Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
2 companii din judetul International activeaza in domeniul Utilaje, sectiunea Sapat & Ridicat & Cariere.

Utilaje pt. constructii.

Utilaje pt. constructii.

 

Recomandari: 46 companii cu activitate in domeniul Utilaje, sectiunea Sapat & Ridicat & Cariere din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Cluj ).

Importator/distribuitor utilaje si echipamente pt. constructii. Mica mecanizare (cilindrii vibrocompactori, maiuri compactoare, placi vibratoare, taietoare de rosturi, vibratoare de beton, demolatoare.

Comercializam electrostivuitoare, motostivuitoare, transpalete, electrocare, carucioare - noi din import. Oferim o gama larga de accesorii. Reconditionam stivuitoare second hand.

Nacele autoridicatoare (platforme montate pe autosasiu, autopropulsate si tractabile). Vanzare/inchiriere/service.

Vanzare/inchiriere/service nacele si platforme autoridicatoare pentru lucru la inaltime. Platforme autopropulsate (tip foarfeca), tractabile, montate pe autosasiu si pe senile, electrice sau diesel.

Inchiriem buldoexcavatoare multifunctionale performante pe roti. Prestam servicii de nivelare, terasare, excavare, fose septice, canalizari, santuri, gropi (max. 6,5m). Venim oriunde doriti,gratis.

Vanzare si inchiriere platforme autoridicatoare, schele, nacele, utilaje de ridicare si manipulare marfa, echipamente pentru ridicat si manevrat marfuri, ascensoare, boblifturi de santier, macarale.

Proiectare, constructie, instalare, intretinere, service instalatii de ridicat.

Comert utilaje noi/SH (buldoexcavatoare, excavatoare, incarcatoare, buldozere), macarale (macarale mobile/auto), camioane de tonaj (marfa si cariera), statii (asfalt, beton, sortare, concasare).

Utilaje constructii, ciocane hidraulice noi si second-hand, piese de schimb, cupe de orice fel, motoare, filtre, anvelope dimensiuni mari, bolturi, bucse, sisteme de rotire a cupei, cuple rapide.

Societate infiintata in anul 1996, activand in domeniul utilajelor pentru constructii. Structura societatii este bazata pe criterii italiene, dar flexibila si adaptata conditiilor.

Inchiriaza/vinde miniincarcatoare multifunctionale frontale BOBCAT, de diverse capacitati(CP),cu diverse accesorii, pentru diverse lucrari, cu deservent.

Infiintata in anul 1992, are ca obiect de activitate comercializarea de echipamente industriale si de constructii, echipamente pentru ridicat si pentru aplicatii speciale.

Excavatoare, incarcatoare frontale, generatoare, transpalete, stivuitoare. Piese de schimb si consumabile marcile: Perkins, Lombardini, Hanomag, Deuz. Filtre, segmenti, pistoane, injectoare.

Comercializarea de automacarale noi si second-hand, comercializarea pieselor de schimb pentru utilaje de constructii si reparatii si componente pentru unitati hidraulice.

Utilaje pt. constructii.

Masini, utilaje si dispozitive pt. exploatare in cariera. Masini pt. debitat, taiat, lustruit marmura. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Scule diamantate. Materiale, echipamente si produse abrazive. Servicii de prelucrare a marmurei.

Utilaje pt. constructii. Stivuitoare.

Utilaje pt. constructii. Stivuitoare. Compresoare de aer. Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Utilaje pt. materiale de constructii. Masini, utilaje si dispozitive pt. exploatare in cariera. Furnizare de echipamente pt. productie ciment.

Utilaje pt. constructii.

Producator de cablu si sarma. Utilaje pt. constructii.

Utilaje pt. constructii.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Utilaje pt. constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta. Utilaje pt. constructii.

Utilaje pt. constructii.

Servicii de consultanta in constructii.

Stivuitoare. Echipamente de ridicat. Utilaje de ridicat/depozitat. Utilaje pt. sapat, transport. Utilaje pt. constructii. Piese de schimb diverse. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Masini si utilaje de ridicat marfuri si lucru la inaltime.

Material rulant. Materiale pt. realizare si intretinere cai rulare cale ferata. Echipamente si utilaje hidraulice.

Utilaje pt. constructii. Instalatii pt. aer comprimat. Compresoare de aer.

Compresoare de aer. Utilaje pt. constructii. Masuratori caracteristici aer comprimat. Protectia mediului.

Utilaje pt. constructii. Constructii civile si industriale. Servicii de proiectare arhitectonica.

Utilaje pt. constructii.

Utilaje pt. constructii. Reparatii de utilaj pt. constructii. Finisaje pt. constructii civile. Schele fixe si mobile.

Pavaj; pavele beton. Boltari pt. constructii. Utilaje pt. constructii. Utilaje pt. industria alimentara. Transport rutier intern de marfa. Accesorii auto realizate din fibra de sticla. Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Reprezentanta comerciala. Masini-unelte.

Utilaje pt. constructii.

Scule de mana. Utilaje pt. constructii.

Utilaje pt. constructii. Realizare piscine.

Utilaje pt. constructii. Comercializare en-gros de articole sanitare.

Utilaje pt. constructii.

Constructii. Servicii de constructie. Utilaje pt. constructii.

Utilaje pt. constructii.

Piese de schimb pentru combine si masini agricole: curele, lanturi, filtre, uleiuri industriale. Echipamente/subansamble pt. utilaje agricole. Piese de schimb pt. utilaje agricole. Filtre de intrebuintare diversa. Lanturi pt. diferite utilitati. Curele de cauciuc si metalice pt. autovehicule. Uleiuri ne-alimentare si lubrifianti. Productie de uleiuri si lubrifianti.

Utilaje pt. constructii.

Mecanizare pt. constructii. Utilaje pt. constructii. Betoane si agregate de balastiera. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Macarale.

Utilaje pt. constructii. Echipamente de ridicat. Echipamente si masini pt. dozat si imbuteliat marfuri vrac. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Comert cu materiale de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice. Utilaje pt. constructii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web