Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
11 companii din judetul Mures activeaza in domeniul Industrial, sectiunea Feronerie & Arcuri & Chei & Suruburi & Capse & Cuie.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Masini-unelte.

www.feroinvest.ro

 

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Parchet si scandura pt. constructie.

PROlift este cea mai completa marca din Romania in ceea ce priveste sistemele de ridicare, produsele distribuite si/sau fabricate de noi au toate agrementele sau certificatele pentru a putea fi folosite in sectorul maritim, al constructiilor civile sau industriale.

www.prolift.ro

Producator de cuie si suruburi.

www.indelco.ro

Producator de cuie si suruburi. Organe de asamblare. Capse pt. tapiterii. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Organe de asamblare. Comercializare suruburi si accesorii metalice. Producator de cuie si suruburi.

www.surubtrade.ro

Producator de feronerie mobilier, galvanizare, chei, broaste, silduri, butoni, manere, tragatoare, inele, accesorii metalice, nichelare, cromare, zincare.

www.sziferon.ro

Productie de perdele si accesorii pt. amenajari interioare. Producator de jaluzele si rulouri. Confectii, profile si armaturi metalice. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.


Recomandari: 39 companii cu activitate in domeniul Industrial, sectiunea Feronerie & Arcuri & Chei & Suruburi & Capse & Cuie din judetele invecinate ( Harghita, Cluj, Bistrita-Nasaud, Sibiu ).

Producator si distribuitor de organe de asamblare: suruburi, hozlsuruburi, piulite, saibe, tije, bare filetate, inele elastice, accesorii pentru mobila, accesorii ferestre, conectori.

Producator de arcuri din otel.

Producator de arcuri din otel.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Magazin metalo-chimice. Scule de mana. Comercializare accesorii si aparate electrice.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Activitati de import-export de bunuri si produse. Comert en-gros si en-detail. Comert en-gros.

Producator de cuie si suruburi.

Organe de asamblare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Producator de oteluri inoxidabile. Comercializare tabla inox. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Tevi din inox. Bare si profile metalice.

Servicii metalurgice. Impletituri metalice - productie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Exportator de cuie si accesorii metalice. Cabluri electrice si accesorii de legatura.

Cabluri si sarma din otel. Echipamente de ridicat. Productie si comercializare lanturi.

Producator de arcuri din otel.

Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera. Producator de saltele. Furnizor saltele. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Productie/comercializare saltele cu arcuri.

Chei, lacate si incuietori pt. usi. Chei si subansamble, mecanisme pt. autovehicule.

Produse de tamplarie. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Producator de arcuri din otel.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Aranjamente si amenajari interioare. Accesorii de feronerie pt. industria mobilei. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Accesorii de feronerie pt. industria mobilei. Productie mobila.

Producator de arcuri din otel.

Utilaje pt. industria de constructii. Cuptoare si uscatoare industriale cu diferite utilitati. Lanturi pt. diferite utilitati. Cilindri pneumatici.

Arcuri pt. mecanica fina. Productie si comercializare de plasa de sarma. Utilaj pt. transport si ridicat greutati.

Producator de arcuri din otel. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Echipamente/subansamble pt. utilaje agricole.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Accesorii de feronerie pt. industria mobilei.

Producator de articole de uz menajer si unelte de gospodarie. Producator de arcuri din otel.

Producator de cuie si suruburi. Organe de asamblare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Subansamble pt. industria mobilei.

Producator de arcuri din otel.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Scule de mana profesionale. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Decoratiuni si aranjamente de flori. Evenimente. Comert en-gros a materialelor plastice.

Producator de arcuri din otel. Confectii, profile si armaturi metalice. Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte.

Producator de cuie si suruburi. Organe de asamblare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Comert cu materiale de constructie. Importator de materiale de constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Instalatii de incalzire si climatizare. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera. Productie/comercializare saltele cu arcuri. Producator de saltele. Productie de arcuri si accesorii. Echipament hotelier. Comercializare de mobila. Mobila pt. biblioteci.

Producator de flanse. Productie tevi imbinare fara sudura. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Robinete industriale, vane, supraplin.

Productie de adezivi si derivate ale acestora. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Producator de arcuri din otel. Echipamente/subansamble pt. utilaje agricole.

Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Producator de arcuri din otel.

Producator de arcuri din otel.

Compania infiintata in anul 2011, produce si comercializeaza o gama larga de arcuri si resorturi: de compresiune, de tractiune si de torsiune cu diametrul sarmei cuprins intre 0.30mm si 7mm. Beneficiem de cele mai bune utilaje si echipamente de pe piata si nu in ultimul rand de cei mai buni angajati ce au urmat cursuri specializate in domeniu si au o vechime de 30 ani in productia de arcuri. Structura companiei noastre este flexibilitatea si diversitatea produselor si serviciilor care permit adaptarea cererii de piata din Romania.

Va punem la dispozitie o gama variata de organe asamblare, scule de mana, scule aschietoare, adezivi, lubrifianti, sprayuri tehnice, arcuri.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web