Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul International activeaza in domeniul Utilaje, sectiunea Masini Unelte.

Producem constructii metalice. Cofraj.

Producem orice utilaj, masini-unealte.

 

Cautam colaborare pentru productie masini-unelte pentru Germania (montare-prelucrare, prin aschiere). Producator cocs pentru incalzire 12.000 to, pt.Germania. Oferim masini-unelte si utilaje.

www.europa-ie.de

Utilaje pt. prelucrare metale prin aschiere.

Producator de masini si echipamente automate in sectorul industriei. Masini de incleiat a coltarului cu plasa din fibra de sticla. Linii de profilare la rece.

www.neweco.com.pl

Utilaje pt. prelucrare metale prin aschiere.


Recomandari: 40 companii cu activitate in domeniul Utilaje, sectiunea Masini Unelte din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Cluj ).

Vanzari de masini unelte cu comanda numerica OKUMA, Japonia, consultanta tehnologica, instalare si service, training.

Electro-eroziune, frezare, strunjire, rectificare, aparatura de masura si control, service si scolarizari.

Comercializare si service: pompe de vid, Leybold germane si compresoare, suflante germane. Gardner Denver Wittig. Pompele de vid acopera intreaga gama de produse a tehnicii vidului.

Producem si comercializam freze cilindro-frontale din carburi, diamantate sau HSS; freze disc, coada de randunica, freze biax; tarozi manuali sau pt. masina din carburi sau HSS, burghie carburi sau HS.

Comercializarea masinilor-unelte importate din Republica Ceha: masini unelte de gaurit, de filetat, de debitat, rindeluit, strunguri, freze, prese, menghine, ferastraie cu banda pentru metale.

Lider european in productia de masini de tencuit, statoare, rotoare, profile pentru tencuieli mecanizate. Asiguram service in garantie si postgarantie.

Productia de utilaje utilizate in industria alimentara, chimica, farmaceutica si cosmetica in gama de capacitati de la 2ml la 19l.

Distribuitor de masini unelte, centru verticala, CNC router, laser pentru taiere, gravura, freza si prelucrare lemn, MDF, PAL, plexi, plastic, spuma, metale neferoase. SurfCAM CAD/CAM, soft proiectare.

Comercializam si reparam masini-unelte: abkant-uri, masini de debitat tabla (foarfeca-ghilotina), freze universale, freze portale, masini de rectificat, masini de roluit/indreptat tabla, valturi.

EKO Linea reprezinta in Romania: Strautmann Germania producator de prese de balotat deseuri; MBT Austria producator de prescontainere si prese orizontale de compactat deseuri.

Strunguri carusel CNC cu diametrul platoului de la 800 mm la 6000 mm; masini de alezat si frezt CNC cu diametrul brosei de la 90 mm la 230 mm; masini speciale de frezat tip Gantry (cu portal mobil).

Cuplaje electromagnetice tip 84013-11c1, 84013-14c1, 82012-16c1, 84013-16c1, 84033-14c1, 84053-11c1, 84103-16c1, 82052-11c1, Ced-9, Ced-20, EKE, KLDO, ETM, Esd.

Reprezentanta in Romania Proma-Group Cehia. Solutii tehnice de prelucrare a metalului si lemnului - cele mai bune produse din clasa, d.p.d.v. al performantelor tehnice.

Comercializare de automacarale, telescopice, elevatoare si utilaje 4x4 atat noi cat si second-hand.

Firma import Italia vinde din stoc: echipamente pt. spalatorii auto; pompe de livrat si transvazat motorina, ulei, lichide necorosive, contoare; echipamente service auto, accesorii.

Compania a fost infiintata pentru a veni in sprijinul celor care detin utilaje de constructii prin: cele mai mici preturi, livrare rapida si profesionalism.

Masini-unelte. Utilaje pt. prelucrare metale prin aschiere. Reprezentanta comerciala. Mullermachines, Schaublin.

Alibra Development Grup has been a leader in the Metalworking Industry in the last years. The Company was established for the purpose of selling used machinery and complete factory inventories.

Reparatii, service, automatizari, modernizari masini unelte speciale.

Ofera inchiriere: inchiriere utilaje constructii, inchiriere utilaje, inchiriere compactoare, reparatii utilaje si reparatii generatoare.

Societatea a fost infintata in 1992. In aceasta perioada, societatea s-a dezvoltat achizitionind masini si echipamente de productie precum si un spatiu de productie de 2000mp.

Articole tehnice din cauciuc, garnituri, burdufe, lamele cauciuc. Executam articole tehnice din cauciuc pe baza de schita, proiect, matrita.

Compania de import-export prezenta pe piata romaneasca de peste 10 ani, si-a concentrat activitatea catre produse ecologice si solare de inalta performanta.

Utilaje pt. prelucrare metale prin aschiere. Software.

Masini-unelte. Masini si echipamente din mase plastice. Utilaje pt. prelucrare metale prin aschiere. Garnituri de etansare din cauciuc. Etansari.

Piese si accesorii pt. masini-unelte. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea.

Scule pt. prelucrari prin aschiere. Piese si accesorii pt. masini-unelte. Utilaje si echpamente pt. vopsire auto. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta. Masini-unelte. Reprezentanta comerciala.

Utilaje pt. prelucrare metale prin aschiere. Import de aparate de masura si control. Scule pt. prelucrari prin aschiere.

Reparatii masini-unelte.

Piese si accesorii pt. masini-unelte. Masini-unelte. Scule pt. prelucrari prin aschiere. Echipamente si instalatii de vidare - furnizare.

Montam ascensoare, asiguram service si intretinere.

Masini-unelte. Instalatii electrice si automatizari. Servicii industriale. Reparatii echipamente si utilaje industriale. Piese si accesorii pt. masini-unelte. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiecte.

Comercializare compresoare, unelte pneumatice, utilaje si echipamente industriale. Service specializat, asistenta tehnica, piese de schimb, consultanta in toata tara.

Distribuitor oficial pentru lasere de marcare TRUMPF, surse laser solid si CO2 TRUMPF, masini de prelucrare laser 3D TRUMPF, statii de lucru laser TRUMPF; sisteme de exhaustare ULT.

Partener Rexroth - comercializare, proiectare, suport tehnic si service a instalatiilor/echipamentelor de actionare-automatizare industriale hidraulice/pneumatice/mecanice/electrice.

Va oferim: ambalaje, masini de ambalat cu folie, masini de legat, masini de paletizat, folie stretch, banda adeziva, banda paletizat din PP/PET/metalica, folie cu bule.

Servicii de proiectare si consultanta tehnica pe teme de inginerie mecanica, utilaj petrolier, utilaje de constructii, precum si constatari tehnice si reparatii pentru instalatii.

Suntem dealeri de echipamente pentru finisarea tipografica, noi si de ocazie, produse in Europa, pentru tipografii de dimensiuni medii si copy-shop-uri.

Consultanta in alegerea solutiei optime pentru aplicatia clientului. Asigurarea transportului, pana la sediul beneficiarului. Punerea in functiune si efectuarea testelor de acceptanta.

Reprezentanta Bernardo in Romania, comercializam masini si utilaje pentru prelucrarea metalului, tablei si lemnului.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web