Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
18 companii din judetul Maramures activeaza in domeniul Publicitate, sectiunea A.T.L. & Indoor & Promotionale.

Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Cutii din carton pt. ambalare produse finite. Materiale promotionale. Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate. Servicii de serigrafie si tampografie.

Decoratiuni cu baloane.

www.qualatex.com

 

Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate. Materiale promotionale. Imprimerie pe suport textil.

www.divas.MM.ro

Studio si laborator de fotografie. Materiale promotionale. Agentie de publicitate. Servicii de serigrafie si tampografie.

Pensiune agroturistica. Casa de oaspeti. Magazin de artizanat si arta populara. Pictura & grafica.

www.vaduizei.ovr.ro

Materiale promotionale. Etichete autocolante. Tehnoredactare computerizata, DTP, filme tipografice. Imprimerie.

Publicatii mass-media. Agentie full de publicitate. Materiale publicitate.

Salopete de lucru, halate, manusi. Productie si furnizare echipamente de munca si protectie. Producator de confectii textile diverse. Materiale promotionale. Strategie de imagine. Reclama pe suport textil.

www.itdor.ro

Pictura & grafica. Arta populara, etnografie si folclor.

Import si comercializare de folie magnetica, hartie magnetica si banda magnetica pentru industria publicitara. Realizare de magneti promotionali (pentru frigider).

Imprimerie pe suport textil. Materiale publicitate.

Chei si subansamble, mecanisme pt. autovehicule. Gravura artistica. Gravura pe baza de laser/macheta. Servicii de creare carti de vizita.

Laborator fotografic - developare/procesare de filme si imagini. Materiale publicitate. Imprimante.

www.monsmedius.ro

Servicii de serigrafie si tampografie. Agentie de publicitate. Studio si laborator de fotografie.

Productie de embleme, insigne, ecusoane. Materiale promotionale. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Servicii de serigrafie si tampografie. Grafica si design manual pt. agenti economici. Import/export de hartie si carton.

Pin Plus Pin; 4 Pin Impex; Orapin; Pin Romania. Materiale publicitate. Publicitate stradala. Panouri. Mesh. Copertine. Imprimerie personalizata pe autocolante. Etichete autocolante. Servicii de serigrafie si tampografie.

www.pin.ro

Gama larga de obiecte si materiale promotionale: instrumente de scris, seturi de birou, suporturi carti vizita, ceasuri de birou, ceasuri de perete, genti, genti de conferinta.

www.radix-group.ro


Recomandari: 32 companii cu activitate in domeniul Publicitate, sectiunea A.T.L. & Indoor & Promotionale din judetele invecinate ( Satu-Mare, Bistrita-Nasaud, Cluj, Salaj ).

Servicii de consultanta in marketing si publicitate: strategie, identitate corporativa, media planning&buying, creatie, design, BTL, PR, outdoor, productie publicitara, cd-uri multimedia.

Importator si distribuitor articole promotionale, business gift-uri, giveaways-uri, brichete de buzunar gama Unilight BV. Olanda, servicii personalizare prin serigrafie, tampografie, gravura laser.

NXPub este o firma specializata in creatia de pagini web profesionale, design grafic, comunicare si dezvoltare software. Va oferim solutia completa in cadrul serviciilor web de la A la Z.

Executam carti de vizita profesionale alb-negru si color, in cel mai scurt timp posibil, la preturi fara concurenta. In Cluj-Napoca transportul produselor este 100% gratuit.

Productie publicitara la cel mai mic pret din Romania, printuri indoor, outdoor, bannere, displayere, litere volumetrice, panouri, inchirieri panouri, webdesign.

Va oferim printuri indoor&outdoor de mari dimensiuni (postere, bannere, steaguri, etichete autoadezive), promotionale personalizate (pixuri, tricouri, sepcute, insigne), decorari auto, firme 3D.

Importator direct din SUA si China de obiecte promotionale, memory stick cu sau fara personalizare (imprimare logo, preload si autocontent, parolare).

Imprimari digitale si tipografice. Imprimari de mari dimensiuni. Reclame luminoase. Personalizare promotionale. Machete 3D. Web design.

Elf'st marketing& investment ofera servicii integrate de marketing si investitii. De la elaborarea strategiei de marketing pentru afacerea dumneavoastra pana la implementarea acesteia.

Agentie de productie publicitara. Productie produse pentru premiere/protocol: cupe, trofee, medalii, embleme, plachete, insigne. Imprimari digitale de mari dimensi indoor - outdoor.

Productie publicitara - imprimari promotionale (pixuri, brichete, brelocuri), textile (salopete, tricouri, veste, geci), personalizari automobile, tipar (carti vizita, fluturasi, mape), printuri.

Agentie de publicitate relatii publice, organizare evenimente, productie firme luminoase in Cluj, agentie publicitate ATL, BTL, creatie si grafica publicitate, media, on line.

Imaginea conteaza! O echip? profesionista e gata sa raspunda nevoii tale de vizibilitate.

Am dezvoltat o gama diversificata de produse: materiale promotionale; LED-uri; casete luminoase; litere volumetrice; prolite-uri si miniprolite-uri; totem-uri; placi gravate.

Pictura & grafica.

Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate.

Pictura & grafica.

Agentie de presa. Agentie de publicitate. Materiale promotionale.

Producator de confectii textile diverse.

Tipografie. Materiale promotionale. Servicii de creare carti de vizita.

Productie de firme luminoase. Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate.

Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate. Servicii de serigrafie si tampografie. Productie de firme luminoase. Copertine si parasolare personalizate. Imprimerie personalizata pe autocolante.

Materiale promotionale. Standuri pliabile si modulare pt. reclama.

Materiale promotionale.

Productie de firme luminoase. Copertine si parasolare personalizate. Publicitate stradala. Panouri. Mesh. Copertine. Materiale promotionale. Imprimerie personalizata pe autocolante.

Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate. Materiale publicitate. Materiale din PVC si accesorii pt. izolari profesioniste. Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane.

Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Materiale din PVC si accesorii pt. izolari profesioniste. Copertine si parasolare personalizate. Materiale publicitate.

Materiale promotionale.

Publicitate pe internet. Bannere. Campanie media online. Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate. Hosting/gazduire pagini de internet. Creare/intretinere pagini web si site-uri complexe.

Productie/imprimare de drapele, fanioane, steaguri. Drapele si steaguri pt. comemorari si sarbatoriri. Import de plante si flori ornamentale. Imprimerie pe suport textil. Reclama pe suport textil. Agentie de publicitate. Plante design interior si de gradina.

Furnizor de aparatura medicala si echipamente. Echipament medical pt. spitale, policlinici, cabinete medicale. Produse si aplicatii tehnico-medicale. Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate. Optica medicala.

Pictura & grafica.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web