. Productie mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie.

Productie mobila. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Realizam scari de interior din lemn. Cherestea.

Productie mobila. Comercializare de mobila.

Productie de conserve din legume si fructe. Producator de sucuri naturale si nectaruri. Furnizare de fructe din Romania. Productie de conserve din legume si fructe. Produse alimentare pt. dieta/regim alimentar. Producator de legume pt. alimentatie.

www.conservfruct.ro

Caramida pt. constructii. Mobilier de dimensiuni reduse. Salopete de lucru, halate, manusi. Prelucrare lemn. Producator de confectii textile diverse. Producator de materiale de constructii. Productie si comercializare de plasa de sarma.

Exportator de lemn. Transport rutier intern si international de marfa. Constructii civile si industriale. Export de mobilier de dimensiuni reduse. Transportator international de marfa. Productie lemn. Cherestea.

www.danto.ro

Mobilier pt. copii si tineret. Mobilier de dimensiuni reduse.

www.decoline.ro

Comercializare de mobila.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Productie mobila. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare.

Comert cu materiale de constructie. Instalatii de incalzire si climatizare. Comercializare de mobila. Constructii. Servicii de constructie. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare.

Conducte si accesorii din materiale plastice. Servicii metalurgice. Mobilier de dimensiuni reduse. Furnizare tevi. Prelucrare de materiale plastice.

www.exitehnica.ro

Productie mobila. Comercializare de mobila. Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Transport rutier intern de marfa.

Mobilier din fier forjat - productie. Confectii, profile si armaturi metalice. Mobilier de dimensiuni reduse. Export de mobilier de dimensiuni reduse. Mobilier pt. gradina. Mobilier pe structura metalica. Scaune. Scaune pliante - furnizare.

www.feromet.ro

Obiectul principal de activitate il reprezinta importul si distributia de stofe si plusuri pt. mobila tapitata.

Mobilier de dimensiuni reduse. Export de mobilier de dimensiuni reduse.

www.galeria98.ro

Mobilier pt. gradina. Mobilier din fier forjat - productie.

Scari de lemn, trepte, contratrepte pt. placari scari de beton si scari pe structura metalica. Dimensiuni la comanda, prelucrari si finisaje profesionale, livrare rapida, preturi de producator.

www.treptescari.ro

Intermedieri si consultanta financiara.

Exportator de mobila. Productie mobila. Mobilier de dimensiuni reduse. Exploatare si industrializarea lemnului. Exportator de lemn. Tapiterii pt. produse de tamplarie.

www.imobsrl.ro

Comercializare de mobila. Prelucrare lemn. Cherestea. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Placi aglomerate din deseuri lemn.

Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare.

Productie mobila. Comercializare de mobila si lemn. Prelucrare mecanizata a lemnului. Cherestea.

Productie mobila.

Mobila.

Export de mobilier de dimensiuni reduse.

Producator de confectii textile diverse. Comerciant de produse textile. Productie mobila.

Comert en-gros si en-detail. Comerciant de produse textile si incaltaminte. Comercializare de mobila. Comert en-detail. Comercializare de mobila si lemn. Comert cu materiale de constructie. Comercializare cu amanuntul produse electronice.

Productie mobila. Mobila pt. uz didactic. Mobilier de bucatarie. Mobilier personalizat.

Sculptura in lemn. Masti, seminee, modele englezesti. Mobila de arta sculptata.

Comercializare de mobila. Productie mobila. Exportator de mobila.

www.imobsrl.ro

Creare de matrite pt. turnatorii. Masini-unelte. Productie mobila. Mobilier de dimensiuni reduse. Uscare lemn. Robinete industriale, vane, supraplin.

Productie mobila. Mobila pt. biblioteci. Mobilier de bucatarie. Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera. Mobila pt. dotari spatii comerciale si magazine.

Exploatare si industrializarea lemnului. Parchet si scandura pt. constructie. Realizam scari de interior din lemn. Subansamble pt. industria mobilei. Utilaj pt. prelucrarea lemnului. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Import de usi pt. locuit.

www.new-star.ro

Exportator de mobila. Productie mobila. Mobilier personalizat. Mobilier de dimensiuni reduse. Mobilier pt. hotel. Exportator de lemn. Realizam scari de interior din lemn. Comercializare de mobila si lemn. Parchet si scandura pt. constructie.

www.mobilamagazin.ro

Producator si comerciant de mobila.

www.mobilamagazin.ro

Comercializare de mobila. Comercializare en-detail pt. covoare, carpete si mocheta. Comercializare electrocasnice en-detail. Comercializare de mobila si lemn.

Mobilier de dimensiuni reduse. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera. Mobilier de bucatarie. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Constructii civile si industriale.

Export de mobilier de dimensiuni reduse. Productie mobila. Produse din lemn - import/export. Exportator de mobila. Pizzerie. Mobilier pt. gradina. Mobilier pt. hotel.

www.bricowood.com


1 - 50 din 64
 50 - 100  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web