Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
17 companii din judetul Mehedinti activeaza in domeniul Industrial, sectiunea Aluminiu Profile & Confectii & Tamplarie & Produse.

Vopsitorie in camp electrostatic. Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din aluminiu. Mobilier pe structura metalica.

Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Productie mobila. Tamplarie din lemn si aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii si profile din aluminiu. Tamplarie din aluminiu.

 

Tamplarie din aluminiu.

Tamplarie din aluminiu. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu.

Constructie civila. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Confectii, profile si armaturi metalice.

Produse industriale.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

Confectii si profile din aluminiu. Tamplarie din aluminiu.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Reparatii si instalari de sisteme de interfonie.

www.kastil.uv.ro

Comert cu materiale de constructie. Produse tehnico-sanitare. Comercializare en-gros a produselor industriale. Tamplarie din aluminiu. Comercializare de faianta si gresie. Importator de faianta si gresie. Izolatori hidro, termici si fonici.

Import/export de produse industriale. Comercializare en-gros a produselor industriale.

Produse industriale.

Produse industriale.

Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din PVC si lemn. Instalatii in constructii. Comert cu materiale de constructie.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Furnizor de produse/profile din aluminiu. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Contoare pt. apa; apometre diferite debite. Productie mobila.

Confectii si profile din aluminiu. Tamplarie din aluminiu. Constructii civile si industriale.

Confectii si profile din aluminiu. Obiecte si accesorii igienico-sanitare.


Recomandari: 25 companii cu activitate in domeniul Industrial, sectiunea Aluminiu Profile & Confectii & Tamplarie & Produse din judetele invecinate ( Dolj, Caras-Severin, Gorj ).

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Componente si subansamble pt. avioane. Cercetare aeronautica. Confectii si profile din aluminiu. Material rulant. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Matrite pt. stantat. Prelucrare de metale. Prelucrari mecanice prin aschiere.

Constructie civila. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Izolatii termice a locuintelor. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Import/export de produse industriale.

Constructii civile si industriale. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Servicii cadastrale si servicii de masuratori. Cadastru imobiliar. Instalatii electrice si retele. Retele electrice de tensiune.

Betoane si agregate de balastiera. Confectii si profile din aluminiu. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Pietris si nisip pt. constructii. Transport de marfa specializat. Transport de materiale de constructii. Utilaje pt. materiale de constructii.

Retele de calculatoare. Instalatii electrice si retele. Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu. Tamplarie clasica din lemn.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Import de usi pt. locuinte.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Furnizor de parbrize, lunete, geam lateral, trape auto. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Depozit de otel. Servicii de recuperare hartie uzata. Produse industriale.

Tamplarie clasica. Mobila. Jaluzele.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din aluminiu. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Producator de jaluzele si rulouri.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Fatade si finisaje in constructii. Finisaje pt. constructii civile. Aranjamente si amenajari interioare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Constructii civile si industriale. Constructii si arhitectura. Produse de tamplarie. Instalatii de incalzire centrala.

Utilaje pt. industria de constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Echipamente si instalatii pt. producere de energie electrica. Comercializare utilaje si prese hidraulice. Utilaje.

Constructie civila. Constructii-montaj. Comert cu materiale de constructie. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Comert cu materiale de constructie. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Materii prime si materiale pt. constructii. Izolatori hidro, termici si fonici. Comert cu ridicata.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Producator de jaluzele si rulouri. Producator de usi si porti industriale.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Produse electrocasnice.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din aluminiu. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice. Echipamente si instalatii pt. producere de energie electrica. Consultanta in asigurari.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice. Confectii, profile si armaturi metalice. Produse din inox. Mobilier pe structura metalica. Utilaj pt. panificatie si brutarii. Confectii metalice.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Usi si porti pt. garaje. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web