Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul Maramures activeaza in domeniul Industrial, sectiunea Comert.

Comercializare suruburi si accesorii metalice. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Producator de cuie si suruburi.

www.bollemann.de

Bare si profile turnate din neferoase. Import si export de metale. Benzi zincate inguste. Producator de sarma. Cabluri si materiale izolante.

 

Distributie de produse tehnice pentru industrie. Comercializam: rulmenti, curele de transmisie, lanturi, simeringuri, abrazive, organe de asamblare, roti industriale.

www.esbal-rulmenti.ro

Desfasoara servicii de consultanta industriala, comercializeaza utilaje pentru prelucrare de tabla, metale, materiale feroase si neferoase, mase plastice, lemn, sticla, hartie, utilaje pt. constructii.

www.masini-unelte.com

Comercializaza din stoc sau la comanda, rulmenti din toate gamele, inclusiv rulmenti si ghidaje liniare. Rulmentii sunt din import Germania, Japonia si China.

Cercetare si prospectare miniera. Servicii de protectia mediului. Proiectare si cercetare in metalurgie.

Comercializare de produse din industria metalurgica. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.metalgrup.ro


Recomandari: 17 companii cu activitate in domeniul Industrial, sectiunea Comert din judetele invecinate ( Satu-Mare, Bistrita-Nasaud, Cluj, Salaj ).

Scule profesionale din Germania pentru toate domeniile din industrie. Importator Knipex, Wiha, Heyco, Padre, Rothenberger, WE, Seba.

Comert cu materiale pentru ambalaje: benzi poliester pt. legare, fixare si paletizare; hartie si folie pentru ambalaje cu protectie anticoroziva; benzi adezive din hartie; hartie pt. cuptor.

Mase plastice industriale sub forma de semifabricate (cat si produse finite): bare, bucse, placi din teflon, poliamida, polietilena de inalta densitate.

Prima firma romaneasca specializata in tehnologia codurilor de bare. Ofera o gama larga de solutii de etichetare, marcare industriala si culegere automata a datelor.

Comert cu ridicata de scule si produse industriale (rulmenti, cutite de strung, electrozi si sarma de sudura, suruburi si piulite, materiale protectia muncii).

Usi sectionale de garaj si industriale, sisteme de automatizari porti, bariere de acces, rampe hidraulice, vitrine cu sticla securizata.

Comercializare suruburi si accesorii metalice. Constructii. Servicii de constructie. Organe de asamblare. Utilaje pt. industria alimentara. Distributie de produse si materiale tehnice. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare.

Comercializare produse de metalurgie. Activitati de recuperare de deseuri metalice.

Comercializare en-gros a produselor industriale. Comercializare produse de metalurgie. Comert cu materiale de constructie. Comercializare accesorii si aparate electrice.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Confectii, profile si armaturi metalice. Transport rutier intern si international de marfa.

Proiectare si cercetare in metalurgie.

Comercializare suruburi si accesorii metalice.

Comercializare en-gros a produselor industriale. Comert en-gros. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare de produse din industria metalurgica. Comercializare en-detail de produse chimice.

Organe de asamblare. Comercializare suruburi si accesorii metalice.

Comercializare suruburi si accesorii metalice.

Comercializare de produse din industria metalurgica. Comert metal. Comert cu produse de uz general. Transport rutier intern si international de marfa.

Servicii funerare complete, transporturi funerare, cortegii funerare, limuzine funerare, capace frigorifice, sicrie speciale, sicrie la comanda, sicrie XXL, urne personalizate, servicii de incinerare, morminte.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web