Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul Mures, in domeniul Utilaje, sectiunea Masini Unelte.

Recomandari: 22 companii cu activitate in domeniul Utilaje, sectiunea Masini Unelte din judetele invecinate ( Harghita, Cluj, Bistrita-Nasaud, Sibiu ).

Comercializare si service: pompe de vid, Leybold germane si compresoare, suflante germane. Gardner Denver Wittig. Pompele de vid acopera intreaga gama de produse a tehnicii vidului.

Masini pentru prelucrarea la rece a metalelor: foarfeci ghilotine hidraulice (pentru grosimi de tabla 0,3 - 16 mm si lungimi de debitare pana la 4000 mm); prese hidraulice.

 

Reprezentanta pentru vanzari de masini unelte pentru prelucrarea metalelor produse in Republica Ceha si Republica Slovaca.

Lider european in productia de masini de tencuit, statoare, rotoare, profile pentru tencuieli mecanizate. Asiguram service in garantie si postgarantie.

Productia de utilaje utilizate in industria alimentara, chimica, farmaceutica si cosmetica in gama de capacitati de la 2ml la 19l.

Importator in Romania pentru marcile de utilaje din domeniul constructiilor Tremix, Barikell, Dr. Schulze (vibratoare, grinzi, elicoptere simple/duble, tehnica diamantata).

Compania a fost infiintata pentru a veni in sprijinul celor care detin utilaje de constructii prin: cele mai mici preturi, livrare rapida si profesionalism.

Reparatii, service, automatizari, modernizari masini unelte speciale.

Societatea a fost infintata in 1992. In aceasta perioada, societatea s-a dezvoltat achizitionind masini si echipamente de productie precum si un spatiu de productie de 2000mp.

Reprezentanta autorizata Makita, Bosh, Hitachi etc. Comert si intermediere cu unelte scule, pompe, generatoare etc. Service autorizat.

Articole tehnice din cauciuc, garnituri, burdufe, lamele cauciuc. Executam articole tehnice din cauciuc pe baza de schita, proiect, matrita.

Reparatii masini unelte de debitat si indoit tabla, abkanturi si ghilotine, comercializare masini unelte si piese de schimb necesare reparatiilor.

Echipamente si utilaje hidraulice. Garnituri si accesorii pneumatice. Intretinere si service pt. utilaje hidraulice. Garnituri de etansare din cauciuc. Piese si accesorii pt. masini-unelte. Instalatii si utilaje pneumatice.

Reparatii masini-unelte.

Intretinere si service pt. utilaje hidraulice. Utilaje pt. industria de constructii. Masini-unelte. Reparatii masini-unelte. Comercializare utilaje si prese hidraulice. Piese si accesorii pt. masini-unelte.

Reparatii masini-unelte. Echipamente si utilaje hidraulice.

Piese si accesorii pt. masini-unelte. Masini, utilaje si dispozitive pt. exploatare in cariera. Constructii si confectii metalice de gabarit. Servicii de demolare constructii.

Comercializare compresoare, unelte pneumatice, utilaje si echipamente industriale. Service specializat, asistenta tehnica, piese de schimb, consultanta in toata tara.

Distribuitor oficial pentru lasere de marcare TRUMPF, surse laser solid si CO2 TRUMPF, masini de prelucrare laser 3D TRUMPF, statii de lucru laser TRUMPF; sisteme de exhaustare ULT.

Servicii de proiectare si consultanta tehnica pe teme de inginerie mecanica, utilaj petrolier, utilaje de constructii, precum si constatari tehnice si reparatii pentru instalatii.

Suntem dealeri de echipamente pentru finisarea tipografica, noi si de ocazie, produse in Europa, pentru tipografii de dimensiuni medii si copy-shop-uri.

Reprezentanta Bernardo in Romania, comercializam masini si utilaje pentru prelucrarea metalului, tablei si lemnului.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web